TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"SPAVAO JE SA TOBOM, SLAO TI JE PARE, IMATE I SNIMAK" Zadrugarka iznela ŠOKANTNE detalje o Milici Kemez

Srbija Danas - 27.10.2020

U toku emisije "Izbor potrčka" voditelj Milan Milošević podigao je Milicu Kemez, kako bi prokomentarisala njenu svađu sa Snežanom Ojdanić. - Mene ovde niko više ne može da uvredi i neću dozvoliti da me neko vređa, svi znate šta sam ja sve preživela.

NAJVEĆA KLETVA JE DA TI KULIĆI BUDU PRIJATELJI! Milica Kemez zaratila sa Miljanom kao nikad: Nastao haos, pale teške ...

Kurir - 27.10.2020

Milica Kemez komentarisala je današnju podelu budžeta, a onda se umešala i Nadica Zeljković. "Ne bunim se zbog budžeta. Dosadili su mi ti komentari, jer sam ustala i rekla šta sam uradila, pa nisam ponovila grešku", počela je Milica.

PREVARILI MILIONE: RAZOTKRILA IH U SVAĐI "MILICA I BORA SU ZAJEDNO!" Kulićke urlale na Kemezovu (VIDEO)

Srbija Danas - 26.10.2020

Nakon raspodele budžeta, Milica Kemez je ustala da prokomentariše i izazvala haos za crnim stolom. - Što se tiče ove podele budžeta, od početka ovog rijalitija, više je neko ikad prisiljenih prijateljstava. Prijateljstva koja će izdržati do Nove godine.

"NE MOGU VIŠE DA PODNESEM!" Milica Kemez jecala u suzama "NI STIDA NI SRAMA NEMAJU!" (VIDEO)

Srbija Danas - 25.10.2020

Milica Kemez nije mogla da suzdrži suze, pa se Tari Simov jadala zbog zadrugara koji su je iznervirali od ranog jutra. - Mislim da se stresiraš bezveze - rekla je Tara. - Svi mi samo obraćaju, samo mi nešto traže! Ne mogu više ove ljude da podnesem, ni stida, ni srama nemaju! Ne ...