TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Žena držala medveda u stanu: "Mislila sam da je pas" (VIDEO)

Telegraf - 12.06.2019

Komšije je šokiralo režanje, pa su pozvali policiju Jedna gospođa iz uhapšena je nakon što je otkriveno da odgaja šestomesečnog ugroženog u svom stanu. Ona je objasnila da ga je našla uz put i uzela jer je mislila da je pas. Komšije su 6.

Držala medveda u stanu kao da je pas?! (VIDEO)

Mondo - 11.06.2019

Za rubriku: Verovali ili ne! Gotovo neverovatna vest iz Kuala Lumpura. Jedna 27-godišnjakinja uhapšena je nakon što je utvrđeno da je u svom stanu držala medveda, za koga je, najpre, mislila da je pas?! Ona je nadležnim organima rekla da je ugroženog, šestomesečnog medveda našla ...

Rus ugrizao medveda za jezik

Politika - 10.06.2019

I to se desilo — čovek ujeo medveda. Doduše u samoodbrani, pošto je čovek odgrizao medvedu deo jezika dok se borio za život. Tu vest potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Tuve u južnom Sibiru, prenosi „Sputnjik”.

Mrki medved napao Rusa, a ovaj mu odgrizao jezik i naterao ga u beg: Rus je dobro, sudbina životinje neizvesna (FOTO)

Telegraf - 10.06.2019

Nikolaj je u jednom trenutku uspeo da uhvati životinju za jezik, a zatim i da odgrize deo Nikolaj Igrit (29) iz ( ) je mrkom i tako se odbranio od njegovog napada, prenose lokalni mediji. Ovaj bizarni napad dogodio se juna u rejonu Pij Hemski.

Medved napao čoveka, pa mu ovaj odgrizao jezik

B92 - 11.06.2019

Zvuči neverovatno, ali je istinito. Uobičajeno je da životinje ujedaju ljude, ali ne da i ljudi ujedaju životinje. Međutim, i to se dešava... U ovom slučaju čovek je odgrizao medvedu jezik, dok se borio za život.

BIZARNO: Čovek ugrizao medveda za jezik

Novosti - 10.06.2019

I to se dešava — da čovek ujede medveda. Doduše u samoodbrani, pošto je čovek odgrizao medvedu deo jezika dok se borio za život I to se dešava — da čovek ujede medveda. Doduše u samoodbrani, pošto je čovek odgrizao medvedu deo jezika dok se borio za život.

Rus se odbranio od medveda tako što je životinju prvo nokautirao, a onda joj ODGRIZAO JEZIK

Blic - 12.06.2019

U Republici Tuva, na prostoru južnog Sibira, mrki medved je napao lokalnog stanovnika, koji je uspeo da odgrize životinji jezik. Napad se dogodio 1. juna. Dvadesetdevetogodišnji Nikolaj Igrit je sa prijateljima krenuo u šumu da skuplja jelenje rogove, ali u trenutku napada bio ...