TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šok: Sabalenka i Žaber ne idu na Olimpijske igre!

Telegraf - 17.06.2024

Jedne od najboljih teniserki sveta Arina Sabalenka i Ons Žaber neće učestvovatli na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, što su potvrdile i jedna i druga teniserka. Prvo je od turnira odustala Arina Sabalenka, koja je odustala od Pariza zbog WTA pravila.

NACIJA U ŠOKU: Ne ide na Olimpijske igre!

Espreso - 17.06.2024

Doneta je konačna odluka Olimpijske igre u Parizu biće bez dve sjajne teniserke. U prestonici Francuske neće igrati Arina Sabalenka i Ons Žaber . Beloruskinja je morala da odustane od OI zbog WTA pravila. - Neću igrati na Olimpijskim igrama zbog pravila WTA o obaveznom učešću na ...

Neočekivana odluka! Grend slem šampionka propušta Igre u Parizu

Informer - 17.06.2024

Beloruska teniserka Arina Sabalenka neće igrati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Treća igračica sveta i aktuelna šampionka Australijan opena odlučila je da preskoči najveću sportsku smotru, kako bi sačuvala zadralje i što bolje se pripremila za sezonu na tvrdoj ...

Olga Danilović napredovala na WTA listi!

Espreso - 17.06.2024

Sjajne vesti Olga Danilović nastavila je da napreduje na WTA listi, pa je tako za tri pozicije otišla napred. Srpska teniserka je sada 104. na svetu sa 698 bodova. Natalija Stevanović je druga najbolja tenierka u Srbiji koja je pala za pet pozicija, te zauzima 191.

Sabalenka neće učestvovati na Olimpijskim igrama

Danas - 17.06.2024

Beloruskinja Arina Sabalenka, treća teniserka sveta, izjavila je danas da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu da bi sačuvala zdravlje i da bi se što bolje pripremila za sezonu na tvrdoj podlozi. „Uz sve probleme koje sam imao poslednjih meseci imala, moram da vodim ...

Pravo niotkuda: Sabalenka se povukla sa Olimpijskih igara, ovo je razlog

Nova - 17.06.2024

Treća teniserka sveta, Arina Sabalenka, povukla se sa Olimpijskih igara u Parizu. Beloruskinja je potvrdila tu odluku i objasnila da neće igrati jer je to „previše za raspored“ s obzirom da se Igre igraju na šljaci između sezone na travi i pripreme za tvrdu podlogu.

Sabalenka ne ide na OI: Previše je

B92 - 17.06.2024

Beloruska teniserka Arina Sabalenka rekla je da neće nastupati na predstojećim Olimpijskim igrama. Kako prenosi Athletic Arina Sabalenka je rekla da neće igrati na Olimpijskim igrama u Parizu ovoga leta i razlog za to je WTA kalendar koji je pretežak. "Previše je.

BELORUSKINJA RAZOČARALA NAVIJAČE Sabalenka propušta Olimpijske igre u Parizu

ALO - 17.06.2024

Beloruska teniserka Arina Sabalenka saopštila je danas da neće učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, prenosi Rojters Sabalenka je trenutno treća teniserka sveta. Ona je istakla da je odlučila da propusti OI u Parizu pošto želi da se pripremi za predstojeće ...

Sabaljenka preskače Olimpijske igre

Vijesti.me - 17.06.2024

Bjeloruskinja Arina Sabaljenka, treća teniserka svijeta, izjavila je da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu. To je odlučila kako bi sačuvala zdravlje i što bolje pripremila za sezonu na tvrdoj podlozi.

Olga Danilović napredovala za tri pozicije na WTA listi, Iga Švjontek prva

RTV - 17.06.2024

Olga Danilović napredovala je za tri pozicije na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas. Ona trenutno zauzima 104. mesto na WTA listi sa 698 bodova. Drugorangirana naša teniserka Natalija Stevanović nazadovala je za pet mesta i trenutno je 191. igračica sveta.

Sabalenka neće nastupiti na Olimpijskim igrama

Vijesti.ba - 17.06.2024

Trenutno treća teniserka svijeta Arina Sabalenka neće nastupiti na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, a kao razlog je navela brigu za vlastito zdravlje kao i želju da se što bolje pripremi za nastavak sezone, odnosno turnire na betonskoj podlozi koji slijede.

Olga nastavlja da napreduje – Top 100 se nazire

B92 - 17.06.2024

Srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 104. mesto.Danilović na 104. poziciji ima 698 bodova. Drugi reket Srbije je i dalje Natalija Stevanović koja je pala za pet pozicija i sada je 191.

WTA LISTA: Olga Danilović na pragu ulaska u TOP 100

Srbija Danas - 17.06.2024

Srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 104. mesto sa 698 bodova. Drugi reket Srbije je i dalje Natalija Stevanović koja je pala za pet pozicija i sada je 191. teniserka sveta sa 389 bodova.

Olga Danilović napredovala za tri pozicije na WTA listi, Iga Švjontek i dalje prva

Politika - 17.06.2024

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena danas. Olga Danilović trenutno zauzima 104. mesto na WTA listi sa 698 bodova. Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović nazadovala je za pet ...

Novi napredak Olge Danilović

Nova - 17.06.2024

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena. Olga Danilović trenutno zauzima 104. mesto na WTA listi sa 698 bodova. Drugorangirana srpska teniserka Natalija Stevanović nazadovala je za pet mesta i ...

BELORUSKINJA NEĆE NA OLIMPIJSKE IGRE! Sabalenka: Previše je

Srbija Danas - 17.06.2024

Beloruska teniserka Arina Sabalenka rekla je da neće nastupati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Kako prenose strani mediji, ona je rekla da neće igrati na Olimpijskim igrama u Parizu ovoga leta i razlog za to je WTA kalendar koji je pretežak. -Previše je.

OVO SE ČEKALO: Srpska teniserka napredovala tri krupna koraka na VTA listi

Novosti - 17.06.2024

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje ubedljivo nalazi na prvom mestu WTA liste sa 11.695 bodova, dok je Amerikanka Koko Gof druga teniserka sveta sa 7.988 bodova. Beloruskinja Arina Sabelenka je na trećoj poziciji sa 7.788 poena.

Napredak Olge Danilović

Sportske.net - 17.06.2024

Još uvek ispod 100. mesta. Srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za tri pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 104. mesto. Danilović na 104. poziciji ima 698 bodova. Drugi reket Srbije je i dalje Natalija Stevanović koja je pala za pet pozicija i sada je 191.

BELORUSKINJA ODUSTALA OD PARIZA: Sabalenka neće učestvovati na Olimpijskim igrama

Kurir - 17.06.2024

Beloruskinja Arina Sabalenka , treća teniserka sveta, izjavila je da neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Parizu da bi sačuvala zdravlje i da bi se što bolje pripremila za sezonu na tvrdoj podlozi. " Uz sve probleme koje sam imao poslednjih meseci imala, moram da vodim ...