TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nemačka vlada predlaže 26. septembar 2021. za opšte izbore

Nova - 25.11.2020

Nemačka vlada predložila je danas da opšti izbori na kojima će biti izabran naslednik kancelarke Angele Merkel, budu održani 26. septembra 2021. godine. Predlog nemačke vlade treba da formalno potvrdi nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer.

''PROKLETE UBICE DECE I STARACA'': Automobil uleteo u kapiju kancelarije Angele Merkel (VIDEO)

Pravda - 25.11.2020

Ujutro 25. novembra, automobil je uleteo u kapiju kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Automobil je ispisan belom bojom. Na jednoj strani je pisalo: „Vi ste proklete ubice dece i staraca“, na drugoj - „Zaustavite politiku globalizacije“.

Njemačka policija: Iza napada na Merkelin ured ne stoji ekstremizam

N1 - 25.11.2020

Policija u Berlinu ne polazi od toga da incident od srijede ujutro, kada se automobil zabio u ulazna vrata kancelarskog ureda Angele Merkel, ima ekstremističku pozadinu, a mediji javljaju da se isti automobil već jednom, 2014., zaletio u ogradu kancelarskog ureda.

PONOVO! AUTO KOJI SE ZAKUCAO U KAPIJU ANGELE MERKEL KORIŠĆEN 2014. U ISTOM NAPADU: Evo koju poruku je tada imao ...

Kurir - 25.11.2020

Naime, crni folksvagenov karavan, sa porukom „ Nema više ubijanja ljudi klimatskim promenama " udario je u kapiju sedišta Angele Merkel u februaru 2014. godine. Na njegovoj drugoj strani staja le poruka „ Nikol, volim te “, podseća nemački Bild.

Berlin: Uhapšen vozač koji se zakucao u ogradu Angele Merkel

Nova - 25.11.2020

Berlinska policija uhapsila je vozača automobila koji se jutros zaleteo u kapiju sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel. Sredovečni vozač automobila iznet je iz kola u kolicima, a policija je saopštila da je odveden u pritvor.

Policija ispituje napad na ured njemačke kancelarke

N1 - 25.11.2020

Njemačka policija u srijedu ujutro pregledava vozilo koje se zabilo u vrata ureda njemačke kancelarke Angele Merkel, navode svjedoci, a prenosi Reuters, javljajući o događaju koji je po prvim izvidima počinjen s antiglobalizacijskom pozadinom.

Otkriveno da li je Angela Merkel bila u opasnosti

Telegraf - 25.11.2020

Nemačka kancelarka Angela Merkel i članovi kabineta ni u jednom trenutku nisu bili u opasnosti kada se a utomobil zaleteo u kapiju njene kancelarije , rekao je danas portparol nemačke vlade. Prema njegovim rečima, udarac je samo doveo do manje materijalne štete.

Auto sa ispisanim porukama udario u kapiju kompleksa nemačke vlade

N1 - 25.11.2020

Berlinska policija je saopštila da je automobil udario u kapiju kompleksa nemačke vlade i da je načinjena manja šteta. Policija je saopštila da istražuje incident ispred zgrade u kojoj je kabinet kancelarke Angele Merkel, ne navodeći detalje o eventualnim povredama ili ...

"PROKLETE UBICE DECE I STARIH LJUDI" Automobil se zakucao u kapiju kancelarije Merkelove, na vozilu bile ispisane ...

Blic - 25.11.2020

Automobil je udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Policija je saopštila da je vozač automobila priveden. - Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen - napisala je policija na Tviteru.

Uhapšen napadač koji se kolima zakucao ogradu ispred kancelarije Angele Merkel

Telegraf - 25.11.2020

Nepoznata osoba zakucala se automobilom u ogradu ispred kancelarije kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Za sada nisu poznati detalji incidenta, a nema ni podataka o povređenima. Kako su saopštili iz policije, čovek koji je upravljao vozilom je priveden .

