TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Južnoafrikanci upali u radnje H&M zbog reklame s majmunom

Novi Magazin - 13.01.2018

Članovi jedne opozicione južnoafričke partije upali su u neke radnje švedske modne kompanije Henes i Moric (H&M) iz protesta zbog reklamne fotografije na kojoj crni dečak nosi majicu s natpisom "Najbolji majmun u džungli" (Coolest monkey in the jungle).

Upali u radnje H&M u Južnoj Africi zbog majice "Kul majmun"

N1 - 13.01.2018

Članovi jedne opozicione južnoafričke partije upali su u neke radnje švedske modne kompanije H&M iz protesta zbog reklamne fotografije na kojoj crni dečak nosi majicu s natpisom "Najbolji majmun u džungli" (Coolest monkey in the jungle).

(VIDEO) SKUPO PLATITLI RASISTIČKU REKLAMU: Južnoafrikanci rasturili radnje poznatog brenda

Kurir - 13.01.2018

Po medijima članovi partije Borci za ekonomsku slobodu (Economic Freedom Fighters - EFF) pozvali su tržne centre da isle tu švedsku modnu kompaniju, iako se izvinila zbog reklame, ali tek posle talasa kritikeda je reklama rasistička i neumesna.

Upali u radnje H&M zbog "najkul majmun u džungli" VIDEO

B92 - 13.01.2018

Johanesburg -- Članovi jedne opozicione južnoafričke partije upali su u neke radnje švedske modne kompanije Henes i Moric (H&M) iz protesta zbog reklamne fotografije. Na toj fotografiji je crni dečak nosi majicu s natpisom "Najkul majmun u džungli" (Coolest monkey in the jungle).

Upadi u prodavnice H&M zbog rasističke reklame

Politika - 13.01.2018

Johanesburg - Članovi jedne opozicione južnoafričke partije upali su u neke radnje švedske modne kompanije Henes i Moric (H&M) iz protesta zbog reklamne fotografije na kojoj crni dečak nosi majicu s natpisom „Najbolji majmun u džungli” (Coolest monkey in the jungle).