TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hoti: Policija intervenisala u Zvečanu, ne zna se da li je bila meta napada

Danas - 23.05.2022

Zamenik direktora Regionalne policije za sever Kosova Besim Hoti potvrdio je danas da je tokom akcije policije i Carine Kosova u opštini Zvečan bilo pucnjave, ali je rekao da nije poznato da li su pripadnici policije i carine bili mete napada.

Policija tzv. Kosova: U Zvečanu pronađena laboratorija za proizvodnju narkotika

Tanjug - 23.05.2022

Policija tzv. Kosova: U Zvečanu pronađena laboratorija za proizvodnju narkotika "Prilikom pretresa jednog objekta nisu pronađeni predmeti koje je carina tražila, ali je zato pronađena laboratorija za narkotike. Došlo je i do pucnjave u kojoj niko nije povređen.

Akcija kosovske policije i carine u Zvečanu na suzbijanju šverca…

Politika - 23.05.2022

Kosovska policija i carina organizovali su danas akciju u Zvečanu, koja ima za cilj suzbijanje šverca i utaje poreza, javljaju prištinski mediji. Kako javlja prištinska agencija Kosovapreš.com, carina i policija intervenisali su danas u objektu u selu Rajetice u opštini Zvečan, ...

Pucnjava na Kosovu: Policija meta?

B92 - 23.05.2022

Zamenik direktora Regionalne policije za sever Kosova Besim Hoti potvrdio je danas da je tokom akcije policije i Carine Kosova u opštini Zvečan bilo pucnjave. On je i dodao da nije poznato da li su pripadnici policije i carine bili mete napada.

Pucnjava tokom akcije policije i carine u opštini Zvečan

Vesti Online - 23.05.2022

Kosovska policija i Carina sproveli su danas akciju u selu Rudine u opštini Zvečan u kojoj je u jednom privatnom objektu pronađena laboratorija za proizvodnju narkotika, a tokom akcije čula se pucnjava. Portparol Kosovske policije za region Sever Branislav Radović za Kosovo ...