TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JK u trakama i mrežici, a bez gaćica! prijovićka u vrelom izdanju izašla na binu! (Kurir TV)

Kurir - 12.07.2019

Nastup Jelene Karleuše na festivalu "Ulaz" podigao je temperaturu svima koji su se našli na njenom koncertu. JK se pojavila obučena samo u belim tračicama preko celog tela, a na glavi je imala modni detalj, koji podseća na krestu.

LELE ŠTA JE OVO? IZGLEDA RUŽNO, DEBELO I STARO: Komentari na izgled Jelene Karleuša sa ULAZ FESTIVALA su BRUTALNI

Espreso - 12.07.2019

Nisu svi oduševljeni Jelena Karleuša nastupila je na festivalu Ulaz, a na scenu je izašla samo u belim tračice preko celog tela, mrežastim čarapama, a na glavi je imala veliki modni detalj, koji podseća na krestu.

VEĆ VIĐENO NA SRPSKOJ ESTRADI! Srbija bruji o Karleušinom s*ksi izgledu, a samo je ISKOPIRALA naše najveće zvezde! ...

Kurir - 12.07.2019

Jelena Karleuša nastupila je na festivalu Ulaz, a na scenu je izašla samo u belim tračice preko celog tela, mrežastim čarapama, a na glavi je imala veliki modni detalj, koji podseća na krestu. Karleuša, koja se smatra modnom ikonom na našim prostorima, iskopirala je već viđen ...

KARLEUŠA NOSI SAMO TRAČICE I MREŽU, A TEK ŠTA IMA NA GLAVI: Pevačica se totalno razgolitila, nadmašila je samu sebe! ...

Kurir - 11.07.2019

Jelena Karleuša došla je na festivala na beogradskom sajmu "Ulaz", gde se pojavila u neobičnom izdanju. Ona je na sebi imala samo bele tračice preko celog tela, nosila mrežaste čarape, a na glavi je imala veliki modni detalj, koji podseća na krestu.