TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VODITELJKA SMRŠALA 7 KG ZA KRATKO VREME, EVO KAKO! "Korona me je upropastila, a onda sam OTKRILA OVO I DOVELA LINIJU U ...

Informer - 28.07.2021

Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korone ugojila, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba! Voditeljka Natalija Simović kaže da je smršala zahvaljujući masažama i zdravoj ishrani.

VODITELJKA DNK SE UGOJILA 7 KG ZBOG SEDENJA: Natalija otkrila OVO i dovela liniju U RED, a morala je da se odrekne ...

Kurir - 28.07.2021

Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korone ugojila sedam kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba je brzo uspela da skine. - Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja.

VODITELJKA "DNK" SE UGOJILA 7 KG: Odmah se bacila na dijetu - izbacila JEDNU NAMIRNICU i liniju ponovo dovela u red!

Mondo - 28.07.2021

Natalija Simović otkrila svoj jelovnik. Ona je rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba, a sada je otkrila i detaljan jelovnik koji je strogo poštovala. "Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja.

VODITELJKA 'DNK' SMRŠALA 7kg: Podelila JEDNOSTAVNU ishranu koja joj je pomogla da se reši viška!

Espreso - 28.07.2021

Sada je dovela liniju u red. Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korone ugojila sedam kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba je brzo uspela da skine. View this post on Instagram A post shared by Natalija Simovic ...

Voditeljka DNK dovela liniju u red, a morala je da se odrekne jedne namirnice – ugojila se 7 kg zbog sedenja

Srbija24 - 28.07.2021

Voditeljka emisije DNK Natalija Simović kaže da se ugojila 7 kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba je brzo uspela da skine. – Ugojila sam se 7 kilograma zbog konstantnog sedenja.

VODITELJKA SE UGOJILA 7 KG ZBOG SEDENJA Odmah se bacila na dijetu - ODREKLA SE JEDNE NAMIRNICE, a evo i šta pije stalno

Blic - 28.07.2021

Voditeljka emisije "DNK" Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korona virusa ugojila sedam kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba, kako bi skinula suvišne kilograme. - Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja.

ZBOG SEDENJA SE UGOJILA 7 KG! Voditeljka DNK otkrila kako je svoju liniju dovela u red - do detalja ispričala šta i ...

Pink - 28.07.2021

Voditeljka emisije "DNK" Natalija Simović kaže da se tokom pandemije korone ugojila sedam kilograma, pa je nedavno rešila da krene na limfne drenaže i da se odrekne belog hleba je brzo uspela da skine. - Ugojila sam se sedam kilograma zbog konstantnog sedenja.

"REKLA SAM SEBI DA MORAM DA STANEM..." Voditeljka smršala 7 kilograma, a izbacila je samo JEDNU namirnicu

Srbija Danas - 28.07.2021

Voditeljka Natalija Simović otkrila je da se tokom pandemije korone ugojila sedam kilograma, pa je nedavno rešila da krene na masaže i da se odrekne belog hleba. Ovo je urodilo plodom, pa se veoma brzo vratila na svoju staru kilažu, naravno regulišući i ishranu.