TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rektorka: Rad Malog proglašen plagijatom, disertacija će biti poništena

RTS - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku je utvrdio da postoje elementi akademske nečestitosti u izradi doktorske disertacije kandidata Siniše Malog i shodno tome je doneo odluku da se poništi odluka Nastavno-naučnog veća FON-a, rekla je za RTS rektorka BU Ivanka Popović.

Veselinović: Cela Vlada da podnese ostavku zbog doktorata Malog

Danas - 21.11.2019

Jedino što preostaje nakon odluke Odbora za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta da je doktorski rad Siniše Malog plagijat, jeste da Mali i cela Vlada Srbije podnesu ostavke, izjavio je Janko Veselinović, predsedavajući Saveza za Srbiju.

Odbor za profesionalnu etiku BU preinačio odluku FON-a o doktoratu Siniše Malog

Blic - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu preinačio je danas Odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka i jednoglasno je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja aktuelnog ministra finansija Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije.

Ratko Božović: Dobra odluka ali ne očekujem posledice po Malog

Danas - 21.11.2019

Sociolog Ratko Božović izjavio je danas da je dobro što je Odbor za profesionalnu etiku uputio predlog Senatu Univerziteta da postupi po pravilniku za poništenje doktorata ministra finansija Siniše Malog, da je time jedna stvar završena, ali da ne veruje da će biti posledica po ...

Mali: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima

RTS - 21.11.2019

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je da je za njega danas tema Predlog budžeta za 2020.godinu i dodao da će o doktoratu govoriti u narednim ...

NDBG zahteva hitnu smenu Malog posle odluke o doktoratu

Danas - 21.11.2019

Posle današnje odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu kojim je potvrđeno da je Siniša Mali plagirao svoj doktorat, inicijativa Ne davimo Beograd zahteva hitnu smenu ministra finansija. „Nismo toliko naivni da verujemo da će Siniša Mali pokazati i trunku ...

Odbor BU jednoglasno utvrdio neakademsko ponašanje Siniše Malog

RTS - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu jednoglasno je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije. Odbor će dostaviti konačno Rešenje Senatu Univerziteta radi postupanja u skladu sa Pravilniko o postupku poništavanja ...

Jedan od pet miliona: Univerzitet prva oslobođena ustanova

Danas - 21.11.2019

Udruženje Jedan od pet miliona poručilo je danas da je Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu doneo konačnu odluku da je doktorat ministra finansija Siniše Malog plagijat i da je time Univerzitet prva u nizu institucija u Srbiji koja je oslobođena.

OVO JE PRVA REAKCIJA SINIŠE MALOG NAKON ODLUKE UNIVERZITETA! Pažljivo pročitajte šta je rekao

Espreso - 21.11.2019

Oglasio se i ministar finansija Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu da je za njega danas tema Predlog budžet za 2020.godinu i dodao da će o doktoratu govoriti u narednim danima.

Odbor preinačio odluku FON-a: Mali plagirao doktorsku disertaciju

Danas - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku UB jednoglasno je utvrdio da je bilo neakademskog ponašanja u doktoratu Siniše Malog. Odbor je time preinačio odluku NN veća FON . Mali je u delu disertacije preuzimao delove i cele pasuse drugih autora bez navođenja imena.

Odbor za etiku predložio da Senat postupi po pravilniku o poništavanju doktorata

Novi Magazin - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu predložio je Senatu Univerziteta da postupi po pravilniku o poništavanja doktorata u slučaju ministra Siniše Malog jer je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja u njegovom radu, izjavila je danas rektorka Univerziteta ...

SEDNICA JE FARSA, ĐILAS I N1 VEĆ ZNAJU ODLUKU O DOKTORATU SINIŠE MALOG! Ovo je dokaz da je sve politički motivisano!

Kurir - 21.11.2019

Iako Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu tek treba da donese odluku o validnosti doktorata ministra finansija Siniše Malog, čini se da je ta odluka već doneta, s obzirom na to da mediji koji nisu naklonjeni vlasti već najavljuju specijalne emisije u kojima će ...

BU preinačio odluku FON-a: Da li se PONIŠTAVA doktorat Malog?

BizLife - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu preinačio je Odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka (FON) od 28. oktobra 2019. godine i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije „Kreiranje ...

Sednica u Rektoratu završena, uskoro odluka o doktoratu Malog

Danas - 21.11.2019

Sednica Odbora za profesionalnu etiku je završena, ali još nema informacije kako su članovi glasali o doktoratu Siniše Malog. Novinarima je u Rektoratu rečeno da ce uskoro biti izdato saopstenje. Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na današnjoj sednici trebalo ...

