TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lider većine u Senatu: Rulja upala zbog objava Trampa

Nova - 19.01.2021

Lider većine u američkom Senatu, republikanac Mič Mekonel, izjavio je danas da je rulja, koja je upala u Kapitol, bila isprovocirana objavama predsednika Donalda Trampa, prenosi CNN. Rulju su hranili lažima, rekao je Mekonel, republikanac iz Kentakija.

Mekonel: Tramp isprovocirao nerede kod Kongresa

Danas - 19.01.2021

Lider većine u američkom Senatu, republikanac Mič Mekonel, izjavio je danas u tom domu da je predsednik Donald Tramp „isprovocirao“ nerede u Kongresu 6. januara čime je eksplicitno za te događaje okrivio odlazećeg predsednika. „Rulji su servirane laži.

Čelnik Senata Mekonel krivi Trampa zbog nereda na Kapitolu

Avaz - 19.01.2021

Republikanski čelnik Senata Mič Mekonel (Mitch McConnell) direktno krivi predsjednika Donalda Trampa (Trump) za nerede na američkom Kapitolu 6. januara. - Pobunjenici su povjerovali u laži - rekao je Mekonel u Senatu kad su sastali prvi put nakon napada te je dodao: - ...

"TRAMP JE KRIV": Mekonel tvrdi da je predsednik SAD izazvao gomilu da krene na Kapitol Hil

Novosti - 19.01.2021

LIDER senatske većine u američkom Kongresu, republikanac iz Kentakija Mič Mekonel, optužio je odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa da je izazvao gomilu svojih pristalica da krenu u napad na kongresno zdanje 6. januara. - Gomilu su izazvali predsednik i drugi moćni ljudi.

Mekonel: Tramp isprovocirao rulju koja je napala Kapitol

Vijesti.me - 19.01.2021

Vođa većine u američkom Senatu, Mič Mekonel, kazao je da je nasilna rulja koja je 6. januara napala zgradu Kapitola u Vašingtonu, kada je stradalo pet osoba, bila "isprovocirana" da to uradi od strane odlazećeg predsjednika Donalda Trampa.

Nova optužba protiv Trampa: "Izazvao je gomilu"

B92 - 19.01.2021

Lider senatske većine u američkom Kongresu Mič Mekonel, optužio je oDonalda Trampa da je izazvao gomilu svojih pristalica da krenu u napad na Kongres, "Gomilu su izazvali predsednik i drugi moćni ljudi. Ali uprkos tome, mi smo potvrdili izbornu pobedu Džoa Bajdena i Kamale Haris.

Mekonel: Tramp je izazvao gomilu da krene na Kapitol Hil

Politika - 19.01.2021

VAŠINGTON - Lider senatske većine u američkom Kongresu, republikanac iz Kentakija Mič Mekonel, optužio je odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa da je izazvao gomilu svojih pristalica da krenu u napad na kongresno zdanje 6. januara.

Republikanski senator: Tramp isprovocirao nerede kod Kongresa

Insajder - 19.01.2021

Lider većine u američkom Senatu, republikanac Mič Mekonel, izjavio je danas u tom domu da je predsednik Donald Tramp "isprovocirao" nerede u Kongresu 6. januara čime je eksplicitno za te događaje okrivio odlazećeg predsednika. "Rulji su servirane laži.

ČEKAO ZADNJI TRENUTAK DA UDARI NA TRAMPA: Lider republikanaca u Senatu ga optužio za nasilje u Kongresu

Kurir - 19.01.2021

"Rulji su servirane laži. Isprovocirali su ih predsednik i drugi moćni ljudi", rekao je Mekonel u svom prvom govoru od napada na zgradu Kongresa i nereda u kojima je nastradalo petoro ljudi, prenosi Glas Amerike.