TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZNAM JA DOBRO KO JE ANA KORAĆ, VRATIĆU JE U IVANJICU DA BERE MALINE: Otac Maje Marinković BESAN na zadrugarku, otkrio ...

Pink - 26.03.2020

Opasno joj je zamerio napade na njegovu ćerku! Odnos Maje Marinković i Ane Korać ovih dana drma Belu kuću, a međusobne optužbe ne jenjavaju. Njih dve se konstantno raspravljaju, a Ana je optužila svoju cimerku da je ljubomorna na nju, te da želi da bude kao ona, kao i da je Maja ...

SVI SU SIGURNI DA JE MAJA ZALJUBLJENA U JANJUŠA! Oglasio se prijatelj Marinkovićeve, pa priznao: MEĐU NJIMA POSTOJE ...

Pink - 26.03.2020

Smatra da Maja može da radi šta želi jer jer slobodna devojka! Maja Marinković je u prethodnom periodu postala i više nego prisna sa Markom Janjuševićem Janjušem , a o njihovom poljupcu koji se desio u garderoberu i dalje ćute.

SKANDAL - VODITELJ U ZADRUZI DAO OTKAZ! - Svi u šoku - NEOČEKIVANO: "Neću da radim više...!"

Srbija Danas - 25.03.2020

Marko Janjušević Janjuš za kraj emisije danas u toku dana," Radio Amnezija" dobio je pitanje od Lepog Miće, a bilo je u vezi odnosa sa Majom Marinković. Podsetimo, u ranim jutarnjim satima Janjuš je završio kod Maje u krevetu, a o njihovom poljupcu koji se desio u garderoberu i ...

OVO ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA! Janjuš napisao pismo Maji Marinković pretvarajući se da je OVAJ MUŠKARAC, pa je dobro ...

Pink - 25.03.2020

"Šteta što imaš četiri veze napolju"... Bliskost Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša dobro je poznata svim gledaocima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge". Njih dvoje se ne razdvajaju, imali su i zajedničke zadatke u kojima su bili "Žaklina i ...

Učesnik Zadruge ovo krije od svih: Janjuš imao seks sa trandžom, otkinuo je od se*sa pa od batina!

Republika - 25.03.2020

Nekadašnji košarkaš u više navrata je isticao da je varao ženu i da se to desilo nekoliko puta, ali nikada nikome nije priznao da je imamo seks sa muškarcem, za kog je mislio da je žena. On je tada bio na jednom putovanju u Nemačkoj zajedno sa nekoliko drugara i samo oni su bili ...

MAJA JE NOVA ANA KORAĆ?! Janjuš joj priznao da je VOLI, pa završili u KREVETU! Marinkovićeva STEŽE i ne pušta! (VIDEO)

Kurir - 25.03.2020

Maja Marinković sve je prisnija sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa su posle žurke zajedno završili u krevetu. Janjuš je priznao Maji zbog čega je voli, a ona je ozarena slušala njegove reči. "Volim te zato što si luda.

OTVORIO SVE KARTE! Nakon što je priznao da je PREVARIO suprugu, Janjuš OTKRIO da VOLI Maju! (VIDEO)

Srbija Danas - 25.03.2020

Nakon žurke, Maja Marinković otišla je sa Markom Janjuševićem Janjušem u pab, kako bi zajedno doručkovali. Između ostalog, Maja i Janjuša u poslednje vreme postali su potpuno nerazdvojni, pa su i tokom žurke sve vreme bili zajedno u šanku.

NISU PREŠLI GRANICU? Maja sa Janjušem završila u krevetu!

Espreso - 25.03.2020

Ne odvajaju se jedno od drugog. Maja Marinković često tvrdi da ona u "Zadruzi" nije prešla prijateljstva sa Markom Janjuševićem , iako gledaoci iz dana u dan imaju prilike da se uvere da ona baš ne govori istinu.

UGOSTILA GA U VRELOM KREVETU, PA MU POKAZALA TALENAT! Janjuš završio kod Maje u krevetu, uvukao joj se u postelju, ...

Pink - 25.03.2020

A u postelji tesno! U ranim jutarnjim satima, Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se uvuče Maji Marinković u krevet, a ona ga je vrlo rado ugostila. Podsetimo, da su u poslednje vreme Maja i Janjuš veoma bliska, što je moglo da se vidi i tokom žurke jer se nisu odvajali.

