TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SLAVLJENICA NAJVESELIJA Ovakva je atmosfera na Draganinom 50. rođendanu

Blic - 20.01.2018

Pevačica Dragana Mirković večeras slavi 50. rođendan u beču, a žurka je u jeku. Dragana i njen suprug Toni zakupili su prostorije u jednom od najluksuznijih hotela u Beču, a Dragana je okupila oko 100 svojih prijatelja i kolega iz celog sveta.

(VIDEO) ŽURKA ZA PAMĆENJE: Pogledajte glamuroznu tortu Dragane Mirković za 50. rođendan!

Kurir - 20.01.2018

Pevačica Dragana Mirković večeras u Beču slavi 50. rođendan na gala proslavi. Nakon što je slavljenica dočekala goste, pa i zapevala za njih, došla je na red i slavljenička torta. Pevačicina torta se satojala od više poslastica, a sve je izgledalo veoma glamurozno.

KAKVA ŽURKA! Ovako je Dragana Mirković oduvala svećice, a tek da vidite TORTU

Blic - 20.01.2018

Pevačica Dragana Mirković večeras u Beču slavi 50. rođendan na gala proslavi. Dragana je dobila mnošto poklona, ali jedan je nadmašio sve. O čemu se radi, pročitajte OVDE . Kako je Dragana izgledala i koliko puta se presvukla, saznajte OVDE .

KAKVA TORTA! Dragana Mirković organizovala rođendansko slavlje i oduševila se tortom koju je dobila! (FOTO)

Pink - 20.01.2018

Okupila je prijatelje i najbliže ljude sa estrade. Pevačica Dragana Mirković napunila je 18. januara 50 godina, ali je tek danas odlučila da napravi proslavu tim povodom. Slavlje je priredila u najluksuznijem hotelu u Beču, gde se okupio veliki broj njenih prijatelja.

OVAKO LUČE IZ KASIDOLA SLAVI 50. ROĐENDAN Dragana Mirković se na luksuznoj proslavi PRESVUKLA u UNIKATNU haljinu, pa ...

Blic - 20.01.2018

Preko 100 zvanica okupilo se u jednom luksuznom hotelu u srcu Beča ne bili proslavilo 50. rođendan Dragane Mirković. Dragana i njen suprug Toni nisu štedeli za proslavu, a šta je slavljenica dobila na poklon, pročitajte u posebnoj vesti .

Dragana Mirković U ŠOKU: Za pedeseti rođendan dobila AUTOMOBIL! (FOTO)

Pink - 20.01.2018

Četvorotočkaš je vredan oko 350.000 evra. Dragana Mirković proslavila je pre dva dana ljubilarni 50. rođendan. Oko sebe je okupila porodicu i prijatelje, ukupno 100 zvanica iz čitavog sveta. Happy Birthday my dear friend @dragana_mirkovic ! Wish u all the best ! 🎉❤️😘🎊🎂 ...

(FOTO) DRAGANA MIRKOVIĆ JE SPREMNA ZA RASKOŠNO SLAVLJE: Moderna toaleta koju je odabrala će vas zapanjiti!

Kurir - 20.01.2018

Dragana Mirković je svoje rođendane proslavljala u krugu porodice, ali je sada zajedno sa suprugom Tonijem odlučila da napravi raskošno slavlje. Brojni prijatelji našli su se na spisku zvanica, a između ostalih i Danijel Đokić sa kojim Dragana i sarađuje.

Dragana Mirković U ŠOKU: Suprug joj za pedeseti rođendan kupio AUTOMOBIL! (FOTO)

Pink - 20.01.2018

Toni JU je obradovao četvorotočkašem vrednim nekoliko stotina miliona evra. Dragana Mirković proslavila je pre dva dana ljubilarni 50. rođendan. Oko sebe je okupila porodicu i prijatelje, ukupno 100 zvanica iz čitavog sveta.

KAKAV LUKSUZAN POKLON Dragana Mirković je bila šokirana kada je od Tonija stigao poklon vredan stotine hiljada evra, a ...

