TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Da li će Kurti ukinuti „Kosovare“?

Vesti Online - 22.11.2019

Aljbin Kurti, potencijalni mandatar za sastav nove kosovske vlade, ne samo da ne priznaje zastavu i himnu Kosova, već ne priznaje ni nacionalni identitet „Kosovar“, piše Sputnjik. Kurti tvrdi da bi trebalo promeniti ustav Kosova, tako da se vrati nacionalni identitet Albancima ...

Kurti: Vladu sa DSK formiramo tri-četiri dana po potvrđivanju rezultata izbora

Danas - 22.11.2019

Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da se s predsednikom Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isom Mustafom dogovorio da se odmah po potvrđivanju izbornih rezultata, u roku od najviše četiri dana, postigne sporazum s DSK o zajedničkoj vladi.

"GDE SU TI MANIRI, IDIOTE" Vučić za "Špigl" o uvredama koje je Kurti uputio njegovoj ćerki

Blic - 22.11.2019

Kosovari ne znaju šta žele, a Aljbin Kurti, koji će verovatno biti njihov sledeći lider, zvuči kao da će postati vođa "velike Albanije", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je ovo rekao u intervjuu nemačkom " Špiglu ", govoreći o "mini Šengenu", i tome da li bi Kosovo ...

VUČIĆ: U Prištini ne znaju šta žele, "mini-Šengen" najbolje što se dogodilo Zapadnom Balkanu!

Pravda - 22.11.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je projekat “mini-Šengen” najbolje što se dogodilo u regionu Zapadnog Balkana u poslednje tri decenije, ali da u Prištini ne znaju šta žele. Predsednik Srbije Aleksandra Vučić je u intervjuu nemačkom nedeljniku „Špigel” rekao da ...

Kurti: Sporazum sa DSK nekoliko dana nakon potvrde rezultata izbora

RTS - 22.11.2019

Vođa pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti izjavio je da se sa predsednikom Demokratskog saveza Kosova Isom Mustafom dogovorio da nakon potvrđivanja konačnih rezultata izbora za nekoliko dana bude definisan konačan koalicioni sporazum za formiranje sledeće ...

Kurti: Tači mora da podnese ostavku ili će biti smenjen

Novi Magazin - 22.11.2019

Lider pokreta Samoopredeljenje i kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik Kosova Hašim Tači trebalo da podnese ostavku ili će kako je naveo, biti razrešen dužnosti, preneo je danas portal Kosovo onlajn pozivajući se na prištinsku Gazetu Ekspres.

Kurti: Albanci nisu spremni da daju Mitrovicu zarad nacionalnog ujedinjenja

RTV - 22.11.2019

Pad želje za nacionalnim ujedinjenjem dolazi zbog ideje o razmeni teritorija, smatra lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti koji ocenjuje da, "narod nije spreman da da Mitrovicu zarad nacionalnog ujedinjenja", prenosi KoSSev.

Kurti: Tači da podnese ostavku ili da bude razrešen

24online - 22.11.2019

Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo da podnese ostavklu ili da bude razrešen. On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji. „Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen.

Kurti: Tači da podnese ostavku ili da bude razrešen

Tanjug - 22.11.2019

Kurti: Tači da podnese ostavku ili da bude razrešen Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo da podnese ostavklu ili da bude razrešen.

Kurtijeva poruka Tačiju: Ostavka ili smena

B92 - 22.11.2019

Priština -- Lider pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti izjavio je da bi sa novom vladom Kosovo trebalo da dobije i novog predsednika. Aljbin Kurti je govoreći o predsedniku Hašimu Tačiju, rekao da bi trebalo da podnese ostavku, jer bi u protivnom mogao da bude smenjen, preneo ...

Milić: U toku izborni inženjering, Kurti sprovodi aparthejd

Tanjug - 22.11.2019

Milić: U toku izborni inženjering, Kurti sprovodi aparthejd Direktorka Centra za evroatlantske studije Jelena Milić izjavila je da lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti diskriminiše Srbe koji žive na Kosovu i glasaju za Srpsku listu u odnosu na one Srbe koje smatra lojalnim.