(VIDEO) ŠOK! Nakon što je priznao da je PREVARIO suprugu, Janjuš otkrio da VOLI Maju!

Republika - 25.03.2020

Marinkovićeva je htela da sazna pravi razlog zbog kog je Janjušević voli, on ju je iznenadio svojim odgovorom. Volim te zato što si luda. Volim te zato što si dobar čovek, a svi su mi govorili da se ne družim sa tobom - rekao je Janjušević.

NAVUKLA GA U VRELU POSTELJU! Janjuš završio kod Maje u krevetu! (VIDEO)

Srbija Danas - 25.03.2020

U ranim jutarnjim satima, Marko Janjušević Janjuš odlučio je da se uvuče Maji Marinković u krevet, a ona ga je vrlo rado ugostila. Podsetimo, da su u poslednje vreme Maja i Janjuš veoma bliska, što je moglo da se vidi i tokom žurke jer se nisu odvajali.

(VIDEO) Navukla ga u VRELU postelju: Janjuš završio u krevetu kod Marinkovićeve, zaboravio na KAMERE!

Republika - 25.03.2020

Podsetimo, da su u poslednje vreme Maja i Janjuš veoma bliska, što je moglo da se vidi i tokom žurke jer se nisu odvajali. Maja je čak u jednom trenutku i zagrlila Janjuša u krevetu, a on ju je uhvatio za istu.

OTKRIVENA MORBIDNA TAJNA: Imao S*KS SA MUŠKARCEM, pa ga ODVALIO od BATINA? "Možda mi je preneo SIDU"

Srbija Danas - 25.03.2020

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Marko Janjušević Janjuš imao je s*ks-avanturu sa tr*nsvestitom, a nije imao pojma da opšti sa muškarcem, posle čega ga zamalo nije ubio od batina. Nekadašnji košarkaš u više navrata je isticao da je varao ženu i da se to desilo nekoliko puta, ali ...

OGLASIO SE PRIJATELJ MAJE MARINKOVIĆ: Otkrio da između Janjuša i nje postoje EMOCIJE! A evo šta je rekao za Marka

Kurir - 26.03.2020

Maja Marinković je u prethodnom periodu postala i više nego prisna sa Markom Janjuševićem Janjušem, a o njihovom poljupcu koji se desio u garderoberu i dalje ćute. A evo šta njeni prijatelji misle o njihovom odnosu.

Između Janjuša i Maje postoje emocije: Oglasio se prijatelj Marinkovićeve i otkrio sve o odnosu dvoje zadrugara!

Republika - 26.03.2020

- Pa Maju ne krivim, jer je devojka slobodna i ima pravo da se igra rijalitija. Janjuš je oženjen čovek i treba da vodi više računa šta radi u Zadruzi - govori Majin prijatelj. Zadrugari, ali i gledaoci počeli su da komentarišu da između Maje i Janjuša postoji nešto više od ...

OGLASIO SE MAJIN PRIJATELJ: "Emocije postoje!" Otkrio sve šta misli o Janjušu!

Srbija Danas - 26.03.2020

Maja Marinković je u prethodnom periodu postala i više nego prisna sa Markom Janjuševićem Janjušem, a o njihovom poljupcu koji se desio u garderoberu i dalje ćute. A evo šta njeni prijatelji misle o njihovom odnosu.

OGLASIO SE PRIJATELJ MAJE MARINKOVIĆ: Otkrio da između Janjuša i nje postoje EMOCIJE! A Evo šta je rekao o Marku!

Puls online - 26.03.2020

Maja Marinković je u prethodnom periodu postala i više nego prisna sa Markom Janjuševićem Janjušem, a o njihovom poljupcu koji se desio u garderoberu i dalje ćute. A evo šta njeni prijatelji misle o njihovom odnosu.

Oglasio se otac Maje Marinković: "Znam JA DOBRO KO je Ana Korać, VRATIĆU JE u Ivanjicu da BERE MALINE!"

Srbija Danas - 26.03.2020

Odnos Maje Marinković i Ane Korać ovih dana drma Belu kuću, a međusobne optužbe ne jenjavaju. Njih dve se konstantno raspravljaju, a Ana je optužila svoju cimerku da je ljubomorna na nju, te da želi da bude kao ona, kao i da je Maja zaljubljena u Janjuša.