TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TREBA IM 9.000 PRINUDNIH UPRAVNIKA Dve trećine zgrada u Beogradu još bez "šefa", pojavio se novi PROBLEM

Blic - 12.01.2018

Više od polovine zgrada u prestonici mesec dana posle isteka roka i dalje nema svog upravnika, a nijedna od njih nije dobila ni - prinudnu upravu! U glavnom gradu trenutno je u stambene zajednice registrovano 6.048 višespratnica, pokazuju podaci Republičkog geodetskog zavoda ...

Počinje uvođenje prinudne uprave u neregistrovanim zgradama

Telegraf - 12.01.2018

U PKS se svakog meseca sprovode obuke i do sada su organizovana tri ispitna roka, koje je prošlo oko 600 profesionalnih upravnika Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stabmenih zajednica i ako nisu imaće ...

STANARI, SPREMITE SE ZA DODATNI TROŠAK: Počinje uvođenje prinudne uprave u neregistrovanim zgradama! Komunalni ...

Kurir - 12.01.2018

BEOGRAD - Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stabmenih zajednica i ako nisu imaće rok od mesec dana da to urade i izjasne se ko će upravljati zgradom, rečeno je u Ministarstvu građevinarstva.

ANKETA Da li vam je država uvela prinudnog upravnika zgrade?

Blic - 11.01.2018

Rokovi za izbor upravnika zgrade odavno su istekli, ali mnogi objekti su i dalje bez "gazde". Da li vam je uvedeni prinudni upravnik zgrade, ili ste izabrali ...

Počinje uvođenje prinudne uprave u zgradama

Srbija Danas - 12.01.2018

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stambenih zajednica i ako nisu imaće rok od mesec dana da to urade i izjasne se ko će upravljati zgradom, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva.

Ako sami ne izaberu stanari zgrada će dobiti prinudne upravnike

RTV - 12.01.2018

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stambenih zajednica i ako nisu imaće rok od mesec dana da to urade , rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva.

INSPEKTORI KREĆU: Kuc, kuc, imate li upravnika?

Mondo - 12.01.2018

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stabmenih zajednica i ako nisu imaće rok od mesec dana da to urade i izjasne se ko će upravljati zgradom, Ako i to ne učine dobiće prinudnog upravni ka , kada se ...

Istekao i poslednji rok! Komunalna inspekcija ide od vrata do vrata, počinje prinudna uprava!

BKTV - 12.01.2018

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stabmenih zajednica i ako nisu imaće rok od mesec dana da to urade i izjasne se ko će upravljati zgradom, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva.

Prošli praznici - na vrata kuca prinudni upravnik

B92 - 12.01.2018

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stambenih zajednica. Ukoliko nisu, imaće rok od mesec dana da to urade i izjasne se ko će upravljati zgradom, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu građevinarstva.

Inspektori počinju sa proverama: Počinje uvođenje prinudne uprave u neregistrovanim zgradama

Srbija Danas - 13.01.2018

Komunalni inspektori će narednih dana početi u svim gradovima da proveravaju da li su zgrade upisane u registar stabmenih zajednica i ako nisu imaće rok od mesec dana da to urade i izjasne se ko će upravljati zgradom, rečeno je danas u Ministarstvu građevinarstva.