Sastanak Kurtija i Mustafe o budućoj vladi Kosova

Danas - 22.11.2019

Lider Samoopredeljenja Ajbin Kurti i lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa sastaće se danas u 15 časova kako bi razgovarali o budućoj vladi Procenjuje se da će razgovarati i o temama koje bi trebalo da budu deo konačnog sporazuma, prenosi Kosovo Online pisanje prištinskog ...

Kurti: Tači da podnese ostavku ili će biti smenjen

RTS - 22.11.2019

Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da bi sa novom vladom Kosovo trebalo da dobije i novog ...

Kurti: Albanci ne daju Mitrovicu

Danas - 22.11.2019

Pad želje za nacionalnim ujedinjenjem dolazi zbog ideje o razmeni teritorija, smatra lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti koji ocenjuje da, „narod nije spreman da da Mitrovicu zarad nacionalnog ujedinjenja“, prenosi KoSSev.

ZARATILI KURTI I TAČI, ALJBIN TRAŽI HAŠIMOVU OSTAVKU: Albanci neće da daju Mitrovicu zarad nacionalnog ujedinjenja

Kurir - 22.11.2019

Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo da podnese ostavku ili da bude razrešen. On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji. "Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen.

KRVAV RAT ALBANACA ZA PRESTO U PRIŠTINI! Kurti je NAJSTRAŠNIJE udario na Tačija. Pale su zaista teške reči

Espreso - 22.11.2019

Baš su zaratili... Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo da podnese ostavklu ili da bude razrešen. On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji.

Kurti poručio Tačiju: Ili ostavka, ili razrešenje

Blic - 22.11.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo bi da podnese ostavklu ili da bude razrešen, kaže lider "Samoopredeljenja" Aljbin Kurti. On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji. - Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen.

RAT ALBANSKIH POLITIČARA! Kurti poručio: Tači da podnese ostavku ili da bude razrešen!

Srbija Danas - 22.11.2019

On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji. - Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen. Mora to da shvati sam i podnese ostavku - rekao je Kurti. Kurti je, govoreći o razmeni teritorija, kazao da na Kosovu ima mnogo političara koji razgovaraju o ...

POSLE OVOG NEMA NAZAD! RAT DO ISTREBLJENJA MEĐU ŠIPTARIMA! Kurti poručio Tačiju: Podnesi ostavku ili ćeš biti smenjen!

Pravda - 22.11.2019

Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo da podnese ostavklu ili da bude razrešen. On je to rekao gostujući na Top kanalu. "Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen.

Kurti: Tači da podnese ostavku ili da bude razrešen

Novosti - 22.11.2019

Ne odustajemo od ujedinjenja, nismo promenili koncept, ali jesmo način i strategiju, poručio Kurti Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da bi predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo da podnese ostavklu ili da bude razrešen.

Kurti: Tači da podnese ostavku ili da bude razrešen

Vesti Online - 22.11.2019

On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji. – Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen. Mora to da shvati sam i podnese ostavku – rekao je Kurti. Kurti je, govoreći o razmeni teritorija, kazao da na Kosovu ima mnogo političara koji razgovaraju o ...

"Leti perje" među Albancima: Kurti traži Tačijevu ostavku ili razrešenje

Telegraf - 22.11.2019

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo bi da podnese ostavklu ili da bude razrešen, kaže lider "Samoopredeljenja" Aljbin Kurti . On je to rekao gostujući na Top kanalu, prenose prištinski mediji. - Tači mora da podnese ostavku ili da bude razrešen.

Kurti: Vladu sa DSK formiramo tri-četiri dana po potvrđivanju rezultata izbora

Novi Magazin - 22.11.2019

Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da se s predsednikom Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isom Mustafom dogovorio da se odmah po potvrđivanju izbornih rezultata, u roku od najviše četiri dana, postigne sporazum s DSK o zajedničkoj vladi.