TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DETALJI NAPADA U MIRIJEVU: Šetao pse, polomili mu nogu, ukrali mobilni telefon

Novosti - 26.09.2022

Pretukli su ga, slomili mu nogu i oteli telefon. Muškarac je prevezen u Urgentni centar. Istraga je u toku. ...

Muškarac napadnut dok je šetao pse u Mirijevu: Polomili mu nogu, ukrali mobilni telefon

Telegraf - 26.09.2022

Mitra S. (44) napala su četvorica nepoznatih muškaraca dok je navodno šetao dva psa u Mirijevu . Pretukli su ga, slomili mu nogu i oteli telefon. Muškarac je prevezen u Urgentni centar. Istraga je u toku. (Telegraf.rs) Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj ...

NAPALI GA DOK JE ŠETAO PSE Otkrivamo šta se dogodilo večeras u Mirijevu i kako je muškarac završio u šahtu

Blic - 26.09.2022

Mitar S. (44) teško je povređen večeras u Mirijevu. Kako saznajemo, muškarac je šetao pse ulicom Matice Srpske, kada su ga napala 4 muškarca. - On je policije rekao da ne zna opis, jer ih nije dobro video, da su ga pretukli i oteli mobilni telefon.

UŽAS U MIRIJEVU - MUČKI PRETUČEN MUŠKARAC NAĐEN U ŠAHTU: Hitna ga našla sa teškim povredama, ima više preloma

Mondo - 26.09.2022

Pretučen muškarac nađen u šahtu u Mirijevu,sa teškim povedama. Nije poznato kako je muškarac završio u šahtu. (MONDO/ Telegraf ) Tagovi ...

UŽAS U MIRIJEVU Teško povređenog muškarca pronašli u šahtu, pre toga pretučen?

Blic - 26.09.2022

Jedan muškarac zadobio je teške telesne povrede, kada su ga u naselju Mirijevo u Dolačkoj ulici navodno pretukle nepoznate osobe, a potom je završio u šahtu. Muškarac je zadobio prelome i ekipe Hitne pomoći su ga imobilisale, piše Telegraf .

Muškarac upao u šaht u Mirijevu: Prethodno ga pretuklo više osoba

Telegraf - 26.09.2022

Policija je pozvala Hitnu pomoć zbog osobe koja je upala u šaht u Dolačkoj ulici u Mirijevu , saznaje Telegraf. Osoba je zadobila prelome i ekipe Hitne pomoći su ga imobilisale. Kako smo saznali, povređenu osobu tuklo je više osoba, a kako je ona završila u šahti, za sada, nije ...

MUŠKARAC PRETUČEN U MIRIJEVU! Napadnut dok je šetao pse, evo kakve je povrede zadobio!

Informer - 26.09.2022

Jedan muškarac zadobio je teške telesne povrede, kada su ga u naselju Mirijevo u ulici Matice Srpske pretukle nepoznate osobe Kako nezvanično saznajemo, napadnut je Mitar S. (1978), koga su dok je šetao pse ulicom Matice Srpske napala četvorica muškarca.

NAJNOVIJI DETALJI! Patrola obavila razgovor sa ŽRTVOM 4 muškarca koji su ga krvnički pretukli na Mirijevu! Evo kako je ...

Pink - 26.09.2022

Patrola je obavila razgovor sa Mitrom S. (1978), ustanovljeno da je šetao pse ulicom Matice Srpske da su ga napala 4 muškarca, ne zna opis, jer ih nije dobro video, pretukli ga i oteli mobilni telefon. Uspeo je da došeta do ulice Dolačka 20-a, gde je pao.

MUŠKARAC U MIRIJEVU UPAO U ŠAHT: Prethodno ga pretuklo nekoliko osoba

Novosti - 26.09.2022

Policija je pozvala Hitnu pomoć zbog osobe koja je upala u šaht u Dolačkoj ulici u Mirijevu. Osoba je zadobila prelome i ekipe Hitne pomoći su ga i mobilisale. Kako smo saznali, povređenu osobu tuklo je više osoba, a kako je ona završila u šahti, za sada, nije poznato.

HOROR U MIRIJEVU! MUŠKARAC ZAVRŠIO U ŠAHTU: Pretukle ga nepoznate osobe, zadobio prelome!

Pink - 26.09.2022

Jedan muškarac zadobio je teške telesne povrede, kada su ga u naselju Mirijevo u Dolačkoj ulici navodno pretukle nepoznate osobe, a potom je završio u šahtu. Muškarac je zadobio prelome i ekipe Hitne pomoći su ga imobilisale. Nije poznato kako je muškarac završio u šahtu.

MUŠKARAC JEZIVO PRETUČEN U MIRIJEVU Zadobio teške telesne povrede i završio u šahtu

ALO - 26.09.2022

Pretučen muškarac u Mirijevu, zadobio teške telesne povrede Jedan muškarac zadobio je teške telesne povrede, kada su ga u naselju Mirijevo u Dolačkoj ulici navodno pretukle nepoznate osobe, a potom je završio u šahtu.

UŽAS U MIRIJEVU: Teško povređenog muškarca pronašli u ŠAHTI, pre toga pretučen?

Espreso - 26.09.2022

Muškarac je zadobio prelome i ekipe Hitne pomoći su ga imobilisale, piše Telegraf. Jedan muškarac zadobio je teške telesne povrede, kada su ga u naselju Mirijevo u Dolačkoj ulici navodno pretukle nepoznate osobe, a potom je završio u šahti.

STRAVA U MIRIJEVU! MUŠKARAC ZAVRŠIO U ŠAHTU: Pretukle ga nepoznate osobe dok je šetao pse, zadobio prelome!

Kurir - 26.09.2022

Mitar S. (44) teško je povređen večeras u Mirijevu. On je zadobio teške telesne povrede, kada su ga u Dolačkoj ulici pretukle nepoznate osobe, a potom je završio u šahtu. Muškarac je navodno šetao pse ulicom Matice Srpske, kada su ga napala 4 muškarca.

KRVNIČKI PRETUČEN MUŠKARAC PRONAĐEN U ŠAHTU! Horor u Mirijevu! Ima višestruke prelome!

Republika - 26.09.2022

Jedan muškarac zadobio je teške telesne povrede, kada su ga u naselju Mirijevo u Dolačkoj ulici pretukle nepoznate osobe, a potom je završio u šahtu. Muškarac je zadobio prelome i ekipe Hitne pomoći su ga imobilisale.

ČOVEK NAPADNUT NA MIRIJEVU: Muškarac napadnut dok je šetao pse u Mirijevu: Polomili mu nogu, ukrali mobilni telefon

Srbija Danas - 26.09.2022

Kako se saznaje, muškarac je šetao pse ulicom Matice Srpske, kada su ga napala 4 muškarca. - On je policije rekao da ne zna opis, jer ih nije dobro video, da su ga pretukli i oteli mobilni telefon. Uspeo je da došeta do ulice Dolačka, gde je pao u šaht - kako je preneseno ...

NOVI DETALJI NAPADA U MIRIJEVU Ne samo da su ga stravično pretukli, nego su ga i opljačkali!

ALO - 27.09.2022

Mitar S. (44) teško je povređen večeras u Mirijevu nakon što ga je više osoba krvnički pretuklo Kako mediji prenose, muškarac je šetao pse ulicom Matice Srpske, kada su ga napala 4 muškarca. - On je policiji rekao da ne zna opis, jer ih nije dobro video, da su ga pretukli i ...