TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gorska služba izvukla zavejane Ruse kod Ivanjice

Nova - 08.04.2021

Zbog snežnog nanosa u blizini Ivanjice, na lokalnom putu kod sela Smiljevac, večeras je zavejano jedno vozilo u kojem su bila dva ruska državljana. Pripadnici Gorske službe spašavanja su oko 22.30 pronašli ruske državljane i vozilo, preneo je sajt “Večernjih novosti”.

"NOVOSTI" SAZNAJU: Dva Rusa zavejana kod Ivanjice - službe hitno izašle na teren

Novosti - 08.04.2021

ZBOG snežnog nanosa na lokalnom putu kod Smiljevaca, u blizini Ivanjice, zavejano je jedno vozilo u kojem su 2 državljana Ruske Federacije. Oko 22.30 pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su ruske državljane i vozilo.

SPASENA DVA RUSA KOD IVANJICE: Gorska služba ih izvukla na sigurno iz vozila koje je ostalo zavejano na lokalnom putu

Kurir - 08.04.2021

Oko 20,45 sati prijavljeno je da je zbog sneznog nanosa na lokalnom putu Smiljevac-Ivanjica, zavejano jedno vozilo u kojem su dva državljana Ruske Federacije. Oko 22,30 sata pripadnici Gorske sluzbe spasavanja pronasli su ruske državljane i vozilo.

GSS SPASLA DVOJE RUSA KOD IVANJICE! Zatrpao ih sneg!

Republika - 08.04.2021

Oko 22.30 pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su ruske državljane i vozilo, pišu Novosti. U toku je zbrinjavanje, zavejani ljudi se osećaju ...

DRAMA KOD IVANJICE! Rusi nađeni ZAVEJANI u sneženom nanosu, službe odmah reagovale!

Pink - 08.04.2021

Pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su ruske državljane i vozilo zavejane u snežnom nanosu u ataru sela Smiljevac, kod Ivanjice. Gorska služba je reagovala nakon prijave da je zbog snežnog nanosa na lokalnom putu, zavejano jedno vozilo u kojem su dva državljana Ruske ...

DRAMA KOD IVANJICE Dvoje ruskih državljana ZAVEJANO, spasioci odmah krenuli na lice mesta

Blic - 08.04.2021

Zbog snežnog nanosa na lokalnom putu kod Smiljevaca, u blizini Ivanjice, zavejano je jedno vozilo u kojem su dva državljana Ruske Federacije. Oko 22.30 pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su ruske državljane i vozilo, pišu Novosti.

DVA RUSA SPAŠENA SU KOD IVANJICE: Gorska služba ih izvukla na sigurno!

Espreso - 08.04.2021

Oko 22:30 sata pripadnici Gorske sluzbe spasavanja pronasli su ruske državljane i vozilo Oko 20:45 sati prijavljeno je da je zbog snežnog priliva na lokalnom putu Smiljevac-Ivanjica, zavejano jedno vozilo u kojem su bila dva državljana Ruske Federacije.

Rusi ostali zavejani kod Ivanjice u nanosu snega, spasao ih GSS

Telegraf - 08.04.2021

Zbog snežnog nanosa na lokalnom putu kod Smiljevaca, u blizini Ivanjice , zavejano je jedno vozilo u kojem su dva državljana Ruske Federacije. Oko 22.30 pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su ruske državljane i vozilo.

DRAMA KOD IVANJICE! Dvojica Rusa pronadjeni zavejani!

Informer - 08.04.2021

Zbog snežnog nanosa na lokalnom putu kod Smiljevaca, u blizini Ivanjice, zavejano je jedno vozilo u kojem su 2 državljana Ruske Federacije. Oko 22.30 pripadnici Gorske službe spasavanja pronašli su ruske državljane i vozilo.

Gorska služba izvukla zavejane Ruse kod Ivanjice

RTV - 08.04.2021

Zbog snežnog nanosa u blizini Ivanjice, na lokalnom putu kod sela Smiljevac, večeras je zavejano jedno vozilo u kojem su bila dva ruska državljana. Pripadnici Gorske službe spašavanja su oko 22.30 pronašli ruske državljane i vozilo, preneo je sajt "Večernjih novosti".

Gorska služba izvukla zavejane Ruse kod Ivanjice

B92 - 08.04.2021

Zbog snežnog nanosa u blizini Ivanjice, na lokalnom putu kod sela Smiljevac, večeras je zavejano jedno vozilo u kojem su bila dva ruska državljana. Pripadnici Gorske službe spašavanja su oko 22.30 pronašli ruske državljane i voziloi.