Blic - 20.01.2018

Dragana Mirković u ovim trenucima slavi jubilarni, 50. rođendan na kojem je okupila preko 100 zvanica, prijatelja i kolega iz čitavog sveta. Pevačica je odlučila da jubilarni rođendan proslavi u najluksuznijem hotelu u Beču, a kada je stigao poklon od Tonija, zinula je od čuda.

SVE JE SPREMNO Pogledajte kako Dragana Mirković izgleda u RASKOŠNOJ toaleti za proslavu u LUKSUZNOM hotelu!

Blic - 20.01.2018

Dragana Mirković danas organizuje žurku sa preko 100 prijatelja u jednom od najluksuznijih hotela u Beču. Iako je do sada organizovala proslave rođendana isključivo u krugu porodice, ovaj put je, za jubilarni 50.

Zavirite na glamurozno rođendansko slavlje Dragane Mirković: Ove javne ličnosti su stigle, a njena toaleta će vas ...

Puls - 20.01.2018

Folk zvezda Dragana Mirković pre nekoliko dana napunila je 50. godina, a povodom ovog jubileja napravila je slavlje za ogroman broj zvanica u Beču. Mega žurka održava se u luksuznom hotelu u Beču, na kojoj će goste zabavljati blizanci Nenad i Peđa Jovanović, a među zvanicama ...

Novi detalji Draganine žurke: Folk zvezda se presvukla, zablistala u crnoj toaleti! FOTO+VIDEO

Puls - 20.01.2018

Više od 100 zvanica okupilo se u jednom luksuznom hotelu u srcu Beča ne bi li proslavili 50. rođendan Dragane Mirković. Dragana i njen suprug Toni nisu štedeli za proslavu, a na poklon je dobila i luksuzan automobil.

Draganu raspametili ultra luksuznim poklom! Dobila je automobil vredan više stotina hiljada evra! FOTO

Puls - 20.01.2018

Dragana Mirković u ovim trenucima slavi jubilarni, 50. rođendan na kojem je okupila preko 100 zvanica, prijatelja i kolega iz čitavog sveta. Pevačica je odlučila da jubilarni rođendan proslavi u najluksuznijem hotelu u Beču, a kada je stigao poklon od predstavnika Mercedesa za ...

ZLATO NA SVE STRANE Živi u raskoši u dvorcu nadomak Beča, a ovako se Dragana Mirković ponaša prema svojoj posluzi

Blic - 19.01.2018

Juče je jedna od najpopularnijih pevačica sa Balkana proslavila 50. rođendan. Dragana Mirković ima, mnogi bi rekli, savršen život. U Beču sa svojom porodicom provodi dane, ali ne zapostavlja ni karijeru. Dragana ističe da je za pola veka života mnogo toga naučila.

KAKAV LUKSUZAN POKLON Dragana Mirković je bila šokirana kada je stigao poklon vredan stotine hiljada evra, a ima ga ...

Blic - 20.01.2018

Dragana Mirković u ovim trenucima slavi jubilarni, 50. rođendan na kojem je okupila preko 100 zvanica, prijatelja i kolega iz čitavog sveta. Pevačica je odlučila da jubilarni rođendan proslavi u najluksuznijem hotelu u Beču, a kada je stigao poklon od predsednika Mercedesa za ...

(VIDEO) OVAKAV LUKSUZ IMA KANJE VEST: Dragani Mirković stigao poklon vredan stotine hiljada evra!

Kurir - 20.01.2018

Dragana Mirković u ovim trenucima slavi jubilarni, 50. rođendan na kojem je okupila preko 100 zvanica, prijatelja i kolega iz čitavog sveta. Pevačica je odlučila da jubilarni rođendan proslavi u najluksuznijem hotelu u Beču, a od predstavnika Mercedesa za Austriju dobila je ...

PAŠĆETE U NESVEST kad vidite šta je Toni kupio Dragani za 50. rođendan! (FOTO)

Svet - 21.01.2018

Dragana Mirković u ovim trenucima slavi jubilarni, 50. rođendan na kojem je okupila preko 100 zvanica, prijatelja i kolega iz čitavog sveta. Pevačica je odlučila da jubilarni rođendan proslavi u najluksuznijem hotelu u Beču, a od supruga je dobila veoma luksuzan poklon.