TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oglasilo se Tužilaštvo BiH: Predlog pritvora i mere zabrane za osumnjičene u akcijama "Storidž" i "Insajder"

Blic - 28.09.2022

Tužilaštvo BiH uputiće Sudu BiH predlog za određivanje mere pritvora za Darija Jekića, osumnjičenog u predmetu "Storidž", te predlog za određivanje strogih mera zabrane, koje uključuju i kućni pritvor, za osumnjičenog Adisa Prašovića, inspektora u policiji MUP Kantona Sarajevo.

Tužilaštvo BiH traži pritvor za uhapšene u akcijama “Storage” i “Insider”

N1 - 28.09.2022

Tužilaštvo Bosne i Hercegovine će zatražiti od Suda BiH pritvor za uhapšene u akcijama "Storage" i "Insider". Nakon ispitivanja osumnjičenog u predmetu “Storage”, koji se nakon višemjesečnog bjekstva predao Tužilaštvu Bosne i Hercegovine, postupajući tužioci uputit će prema Sudu ...

Za uhapšenog inspektora MUP-a KS predložen kućni pritvor

Avaz - 28.09.2022

Tužilac u predmetu kodnog naziva "Insider", nakon ispitivanja osumnjičenog, uputit će prema Sudu BiH prijedlog za određivanje strogih mjera zabrane, koje uključuju i kućni pritvor za osumnjičenog Adisa Prašovića, rođenog 1979.

Predložene mjere za osumnjičene u predmetima 'Storage' i' Insider'

Vijesti.ba - 28.09.2022

Nakon ispitivanja osumnjičenog u predmetu “Storage”, koji se nakon višemjesečnog bjekstva, predao Tužiteljstvu BiH, postupajući tužitelji uputit će prema Sudu BiH prijedlog za određivanje mjere pritvora ... ... za osumnjičenog Jekić Darija, rođenog 1987.