TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Preševo: Učenik 1. razreda iznenada umro za vreme nastave

RTV - 11.10.2018

Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obaveštena o detaljima kada prikupe ...

Preševo, dečak iznenada preminuo u školi

RTS - 11.10.2018

Učenik Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je iznenada u školi, potvrdio je za RTS direktor škole Šukri ...

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dečak preminuo u toku nastave

Pink - 11.10.2018

Telo dečaka na podu primetili su drugi učenici. Šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

Škola u kojoj je preminuo dečak (6), poznata je po ZLU!

Srbija Danas - 11.10.2018

Kako mediji saznaju šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

Učenik prvog razreda preminuo na času u školi kod Preševa

Južne Vesti - 11.10.2018

Učenik prvog razreda Osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod još neutvrđenim okolnostima tokom nastave. Uviđaj je u toku. Uprkos brzoj intervenciji lekara iz obližnje ambulante, koji je pokušao reanimaciju, kako kažu u Hitnoj pomoći Preševa, ...

Učenik 1. razreda u Preševu iznenada umro za vreme nastave

Politika - 11.10.2018

Učenik prvog razreda osnovne škole „Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji, a u Ministarstvu prosvete Tanjugu je rečeno da će javnost biti obaveštena o detaljima kada prikupe ...

Košmar u Preševu, dečak (6) umro na času: Njegovo telo na podu su videli drugi prvaci

Telegraf - 11.10.2018

Incident se dogodio u OŠ "Zejnel Ajdini" Šestogodišnji F. J. učenik prvog razreda "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

Đak prvak preminuo usred nastave

ALO - 11.10.2018

Šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

NEZAPAMĆEN UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI KOD PREŠEVA: Đak prvak (6) preminuo usred nastave, telo mališana na podu primetili ...

Kurir - 11.10.2018

PREŠEVO - Šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

NAJVEĆI HOROR U SRPSKOJ OSNOVNOJ ŠKOLI: Đak prvak (6) umro na času!!!

Espreso - 11.10.2018

Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici F. J. (6), učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa umro je pod još neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI U PREŠEVU Đak prvak preminuo na času

Blic - 11.10.2018

Šestogodišnji F.J, učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

NEZAPAMĆEN UŽAS U OSNOVNOJ ŠKOLI KOD PREŠEVA: Đak prvak (6) preminuo usred nastave

Srbija Danas - 11.10.2018

- Šestogodišnji F.J. učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

Tragedija u Preševu: Dečak (6) umro na času

Vesti Online - 11.10.2018

Šestogodišnji F. J. učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Tweet Vesti Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

TRAGEDIJA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dečak (6) preminuo tokom nastave

Novosti - 11.10.2018

F.J. iz Osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince preminuo je pod neutvrđenim okolnostima. Telo na podu primetili drugi učenici ŠESTOGODIŠNjI F.J. učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj ...

Strahota u Preševu: Đak prvak preminuo na času

BKTV - 11.10.2018

Šestogodišnji F.J, učenik prvog razreda osnovne škole “Zejnel Ajdini” u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave. Njegovo telo na podu primetili su drugi učenici.

Preševo: Prvak umro u školi za vreme nastave

B92 - 11.10.2018

Učenik prvog razreda OŠ "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju mediji. Telo šestogodišnjeg dečaka na podu primetili su drugi učenici.

Đak prvak iznenada umro za vreme nastave!

Mondo - 11.10.2018

Učenik prvog razreda osnovne škole "Zejnel Ajdini" u selu Rajince kod Preševa, preminuo je pod neutvrđenim okolnostima u školskoj zgradi tokom nastave, javljaju beogradski mediji. Telo šestogodišnjeg dečaka na podu primetili su drugi učenici.