TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

BIVŠI RUSKI OLIGARH OBJAVIO FOTOGRAFIJU: "Nikad nećete videti NIŠTA ČUDNIJE"

Espreso - 14.05.2022

"Mislim da nikada nećete videti nešto čudnije. Lideri Ruske pravoslavne crkve blagosiljaju raketu zvanu Sotona", napisao je on u saopštenju. Bivši ruski oligarh , Putinov kritičar i nekada najbogatiji čovek Rusije Mihail Hodorkovski objavio je na Tviteru fotografiju na kojoj se ...

Bivši oligarh: Najčudnija stvar ikad, ruski svećenici blagosivljaju Sotonu

N1 - 14.05.2022

Nekada najbogatiji čovjek u Rusiji i najmoćniji oligarh koji se suprostavio Vladimiru Putinu, Mihail Hodorkovski na Twitteru je objavio fotografiju svećenika Ruske pravoslavne crkve kako blagoslivljaju interkontinentalnu balističku raketu popularno nazvanu - Sotona.

Bivši ruski oligarh objavio fotografiju: Nikada nećete vidjeti ništa čudnije!

Vecernji.hr - 14.05.2022

Svećenici Ruske pravoslavne crkve blagoslivljaju balističku raketu "Sotona". Bivši ruski oligarh i veliki Putinov kritičar Mihail Hodorkovski na Twitteru je objavio fotografiju koja prikazuje svećenike Ruske pravoslavne crkve kako blagoslivljaju balističku raketu "Sotona".

Bivši ruski oligarh objavio fotografiju: "Nikad nećete vidjeti ništa čudnije"

Index.hr - 14.05.2022

BIVŠI ruski oligarh, Putinov kritičar i nekoć najbogatiji čovjek Rusije Mihail Hodorkovski na Twitteru je objavio fotografiju za koju kaže da prikazuje svećenike Ruske pravoslavne crkve kako blagoslivljaju interkontinentalnu balističku raketu "Sotona".

Bivši oligarh: Najčudnija fotka ikad, ruski sveštenici blagosiljaju Satanu

N1 - 13.05.2022

Nekada najbogatiji čovjek u Rusiji i najmoćniji oligarh koji se suprostavio Vladimiru Putinu, Mikhail Khodorkovsky na zvaničnom engleskom nalogu na Twitter objavio je fotografiju sveštenika Ruske pravoslavne crkve kako blagosiljaju interkontinentalna balistička raketu popularno ...