TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(VIDEO) RUKOM KRENUO DA JOJ MAZI... Tomović PAO U KANDŽE Ivane Šopić, a onda se MALO ZAIGRAO...

Informer - 11.09.2019

Nije mogao da se iskontroliše Vladimir Tomović, pored Stefana Karića važi za jednog od najvećih zavodnika i srcelomaca u Beloj kući. Najpre je na njega bacila oko Tara Simov, potom Iva Grgurić, a ni Ivana Šopić nije imuna na njega.

TOMOVIĆA ZALUDELA OVA ZADRUGARKA: Evo gde je završila njegova ruka (VIDEO)

Srbija Danas - 11.09.2019

Na jednog od najvećih šmekera u "Zadruzi 3" bacila je oko prvo Tara Simov, potom Iva Grgurić, a sada ni Ivana Šopić nije imuna na njega. Bez obzira na sve njih Tomović je naglasio da je devojka po njegovom ukusu Miona Jovanović.

(VIDEO) PRIZNAJ DA SI ZALJUBLJEN U MENE! Tomović muvao Ivanu Šopić, ali je on ostala "STENA KAMENITA"!

Informer - 10.09.2019

Tokom dana Vladimir Tomović nije gubio vreme, pa je prišao Ivani Šopić, kojoj se otvoreno nabacivao, ali zadrugarka je ostala potpuno imuna na njegov šarm Tomović je hteo da sazna kakve se osobe sviđaju Ivani, govoreći joj da se ponaša čudno poput robota.

PRVI OZBILJNI SUKOB TOMOVIĆA I DALILE ZBOG IVANE: Nemam šta da tražim sa devojkom čiji SAT KOŠTA više od 100 EVRA!

Espreso - 10.09.2019

Ko se čime bavi? Većerašnji "Izbor potrčka" i ,,Pretres nedelje" sa Milanom Milošević počeli su veoma burno. Ivana Šopić, zadrugarka koja je danas odnela sve simpatije kada se suprostavila Dalili i Dejanu Dragojeviću, ponovo je dospela u žižu javnosti.

TOMOVIĆ NAŠAO NOVU SIMPATIJU: Bacio oko na Šopićevu, popuje joj, a ona ŽESTOKO uzvraća! (VIDEO)

Srbija Danas - 10.09.2019

Tokom dana Vladimir Tomović nije gubio vreme, pa je prišao Ivani Šopić, kojoj se otvoreno nabacivao, ali zadrugarka je ostala potpuno imuna na njegov šarm. Tomović je hteo da sazna kakve se osobe sviđaju Ivani, govoreći joj da se čudno ponaša poput robota.

TRESLA SE BELA KUĆA: Dalila i Tomović u ŽESTOKOM klinču, ŠOU je počeo!

Srbija Danas - 09.09.2019

Većerašnji "Izbor potrčka" i ,,Pretres nedelje" sa Milanom Milošević počeli su veoma burno. Ivana Šopić, zadrugarka koja je danas odnela sve simpatije kada se suprostavila Dalili i Dejanu Dragojeviću, ponovo je dospela u žižu javnosti.