Snimak sa lica mesta: Ispred kancelarije Merkelove i vatrogasci, kod auta stoje i invalidska kolica

Telegraf - 25.11.2020

Nepoznati vozač zakucao se automobilom u ogradu zgrade u kojoj se nalazi kancelarija nemačke kancelarke Angele Merkel , a objavljen je i snimak sa lica mesta na kom se vidi automobil kao i invalidska kolica pored njega.

Auto udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke

RTV - 25.11.2020

U kapiju Kancleramta, sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu, jutros je udario jedan automobil, javlja Rojters pozivajući se na izjavu očevica. Na fotografijama britanske agencije sa lica mesta vidi se kako policija proverava automobil na kapiji.

Automobil se zabio u ulaz kod kancelarije Angele Merkel

N1 - 25.11.2020

Automobil je udario danas u ulaz kancelarije koju u Berlinu koristi njemačka kancelarka Angela Merkel, izjavili su očevici. Za sada nema izvještaja o žrtavama. Planirano je da Merkelova danas bude domaćin video konferencije sa premijerima njemačkih pokrajina radi diskusije o ...

U ISTU OGRADU UDARIO I PRE ŠEST GODINA? Uhapšen muškarac koji se automobilom zakucao u kapiju ispred kancelarije ...

Novosti - 25.11.2020

ČOVEK koji se zakucao automobilom u ogradu ispred kancelarije kancelarke Angele Merkel u Berlinu, uhapšen je. U incidentu koji se dogodio jutros, nije bilo ...

Napad na Angelu Merkel: Autom u kancelarkinu ogradu

Nova - 25.11.2020

Nepoznata osoba zakucala se automobilom u ogradu ispred kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Agencija Rojters prenosi da za sada nisu poznati detalji nesreće a da policija proverava automobil sa natpisom na desnoj strani “Zaustavite politiku globalizacije” ...

NAPAD NA ANGELU MERKEL: Automobil se zakucao u ogradu nemačke kancelarke (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 25.11.2020

U Berlinu je primećen automobil kako udara u kapiju ispred kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel, navodi novinska agencija Rojters. Na automobilu su ispisane poruke "Stop globalizaciji" i "Proklete ubice dece i starih ljudi". Za sada nema drugih detalja o incidentu.

BERLINSKA POLICIJA NA NOGAMA: Automobil sa ovom pretećom porukom se zakucao u kapiju ispred kancelarije Angele Merkel!

Novosti - 25.11.2020

Automobil je jutros udario u kapiju ispred sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Merkelova danas treba da održi sastanak sa državnim liderima na kojem će odlučivati o produženju mera protiv širenja korona virusa.

NAPAD NA MERKELOVU, PANIKA U BERLINU: Automobil sa OVOM PRETEĆOM porukom se zakucao u kapiju Savezne kancelarije! ...

Kurir - 25.11.2020

Detalji incidenta se još uvek ispituju. Policija pregledava crni automobil karavan na čijim stranicama je belom farbom napisano " Stop globalističkoj politici ", prenosi Miror. Na drugoj strani vozila ispisana je poruka " Vi proklete ubice dece i starih ".

POKUŠAJ NAPADA NA ANGELU MERKEL: Pogledajte vozilo "antiglobalista" koje se zakucalo u njenu kancelariju! Uhapšen ...

Mondo - 25.11.2020

Još nije poznato više detalja Kako prenosi agencija Rojters, za sada nepoznata osoba se zakucala automobilom u ogradu ispred kancelarije Merkelove. Berlinska policija je saopštila da je privela vozača automobila . " Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu.

Stravične parole ispisane na automobilu koji se zakucao u ogradu kancelarije Angele Merkel

Telegraf - 25.11.2020

Nepoznata osoba zakucala se danas svojim vozilom u ogradu zgrade gde se nalazi kancelarija nemačke kancelarke Angele Merkel . Karavan tamno plave boje po vratima ima ispisane parole belim sprejem. - Proklete ubice dece i staraca - piše na jednom delu vozila.

