TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ARGENTINAC ODUSTAO OD US OPENA: Del Potro se povukao sa turnira zbog povrede

Kurir - 14.08.2019

Del Potro je obnovio povredu kolena tokom turnira na Kvinsu u junu, propustio je Vimbldon i podvrgnut je operaciji. Otkako je 2009. godine osvojio Ju Es open, 30-godišnji Del Potro je u tri navrata operisao levi ručni zglob, jednom desni ručni zglob, ali se vraćao takmičenjima.

NASTAVLJAJU SE MUKE SA POVREDAMA ARGENTINCA: Del Potro propušta Ju Es Open

Srbija Danas - 14.08.2019

Loša sreća nastavlja da prati Huana Martina del Potra. Argentinski teniser saopštio je da neće učestvovati na Ju Es Openu ove godine jer se i dalje oporavlja od povrede. Del Potro je operisao koleno u junu pošto ga je povredio na turniru u Kvinus i od tada nije igrao, a trenutno ...

Del Potro se povukao sa Ju Es opena

Novi Magazin - 14.08.2019

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro povukao se sa predstojećeg Ju Es opena pošto se nije oporavio od povrede kolena, saopšteno je danas. Del Potro je obnovio povredu kolena tokom turnira na Kvinsu u junu, propustio je Vimbldon i podvrgnut je operaciji. Otkako je 2009.

Del Potro otkazao učešće na US Openu

B92 - 14.08.2019

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro povukao se sa predstojećeg US Opena pošto se nije oporavio od povrede kolena. Del Potro je obnovio povredu kolena tokom turnira na Kvinsu u junu, propustio je Vimbldon i podvrgnut je operaciji. Otkako je 2009.

Šteta, Novakov veliki prijatelj se povukao sa US Opena!

Sportske.net - 14.08.2019

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro povukao se sa predstojećeg US Opena pošto se nije oporavio od povrede kolena, saopšteno je danas. Del Potro je obnovio povredu kolena tokom turnira na Kvinsu u junu, propustio je Vimbldon i podvrgnut je operaciji. Otkako je 2009.

NOLETOV DRUG NEMA SREĆE! Delpo neće na US open!

Informer - 14.08.2019

Argentinski teniser Huan Martin Del Potro povukao se sa predstojećeg US opena pošto se nije oporavio od povrede kolena Del Potro je obnovio povredu kolena tokom turnira na Kvinsu u junu, propustio je Vimbldon i podvrgnut je operaciji. Otkako je 2009.