TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sud u Hagu odbio zahtev generala Krstića za prevremeno puštanje na slobodu

N1 - 11.09.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

Hag odbio prevremenu slobodu za Radislava Krstića

RTS - 11.09.2019

Predsednik Mehanizma za međunarodne krivične sudove u Hagu Karmel Ađijus odbio je da pusti na prevremenu slobodu generala Vojske RS Radislava Krstića, iz zatvora u Poljskoj gde služi kaznu od 35 godina, na koju je pravosnažno osuđen 2004.

Hag odbio prevremenu slobodu za Radislava Krsića

Tanjug - 11.09.2019

Hag odbio prevremenu slobodu za Radislava Krsića Predsednik Mehanizma u Hagu Karmel Ađijus odbio je da pusti na prevremenu slobodu generala Vojske RS Radislava Krstića, iz zatvora u Poljskoj gde služi kaznu od 35 godina, na koju je pravosnažno osuđen 2004.

Sud u Hagu odbio zahtev generala Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje

Politika - 11.09.2019

HAG/BEOGRAD – Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođen izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

GENERALU KRSTIĆU HAG ODBIO ZAHTEV: Po poljskom zakonu, gde je u zatvoru, stekao uslov za prevremeno oslobađanje ali Hag ...

Kurir - 11.09.2019

U danas objavljenoj odluci, Karmel Ađijus (Carmel Agius) predsednik sudskog Mehanizma, pravnog naslednika Haškog tribunala, naglasio je da je uslov za prevremeno oslobadjanje osuđenika to da su izdržali dve trećine kazne. Dve trećine kazne general Krstić izdržaće tek 28.

Sud u Hagu odbio zahtev generala Krstića za prevremeno oslobađanje

B92 - 11.09.2019

Hag -- Međunarodni sud u Hagu odbio zahtev generala Vojske Republike Srpske Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora. Krstića je na tu kaznu osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

Hag odbio zahtev Krstića

Danas - 11.09.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

IAKO JE STEKAO USLOV DA GA PREVREMENO OSLOBODE! Hag odbio zahtev GENERALU KRSTIĆU!

Espreso - 11.09.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđđen zbog podržavanja i pomaganja zločina u Srebrenici Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala ...

Sud u Hagu odbio zahtev generala Radislava Krstića za prevremeno oslobađanje

Danas - 11.09.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođen izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.

Zlatanu Krstiću još dva meseca pritvora

Tanjug - 10.09.2019

Zlatanu Krstiću još dva meseca pritvora Zlatanu Krstiću iz Kragujevca kojeg kosovsko Specijalno tužilaštvo sumnjiči da je izvršio krivično delo "ratnog zločina protiv civilnog stanovništva" pritvor je produžen za još dva meseca.

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, uložena žalba

RTS - 10.09.2019

Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine počinio ratne zločine na Kosovu i Metohiji, u selu Donje Nerodimlje, u opštini ...

Krstiću iz Kragujevca sud u Prištini ponovo produžio pritvor za još dva meseca

RTV - 10.09.2019

Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999. godine počinio ratne zločine na Kosovu i Metohiji, u selu Donje Nerodimlje, u opštini Uroševac.

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, uložena žalba

Tanjug - 10.09.2019

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, uložena žalba Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999.

Krstiću produžen pritvor za još dva meseca, branilac uložio žalbu

Novosti - 10.09.2019

Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u Prištini produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999.

Srbin iz Kragujevca još dva meseca u pritvoru u Prištini: Tvrdi da nije kriv za ratne zločine

Telegraf - 10.09.2019

"Na telima žrtava ne mogu ostati tragovi počinioca, pa ovu radnju smatram nepotrebnim uzrujavanjem porodica žrtava" Posebno veće za ratne zločine Osnovnog suda u produžilo je pritvor Zlatanu Krstiću iz Kragujevca koji je sredinom aprila uhapšen zbog sumnje da je 1999.

Hag odbio zahtev Radislava Krstića

RTV - 11.09.2019

Međunarodni sud u Hagu odbio je zahtev generala Vojske Republike Srpske (VRS) Radislava Krstića za prevremeno oslobođanje izdržavanja kazne od 35 godina zatvora na koju je osuđen zbog podržavanja i pomaganja genocida u Srebrenici.