PANIKA U BERLINU Automobil udario u kapiju KANCELARIJE MERKELOVE (FOTO, VIDEO)

Blic - 25.11.2020

Automobil je udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Vest o incidentu je preneo "Rojters" pozivajući se na izjavu svedoka. Merkelova danas treba da održi sastanak sa držanim liderima na kojem će odlučivati o produženju mera protiv širenja korona ...

Automobil se zakucao u ogradu kancelarija Angele Merkel - ispisane dve poruke VIDEO

B92 - 25.11.2020

Automobil kojim je upravljala za sada ne poznata osoba udario je u ogradu kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Kako prenosi Rojters, za sada nisu poznati detalji ove nesreće. Prema fotografijama Rojtersa sa lica mesta, na automobilu koji je udario u kapiju ...

Vozilo se zabilo u vrata ureda njemačke kancelarke

N1 - 25.11.2020

Vozilo se, prema svjedocima, zabilo u vrata ureda njemačke kancelarke Angele Merkel u srijedu, prenijela je britanska agencija Reuters. Za sada nema izvješća o eventualno ozlijeđenima. Merkel bi u srijedu ujutro trebala voditi videokonferenciju poglavara njemačkih pokrajina na ...

PANIKA U BERLINU: Automobilom udario u ogradu ispred kancelarije Angele Merkel

Novosti - 25.11.2020

NEPOZNATA osoba zakucala se automobilom u ogradu ispred kancelarije kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Za sada nisu poznati detalji ove nesreće, javlja ...

POLICIJA UHAPSILA VOZAČA KOJI JE UDARIO U KAPIJU ANGELE MERKEL! Ispituju da li se radi o politički motivisanom napadu! ...

Informer - 25.11.2020

Berlinska policija uhapsila je vozača automobila koji se jutros zaleteo u kapiju sedišta nemačke kancelarka Angele Merkel - Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen - napisala je policija na Tviteru.

Auto udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke, napadač uhapšen

RTS - 25.11.2020

Berlinska policija uhapsila je vozača automobila koji se jutros zaleteo u kapiju sedišta nemačke kancelarka Angele ...

Automobil udario u kapiju ureda Angele Merkel

Al Jazeera - 25.11.2020

Na fotografijama se vidi ispisana poruka 'Vi proklete ubice djece i starih ljudi' i 'Zaustavite politiku globalizacije'. Na automobilu su ispisane poruke, poput 'Zaustavite politiku globalizacije' Reuters Automobil je u srijedu udario u kapiju ureda njemačke kancelarke Angele ...

"PROKLETE UBICE DECE I STARIH LJUDI" Jezive poruke na automobilu koji se ZAKUCAO u ogradu Angele Merkel! (VIDEO)

Informer - 25.11.2020

Nakon što je objavljeno da je automobil udario u ogradu ispred kancelariju Angele Merkel, pojavili su se i prvi snimci Na pomenutom snimku vidi se putnički automobil okružen policijom, na nekim slikama se vidi da su i specijalno obučeni psi proveravali da li ima eksploziva.

AUTO SE ZAKUCAO U OGRADU ISPRED KANCELARIJE ANGELE MERKEL! Drama u Berlinu, na njemu je napisana OVA PORUKA (VIDEO)

Espreso - 25.11.2020

Piše "stop politici globalizacije" Rojters je upravo objavio da se automobil zakucao u ogradu ispred kancelarije kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Za sada nisu poznati detalji ove nesreće, javlja Rojters. Na autu je napisana poruka "stop politici globalizacije".

POKUŠAJ ATENTATA?! Automobil udario u kapiju nemačke kancelarke Angele Merkel!

Republika - 25.11.2020

Vest o incidentu je preneo “Rojters” pozivajući se na izjavu ...

DRAMA ISPRED KABINETA ANGELE MERKEL! Nepoznati muškarac se ZAKUCAO u ogradu nemačke kancelarke!

