TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

IDE UZ NOGU BOLJE OD VUČJAKA: Mirijevci se krste u čudu kad vide šta je komša izveo u šetnju (VIDEO)

Kurir - 30.07.2021

BEOGRAD - Nema Mirijevca koji ih je video a da nije zastao da ih bolje pogleda! Gde god da ovaj komšija prođe izaziva veliku pažnju jer za kućnog ljubimca nije odabrao ni psa ni mačku nego divlju zverku kojoj je prirodno stanište daleko od naših krajeva.

RAKUNČIĆ LJUBIMČIĆ U LAGANOJ ŠETNJI KROZ MIRIJEVO: Korisnici društvenih mreža ostali u apsolutnom šoku nakon ovog ...

Srbija Danas - 30.07.2021

Gde god da ovaj komšija prođe izaziva veliku pažnju jer za kućnog ljubimca nije odabrao ni psa ni mačku nego divlju zverku kojoj je prirodno stanište daleko od naših krajeva. Nije prvi kome je ova prelepa životinjica bila kućni ljubimac! Beograd se još seća Blaže koji se na ...

IDE UZ NOGU BOLJE OD VUČJAKA: Beograđani šokirani prizorom, komšija izveo u šetnju EGZOTIČNOG LJUBIMCA (VIDEO)

Pink - 30.07.2021

Nema Mirijevca koji ih je video a da nije zastao da ih bolje pogleda! Gde god da ovaj komšija prođe izaziva veliku pažnju jer za kućnog ljubimca nije odabrao ni psa ni mačku nego divlju zverku kojoj je prirodno stanište daleko od naših krajeva.

VIDEO Dečko u Mirijevu na povocu šeta egzotičnog ljubimca

Nova - 29.07.2021

Neobičan snimak stiže nam iz Mirijeva. Na prvi pogled deluje da dečko sa sobom trotoarom vodi manjeg psa, ali zapravo u pitanju je – rakun. Kada su shvatili šta je ovaj krzneni ljubimac, mnogi su se oduševili i poželeli slično.