TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Institut za svetsku ekonomiju: Nemačka će skliznuti u recesiju

Pink - 11.09.2019

Nemačka ekonomija će 'skliznuti' u recesiju u tekućem kvartalu, saopštio je danas nemački Institut za svetsku ekonomiju (IfW). Zbog trgovinskih sporova i neizvesnosti oko Bregzita, institut je oborio svoje projekcije rasta najveće evropske ekonomije, javlja agencija Rojters.

Merkelova: Manji poreski prihodi zbog ekonomske situacije

B92 - 11.09.2019

Berlin -- Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da bi poreski prihodi mogli biti manji od očekivanih zbog trenutne ekonomske situacije u Nemačkoj. Najveća evropska ekonomija uknjižila je pad od 0,1 odsto u periodu april-jun, a slabi ekonomski podaci objavljeni od tada ...

OBORENE PROJEKCIJE RASTA "Nemačka će skliznuti u recesiju"

Blic - 11.09.2019

Nemačka ekonomija će "skliznuti" u recesiju u tekućem kvartalu, saopštio je danas nemački Institut za svetsku ekonomiju (IfW). Zbog trgovinskih sporova i neizvesnosti oko Bregzita, institut je oborio svoje projekcije rasta najveće evropske ekonomije, javlja agencija Rojters.

NEMAČKA KLIZI U RECESIJU, MERKELOVA OBJAŠNJAVA: Manji prihodi od poreza su zbog ekonomske situacije!

Kurir - 11.09.2019

Najveća evropska ekonomija uknjižila je pad od 0,1 odsto u periodu april-jun, a slabi ekonomski podaci objavljeni otada samo su pojačali zabrinutost od mogućeg pada domaće privrede u recesiju u kvartalu jul-septembar, navodi agencija Rojters.

Merkel: Manji poreski prihodi zbog ekonomske situacije

Tanjug - 11.09.2019

Merkel: Manji poreski prihodi zbog ekonomske situacije Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da bi poreski prihodi mogli biti manji od očekivanih zbog trenutne ekonomske situacije u Nemačkoj. BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je danas da bi poreski ...