Informer - 25.11.2020

Za sada nije poznato više detalja Nepoznata osoba zakucala se automobilom u ogradu ispred kancelarije kancelarke Angele Merkel u Berlinu, prenosi Telegraf.rs Za sada nisu poznati detalji ove nesreće. Uskoro opširnije..

Vozilo se zabilo u ured kancelarke Merkel. Policija: Iza napada ne stoji ekstremizam

Vecernji.hr - 25.11.2020

Na jednoj je strani automobila pisalo: 'Zaustavite politiku globalizacije', a na drugoj: 'Vi proklete ubojice djece i starijih' Vozilo se, prema svjedocima, zabilo u vrata ureda njemačke kancelarke Angele Merkel u srijedu, prenijela je britanska agencija Reuters.

Automobil se zabio u kapiju ureda Angele Merkel

Radio Sarajevo - 25.11.2020

Njemačka / Automobil se zabio u kapiju ureda Angele Merkel 25. 11. 2020. u 11:56:00 Fena Automobil , koji je imao ispisane slogane na obje bočne strane, zabio se u srijedu u kapiju ureda njemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu , rekao je jedan od svjedoka za Reuters.

Autom u kapiju ispred kabineta Merkel: "Vi, proklete ubice djece i...

Vijesti.me - 25.11.2020

Berlinska policija je saopštila da je automobil jutros udario u kapiju kompleksa njemačke vlade i da je načinjena manja šteta. Policija je saopštila da istražuje incident ispred zgrade u kojoj je kabinet kancelarke Angele Merkel, ne navodeći detalje o eventualnim povredama ili ...

Nema pretpostavke da je izvršen napad na kancelariju Merkelove

Vijesti.ba - 25.11.2020

Njemačka policija ne radi pod pretpostavkom da je izvršen ekstremistički napad ispred objekta koji u Berlinu koristi kancelar Angela Merkel, rekao je danas policijski portparol. - U ovom trenutku ne radimo pod tom pretpostavkom - rekao je portparol na pitanje da li policija ...

Udes ispred kancelarije Angele Merkel, na autu bila poruka

Vijesti.ba - 25.11.2020

Automobil je udario danas u ulaz kancelarije koju u Berlinu koristi njemački kancelar Angela Merkel, izjavili su očevici. Automobil koji je udario u ulaz kancelarije koju u Berlinu koristi njemački kancelar Angela Merkel na sebi je imao poruku protiv globalizma, javio je Reuters.

Automobil išaran porukama udario u kapiju kancelarije Angele Merkel, uhapšen vozač /video, foto/

Sputnik - 25.11.2020

Automobil je udario u kapiju kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu uoči sastanka o novim korona merama u toj zemlji. Na automobilu su ispisane poruke „ Stop globalizaciji “ i „ Proklete ubice dece i starih ljudi “.

KO ĆE NASLEDITI ANGELU MERKEL? Sukob vodećih kandidata otvara prostor još jednoj ličnosti

Informer - 24.11.2020

Nemačka je tokom krize prigrlila natrag svoju "Muti". I nije isključeno da bi najradije da ona ostane i dalje u kancelariji. - Čestitam Angeli Merkel na 15 godina na položaju nemačke kancelarke. Kancelarka Merkel poduzela je odlučne korake kako bi ojačala Evropu u izazovnim ...

Vozilo se zabilo u vrata ureda Angele Merkel

Index.hr - 25.11.2020

VOZILO se, prema svjedocima, zabilo u vrata ureda njemačke kancelarke Angele Merkel u srijedu, prenijela je britanska agencija Reuters. Za sada nema izvješća o eventualno ozlijeđenima. Merkel bi u srijedu ujutro trebala voditi videokonferenciju poglavara njemačkih pokrajina na ...

Napad na sedište Angele Merkel

ALO - 25.11.2020

Vest o incidentu je preneo "Rojters" pozivajući se na izjavu svedoka. Automobil je udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu. Vest o incidentu je preneo "Rojters" pozivajući se na izjavu svedoka.

