TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Beograd dobio novi mural – beloglavi sup od recikliranog materijala

Danas - 11.07.2019

Beograd je dobio novi mural, ovog puta od recikliranog materijala prikupljenog tokom kampanje „Pogledaj oko sebe. Pokreni se“ koju zajednički organizuju Delegacija EU u Srbiji i Ministarstvo za evropske integracije u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine.

Beloglavi sup od recikliranog materijala novi mural Beograda

Tanjug - 11.07.2019

Beloglavi sup od recikliranog materijala novi mural Beograda Beograd je dobio novi mural od recikliranog materijala prikupljenog tokom kampanje „Pogledaj oko sebe. Pokreni se“ koju zajednički organizuju Delegacija EU u Srbiji i Ministarstvo za evropske integracije u saradnji sa ...

Beograd dobio novi mural - beloglavi sup od recikliranog otpada

N1 - 12.07.2019

Mural sa likom beloglavog supa, zaštićene vrste ptica u Srbiji i svetu, rad umetnika Ivana Kocića od četvrtka krasi zgradu Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić". Mural sa likom beloglavog supa, zaštićene vrste ptica u Srbiji i svetu, rad umetnika Ivana Kocića krasi zgradu Osnovne ...

IVAN JE SAVLADAO NEVEROVATAN IZAZOV NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Mural beloglavog supa napravio je od recikliranog ...

Kurir - 12.07.2019

BEOGRAD - Beograd je dobio novi mural od recikliranog materijala prikupljenog tokom kampanje "Pogledaj oko sebe. Pokreni se" koju zajednički organizuju Delegacija EU u Srbiji i Ministarstvo za evropske integracije u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine.

Beloglavi sup krasi zid Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" u Beogradu

B92 - 12.07.2019

Mural sa likom beloglavog supa, zaštićene vrste ptica u Srbiji i svetu, rad umetnika Ivana Kocića od danas krasi zgradu Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić". Mural je od recikliranog materijala prikupljenog tokom kampanje "Pogledaj oko sebe.

ODGOVOR UMETNIKA NA IZAZOV Školu na Zvezdari krasi mural beloglavog supa od ODBAČENIH MATERIJALA

Blic - 12.07.2019

Beograd je dobio juče novi mural od recikliranog materijala prikupljenog tokom kampanje "„Pogledaj oko sebe. Pokreni se" koju zajednički organizuju Delegacija EU u Srbiji i Ministarstvo za evropske integracije u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine.

BEOGRAD DOBIO NOVI MURAL: Izgleda prelepo, a kada vidite ŠTA PREDSTAVLJA I ZAŠTO – biće vam još lepši (FOTO)

Dnevno - 12.07.2019

Mural sa likom beloglavog supa, zaštićene vrste ptica u Srbiji i svetu, rad umetnika Ivana Kocića od juče krasi zgradu Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić". Mural je od recikliranog materijala prikupljenog tokom kampanje “Pogledaj oko sebe.