TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SMRT NAVIJAČA U TERETANI Muškarac koji je preminuo na treningu već poznat srpskoj javnosti

Blic - 09.10.2019

Goran Klještan zvani Boske, navijač Partizana koji je preminuo u teretani tokom treninga, srpskoj javnosti je poznat zbog pretnji upućenih novinarki Brankici Stanković. Odlukom Apelacionog suda od oktobra 2013.

VOLEO GA VIŠE OD SVEGA! Ovo je poslednja objava nesrećno preminulog vođe navijača Partizana! /FOTO/

Blic - 09.10.2019

Jedan od vođa navijača Partizana Goran Klejštan Boske preminuo je u teretani tokom treninga, a njegova poslednja objava na društvenim mrežama pokazuje koliko je zapravo voleo crno-bele. NAVIJAČ PARTIZANA STRADAO U TERETANI Srce nije izdržalo na kobnom treningu! Tokom kobnog ...

(FOTO) SRCE DA PUKNE! Tragično preminuli vođa navijača Partizana pre smrti na Fejsbuku objavio fotografije sa ...

Informer - 09.10.2019

Jedan od vođa navijača Partizana 43-godišnji Goran Klještan Boske umro je u teretani Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo, urađena je reanimacija, ali je Klještan preminuo. Klještan je bio navijač Partizana, član navijačke grupe "Shadows".

SVE U ČAST GORANA KLJEŠTANA: Navijači Partizana skandiraju danas preminulom vođi, popularnom Bosketu! (KURIR TV)

Kurir - 08.10.2019

Grobari su razvili transparent posvećen Bosketu, a čitavu prvu četvrtinu nisu želeli da navijaju u čast svog druga. Kurir ...

Preminuo jedan od vođa navijača Partizana

24online - 08.10.2019

U Beogradu je preminuo Goran Klještan Boske, javnosti poznat kao jedan od vođa navijača Partizana, javili su beogradski mediji. Kako se navodi, Klještan (43) preminuo je u jednoj teretani u beogradskoj opštini Voždovac, prenosi B92.net. Klještan je 2012.

NAVIJAČ PARTIZANA STRADAO U TERETANI Srce nije izdržalo na kobnom treningu!

Blic - 08.10.2019

Čuveni navijač Partizana Goran Klještan Boske (43) umro je u jednoj teretani u Beogradu. Iznenada mu je tokom treninga u teretani pozlilo, a ni nakon urađene reanimacije nije mu bilo spasa. Klještan je jedan od viđenijih navijača i član navijačke grupe "Shadows".

Preminuo jedan od vođa navijača Partizana

B92 - 08.10.2019

Beogradski mediji su preneli da je u Beogradu preminuo Goran Klještan, javnosti poznat kao jedan od vođa navijača Partizana. Kako se navodi, 43-godišnjak je preminuo u jednoj teretani u beogradskom naselju Voždovac. Klještan je 2012.

NAVIJAČ PARTIZANA PREMINUO U TERETANI: Otkazalo mu srce tokom treninga!

Kurir - 08.10.2019

Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo. Urađena je reanimacija, ali je Klještan preminuo. Klještan je bio navijač Partizana, član navijačke grupe "Shadows". Naložena je obdukcija tela. Veliki broj Grobara oprašta se od Bosketa na društvenim mrežama.

NIJE MU BILO SPASA: Mrtav jedan od vođa Grobara Goran Klještan!

Espreso - 08.10.2019

Urađena je reanimacija, ali je Klještan preminuo Jedan od vođa navijača Partizana Goran Klještan, star 43 godine, umro je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu. Čoveku je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo, a ptom mu je urađena je reanimacija, ali je ...

OVO JE NAVIJAČ PARTIZANA KOJI JE UMRO U TERETANI! Tokom treninga mu iznenada pozlilo (FOTO)

Pink - 08.10.2019

Navijač Partizana Goran Klještan Boske (43) umro je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu. Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo. Urađena je reanimacija, ali je Klještan preminuo. Klještan je bio navijač Partizana, član navijačke grupe "Shadows".

NAVIJAČ PARTIZANA PREMINUO U TERETANI Pozlilo mu tokom treninga, NIJE MU BILO SPASA

Informer - 08.10.2019

Goran Klještan (43) umro je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu. Čoveku je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo. Urađena je reanimacija, ali je Klještan preminuo. Inače, on je bio navijač "Partizana", član navijačke grupe ...

OTKAZALO MU SRCE TOKOM TRENINGA: Ovo je navijač Partizana koji je preminuo u beogradskoj teretani (FOTO)

Srbija Danas - 08.10.2019

Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo. Urađena je reanimacija, ali je Klještan preminuo. Klještan je bio navijač Partizana, član navijačke grupe "Shadows". Naložena je obdukcija tela. Veliki broj Grobara oprašta se od Bosketa na društvenim ...

POZLILO MU TOKOM TRENINGA: Vođa Partizanove navijačke grupe umro u teretani, nije mu bilo spasa!

Novosti - 08.10.2019

Goran Klještan Boske (43) umro je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu NAVIJAČ Partizana Goran Klještan Boske (43) umro je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu. Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo.

SMRT U TERETANI Navijač Partizana umro tokom treninga

Blic - 08.10.2019

Muškarac (43) peminuo je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Kako pišu beogradski mediji, u pitanju je Goran Klještan Boske (43), navijač Partizana. Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo.

Preminuo jedan od vođa navijača Partizana

RTV - 08.10.2019

U Beogradu je preminuo Goran Klještan, javnosti poznat kao jedan od vođa navijača Partizana, javili su beogradski mediji. Kako se navodi, Klještan (43) preminuo je u jednoj teretani u beogradskoj opštini Voždovac, prenosi B92.net. Klještan je 2012.

Preminuo jedan od vođa navijača Partizana

Tanjug - 08.10.2019

Preminuo jedan od vođa navijača Partizana U Beogradu je preminuo Goran Klještan, javnosti poznat kao jedan od vođa navijača Partizana, javili su beogradski mediji. BEOGRAD- U Beogradu je preminuo Goran Klještan, javnosti poznat kao jedan od vođa navijača Partizana, javili su ...

SMRT U TERETANI Navijač Partizana umro tokom treninga

Press - 08.10.2019

08. 10. 2019. Muškarac (43) peminuo je u teretani u Ulici Borivoja Stevanovića u Beogradu pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Foto:blic Kako pišu beogradski mediji, u pitanju je Goran Klještan Boske (43), navijač Partizana. Njemu je tokom treninga u teretani iznenada pozlilo.

SMRT NAVIJAČA U TERETANI Muškarac koji je preminuo na treningu već poznat srpskoj javnosti

Press - 09.10.2019

09. 10. 2019. Goran Klještan zvani Boske, navijač Partizana koji je preminuo u teretani tokom treninga, srpskoj javnosti je poznat zbog pretnji upućenih novinarki Brankici Stanković. Foto;blic Odlukom Apelacionog suda od oktobra 2013.