ŠTA JE PRETHODILO ODLUCI O MINISTROVOM DOKTORATU: Etički odbor ignorisao mišljenje Stručne komisije FON-a!

Kurir - 20.11.2019

Zato se nameće pitanje, da li se konačna odluka, kakva god bila, može smatrati objektivnom pošto nisu ispoštovana pravila. Odbor za profesionalnu etiku Beogradskog univerziteta, naime, zaseda danas i na dnevnom redu sednice je donošenje odluke o doktoratu ministra Malog.

Punomoćnici Malog: Pritisak prof.Rakić-Vodinelić na komisiju

Tanjug - 20.11.2019

Punomoćnici Malog: Pritisak prof.Rakić-Vodinelić na komisiju Punomoćnici Siniše Malog kažu da profesorka Vesna Rakić-Vodinelić vrši pritisak na komisiju koja odlučuje o njegovom doktoratu, pišu "Večernje novosti".

"Vesna Rakić Vodinelić vrši pritisak na komisiju koja odlučuje o doktoratu Malog"

B92 - 19.11.2019

Prof. Vesna Rakić-Vodinelić povodom postupka utvrđivanja orginalnosti doktorske disertacije Siniše Malog iznela je svoj stav da "prava Malog nisu povređena". Njen tekst je objavljen u današnjem broju dnevnih novina “Danas”, prenose Novosti.

Punomoćnici Siniše Malog: Vesna Rakić-Vodinelić vrši pritisak na komisiju koja odlučuje o doktoratu

Novosti - 20.11.2019

Prof. Rakić-Vodinelić nije učestvovala u postupku kao stranka Udnevnim novinama “Danas”, od utorka 19. novembra, prof. Vesna Rakić-Vodinelić povodom postupka utvrđivanja orginalnosti doktorske disertacije ministra Siniše Malog iznela je svoj stav da „prava Malog nisu povređena".

Hajka NA sinišu Malog SE nastavlja

ALO - 20.11.2019

Prof. Vesna Rakić-Vodinelić, povodom postupka utvrđivanja orginalnosti doktorske disertacije ministra Siniše Malog, iznela je svoj stav da "prava Malog nisu povređena“. Punomoćnici Siniše Malog naglašavaju da tumačenjem delova iz žalbe, ali i pravila postupka u kome prof.

ZASTUPNICI SINIŠE MALOG: Vesna Rakić-Vodinelić vrši pritisak na komisiju koja odlučuje o doktoratu

Kurir - 20.11.2019

U dnevnom listu "Danas" izašao je tekst u kom je prof. Vesna Rakić-Vodinelić povodom postupka utvrđivanja orginalnosti doktorske disertacije ministra Siniše Malog iznela svoj stav da „prava Malog nisu povređena".

Punomoćnici Siniše Malog: "Vrši se pritisak na komisiju koja odlučuje o doktoratu"

Telegraf - 20.11.2019

U dnevnim novinama "Danas", od utorka 19. novembra, prof. Vesna Rakić-Vodinelić povodom postupka utvrđivanja orginalnosti doktorske disertacije ministra Siniše Malog iznela je svoj stav da "prava Malog nisu povređena".

Odluka o doktoratu Siniše Malog se unapred zna?

B92 - 21.11.2019

Beograd -- Iako Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu tek treba da donese odluku o validnosti doktorata Siniše Malog, o njoj se već danima spekuliše. Čini se da je ta odluka već doneta, bar u onom delu javnosti koja nije naklonjena aktuelnoj vlasti.

SVE JE OVO FARSA! Đilas i N1 unapred znaju izveštaj sa sednice Odbora za profesionalnu etiku o doktoratu Siniše Malog!

Informer - 21.11.2019

Iako Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu tek treba da donese odluku o validnosti doktorata Siniše Malog, o njoj se već danima spekuliše. Čini se da je ta odluka već doneta, bar u onom delu javnosti koja nije naklonjena aktuelnoj vlasti.

Siniša Mali prepisivao, utvrdio Univerzitet u Beogradu

R.S.Evropa - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu jednoglasno je utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije „Kreiranje vrednosti kroz proces restrukturiranja i privatizacije – teorijske koncepcije i ostvareni rezultati u ...

Senatu Univerziteta u Beogradu biće predloženo poništavanje doktorata Malog

Mondo - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu preinačio je Odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka (FON) od 28. oktobra 2019. godine i jednoglasno utvrdio postojanje "neakademskog ponašanja Siniše Malog".

