TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DALILA DALA OTKAZ ZBOG DEČKA! Dragojevićka više neće biti voditeljka: Otkrila detalje prekida saradnje sa Pinkom!

Kurir - 24.06.2024

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević oprobala se u ulozi voditeljke, a sada je, kako kaže, zbog ljubavi dala otkaz. Ona je već neko vreme uživa u vezi sa izvesnim Markom , koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore.

OTKAZ! Dalila Dragojević više nije deo Pink televizije, evo zbog čega je ubuduće NEĆEMO gledati

Srbija Danas - 24.06.2024

Više od pola godine ne viđamo je na TV ekranima, a sada je poznato o čemu je reč. Učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom Markom koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore.

DALILA Dragojević dobila otkaz?! Isplivao snimak u kom je otkrivena istina! Evo šta se dešava sa bivšom zadrugarkom! ...

Republika - 24.06.2024

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" i doskorašnja voditeljka na Red televiziji Dalila Dragojević , već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom Markom koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore. Dalila često odlazi kod Marka odakle objavljuje fotografije na svojim ...

DALILA VIŠE NE RADI NA PINKU?! Voditeljka NESTALA SA MALIH EKRANA, a ovaj SNIMAK POTVRĐUJE priče o OTKAZU?

Espreso - 24.06.2024

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste video na Tiktoku u kom Dalila javno priznaje da je dala otkaz Bivša učesnica rijalitija Dalila Dragojević , već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom Markom koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore.

Dalila neće više biti voditeljka! Rijaliti zvezda dala otkaz zbog dečka, pa otkrila detalje o prekidu saradnje

Telegraf - 24.06.2024

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević našla se u ulozi voditeljke, međutim je zbog ljubavi odlučila da prekine saradnju. Ona je već neko vreme uživa u vezi sa izvesnim Markom, koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore, sa Cetinja.

Dalila Dragojević donela odluku, neće više obavljati posao voditeljke!

Svet Plus - 25.06.2024

Bivša rijaliti učesnica, a kasnije i voditeljka donela je odluku da više neće obavljati posao voditeljke i to zbog ljubavi. Bivša učesnica rijalitija, Dalila Dragojević , prekinula je svoju voditeljsku karijeru zbog ljubavi.

Dalila PRVI PUT otkrila detalje OTKAZA na Pinku: ''Neće me niko menjati, umorila sam se''

Puls online - 25.06.2024

Učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom Markom koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore. Dalila često odlazi kod Marka odakle objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama.