TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

'Special One' i McGregor uživali u Irčevom Proper Twelve viskiju

24sata.hr - 17.10.2021

Da, to je on! Veliki Conor McGregor je u Rimu i da, bilo je pravo zadovoljstvo upoznati ga, podijeliti neke priče i ponuditi mu najljepši dres u gredu, napisao je Mourinho na Instagramu U jednom rimskom restoranu su se na večeri susreli "Posebni" (eng.

Murinjo i Mekgregor, čaše pune viskija u rimskoj noći

Telegraf - 16.10.2021

Konor Mekgregor MMA legenda i najplaćeniji sportista sveta, uživa u Rimu. Ali, iako okružen telohraniteljima i praćen ushićenim obožavateljima, Irac kupuje po najskupljim prodavnicama i divi se znamenitostima večnog grada.

ČAŠE PUNE VISKIJA: Murinjo i Mekgregor uživaju u rimskoj noći FOTO

Kurir - 16.10.2021

Mekgregor je veliki ljubitelj fudbala, pa se dok je u Rimu našao i sa trenerom Rome Žoze Murinjom, koji mu je poklonio dres kluba s natpisom "Konor" iznad desetke na leđima. Družili su se uz čaše pune viskija na terasi s pogledom na Rim, otkrio je Notorious objavom na Instagramu.

FOTO Danju ga paze telohranitelji, noću Mekgregor pije viski sa Murinjom

Nova - 16.10.2021

Žoze Murinjo je početkom prošle godine odlučio da navijačima da više uvida u to kako provodi dane. Otvorio je Instagram i vrlo brzo stigao do 2,5 miliona pratilaca. Ipak, ove subote smo saznali koliko brižljivo trener Rome pazi šta će se pojaviti na njegovom nalogu.

Mekgregor se sinoć u Rimu družio sa Murinjom

Avaz - 16.10.2021

MMA legenda Konor Mekgregor (Conor Mcgregor) uživa u Rimu, gdje se uživa u znamenitostima vječnog grada. No, kako je Irac veliki ljubitelj fudbala, sinić se sastao sa trenerom Rome Žoze Murinjom (Hose Mourinho).

Mourinho i Conor uživaju u rimskoj noći uz čaše pune viskija

Index.hr - 16.10.2021

CONOR McGREGOR, MMA legenda i najplaćeniji sportaš svijeta, uživa u Rimu. Okružen tjelohraniteljima i praćen ushićenim obožavateljima, kupuje po najskupljim dućanima i divi se znamenitostima. Veliki nogometni fan usput se našao s trenerom Rome.