Automobil se zabio u vrata ureda Angele Merkel, na njemu ispisana poruka

Dnevnik.ba - 25.11.2020

Vozilo se, prema svjedocima, zabilo u vrata ureda njemačke kancelarke Angele Merkel u srijedu, prenijela je britanska agencija Reuters. Za sada nema izvješća o eventualno ozlijeđenima. Na fotografijama se vidi kako policija ispred ulaza provjerava vozilo na kojem sa strane ...

VIDEO Auto se zabio u vrata ureda Angele Merkel, na njemu su bile ispisane poruke

Index.hr - 25.11.2020

AUTO se, prema svjedocima, zabio u vrata ureda njemačke kancelarke Angele Merkel u srijedu, prenijela je britanska agencija Reuters. Za sada nema izvješća o eventualno ozlijeđenima. Na autu su bile ispisane poruke "Zaustavite politiku globalizacije" i "Prokleti ubojice djece i ...

Auto udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke

Politika - 25.11.2020

BERLIN – U kapiju sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu, jutros je udario jedan automobil, javlja Rojters pozivajući se na izjavu očevica. Na fotografijama britanske agencije sa lica mesta vidi se kako policija proverava automobil na kapiji.

UHAPŠEN VOZAČ KOJI SE ZALETEO U KAPIJU ANGELE MERKEL: Već udario u istu ogradu pre šest godina (FOTO)

Srbija Danas - 25.11.2020

Berlinska policija uhapsila je vozača automobila koji se jutros zaleteo u kapiju sedišta nemačke kancelarka Angele Merkel. - Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen - napisala je policija na Tviteru.

POLITIČKI MOTIVISAN NAPAD? Nakon hapšenja vozača koji se zaleteo u kapiju Merkelove, na vozilu pronađene ZABRINJAVAJUĆE ...

Republika - 25.11.2020

- Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen - napisala je policija na Tviteru. "Bild" prenosi da je moguće da se radi o politički motivisanom napadu, te navode da je isti ovaj vozač već udario u istu ogradu pre šest godina.

Policija uhapsila vozača koji se zaleteo u kapiju nemačke kancelarke

RTV - 25.11.2020

Berlinska policija uhapsila je vozača automobila koji se jutros zaleteo u kapiju sedišta nemačke kancelarka Angele Merkel. "Ispitujemo da li je vozač namerno udario u ogradu. On je uhapšen", napisala je policija na Tviteru.

Automobil sa ispisanim porukama udario u kapiju kompleksa nemačke vlade

Novi Magazin - 25.11.2020

Berlinska policija je saopštila da je automobil jutros udario u kapiju kompleksa nemačke vlade i da je načinjena manja šteta. Policija je saopštila da istražuje incident ispred zgrade u kojoj je kabinet kancelarke Angele Merkel, ne navodeći detalje o eventualnim povredama ili ...

Auto sa ispisanim porukama udario u kapiju sedišta nemačke kancelarke

Politika - 25.11.2020

BERLIN – U kapiju sedišta nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu, jutros je udario jedan automobil, javlja Rojters pozivajući se na izjavu očevica. Na fotografijama britanske agencije sa lica mesta vidi se kako policija proverava automobil na kapiji.

Priveden je osumnjičeni vozač automobila!

ALO - 25.11.2020

Automobil je udario u kapiju kancelarije nemačke kancelarke Angele Merkel u Berlinu uoči sastanka o novim korona merama u toj zemlji. Na automobilu su ispisane poruke „Stop globalizaciji“ i „Proklete ubice dece i starih ljudi“.

Automobil s ispisanim porukama udario u kapiju kompleksa nemačke vlade

Danas - 25.11.2020

Berlinska policija je saopštila da je automobil jutros udario u kapiju kompleksa nemačke vlade i da je načinjena manja šteta. Policija je saopštila da istražuje incident ispred zgrade u kojoj je kabinet kancelarke Angele Merkel, ne navodeći detalje o eventualnim povredama ili ...