ODBOR ZA PROFESIONALNU ETIKU UNIVERZITETA ODLUČIO: Neakademsko ponašanje Siniše Malog tokom pisanja DOKTORATA

Espreso - 21.11.2019

Sve su objasnili Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na današnjoj sednici preinačio je odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije.

MALI: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima!

Informer - 21.11.2019

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu da je za njega danas tema Predlog budžet za 2020.godinu i dodao da će o doktoratu govoriti u narednim danima - Znam koliko znam, znam da to nisam uradio, a ...

Odbor predložio da se poništi doktorat Siniše Malog

Politika - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu dostaviće Senatu Univerziteta da postupi po pravilniku o poništavanja doktorata u slučaju ministra Siniše Malog jer je jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja u njegovom radu, izjavila je danas rektorka ...

Mali: Znam koliko znam i znam da to nisam uradio (VIDEO)

Mondo - 21.11.2019

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu da je za njega danas tema Predlog budžet za 2020.godinu. Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu preinačio je Odluku Nastavno-naučnog veća ...

Odbor: Neakademsko ponašanje Malog u izradi doktorata

Tanjug - 21.11.2019

Odbor: Neakademsko ponašanje Malog u izradi doktorata Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na današnjoj sednici preinačio je odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom ...

Odbor doneo odluku o doktoratu: Neakademski; Mali: Znam koliko znam i znam da to nisam uradio

B92 - 21.11.2019

Beograd -- Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na današnjoj sednici utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog. Oglasio se i ministar. Na današnjoj sednici Odbora za profesionalnu etiku preinačena je odluka Nastavno-naučnog veća Fakulteta ...

Mali: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima

Blic - 21.11.2019

Povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu o postojanju neakademskog ponašanja prilikom izrade doktorata, ministar finansija Siniša Mali rekao je da je za njega danas tema Predlog budžet za 2020.godinu, dodavši da će o doktoratu govoriti u narednim ...

Neakademsko ponašanje Malog u izradi doktorata

RTV - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na današnjoj sednici preinačio je odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije.

Mali: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima

Tanjug - 21.11.2019

Mali: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu da je za njega danas tema Predlog budžet za 2020.godinu i dodao da će o doktoratu govoriti u ...

Beogradski univerzitet doneo odluku: SINIŠA MALI JE PREPISIVAO!

Dnevno - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu preinačio je Odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka (FON) od 28. oktobra 2019. godine i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije "Kreiranje ...

Siniša Mali: Znam koliko znam, nisam plagirao rad. Odbor: Neakademsko ponašanje u izradi doktorata

Telegraf - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu preinačio je Odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka od 28. oktobra 2019. godine i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije.

ODBOR: Utvrđeno neakademsko ponašanje Siniše Malog, MALI: Znam da to nisam uradio, posredi politički razlozi

Kurir - 21.11.2019

Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na današnjoj sednici preinačio je odluku Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka i jednoglasno utvrdio postojanje neakademskog ponašanja Siniše Malog prilikom izrade doktorske disertacije.

Siniša MALI o odluci Odbora za profesionalnu etiku

ALO - 21.11.2019

Siniša Mali se oglasio povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu. Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je da je za njega danas tema Predlog budžeta za 2020.godinu i dodao da će o doktoratu govoriti u narednim danima.

Mali: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima

Vesti Online - 21.11.2019

– Znam koliko znam, znam da to nisam uradio, a to što nekom ova tema znači iz političkih razloga, to ne mogu ni da komentarišem. U svakom slučaju u narednih nekoliko dana ću se obratiti I na tu temu, a sada, da budem iskren, interesuje me budžet Srbije i da se pozabavim onim za ...

Mali nakon saopštenja Odbora UB: Znam šta znam (VIDEO)

Danas - 21.11.2019

Znam koliko znam, znam da to nisam uradio, a to što nekom ova tema znači iz političkih razloga, to ne mogu ni da komentarišem, izjavio je ministar finansija Siniša Mali za Tanjug, nakon što je objavljena vest da je Odbor za profesionalnu etiku UB jednoglasno je utvrdio da je ...

Odbor: Neakademsko ponašanje Malog u izradi doktorata; Mali: Interesuje me budžet, o doktoratu u narednim danima

Novosti - 21.11.2019

Znam koliko znam, znam da to nisam uradio, a to što nekom ova tema znači iz političkih razloga, to ne mogu ni da komentarišem, rekao je ministar finansija Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu na sednici, održanoj u četvrtak, preinačio je odluku Nastavno-naučnog ...