TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uhapšeni zbog sumnje da su krali tokom policijskog časa

RTS - 26.03.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška ...

HAPŠENJA ZBOG KRAĐA U BEOGRADU: Dvojica sekirom razvalili vrata radnje, pa krali pića, jedan "pao" zbog slatkiša

Kurir - 26.03.2020

"U prvoj akciji, policija je uhapsila K.K. (1994) i I.M. (1994), zbog postojanja osnova sumnje da su sinoć tokom trajanja zabrane kretanja, sekirom razvalili vrata jedne trgovinske radnje iz koje su ukrali više flaša alkoholnih pića", navodi se i saopštenju MUP-a.

Sekira, alkohol i policijski čas! Beogradska policija uhapsila dva razbojnika

Republika - 26.03.2020

Policija je uhapsila K.K. (26) i I.M. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su sinoć tokom trajanja zabrane kretanja, sekirom razvalili vrata jedne trgovinske radnje iz koje su ukrali više flaša alkoholnih pića.

U Beogradu su se sinoć krale čokolade i alkohol: Tokom policijskog časa sekirom razvaljena radnja

Telegraf - 26.03.2020

Policija je u Beogradu u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa . U prvoj akciji, policija je uhapsila K.K. (26) i I.M.

POLICIJA OTKRILA KO SU BITANGE KOJE SU PLJAČKALE ZA VREME POLICIJSKOG ČASA: Treba ih NAJSTROŽE KAZNITI!

Espreso - 26.03.2020

Svim osumnjičenima određeno je zadržavanje do 48 sati Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beograd u u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa.

HAPŠENJA U VREME POLICIJSKOG ČASA! Policija u dve odvojene akcije lišila slobode tri osobe zbog teške krađe

Informer - 26.03.2020

Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa. U prvoj akciji, policija je sinoć uhapsila K.K. (26) i I.M.

Hapšenja zbog krađa u vreme policijskog casa

Tanjug - 26.03.2020

Hapšenja zbog krađa u vreme policijskog casa Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa.

Tri osobe uhapšene u Beogradu zbog krađa počinjenih u vreme zabrane kretanja

N1 - 26.03.2020

Policija u Beogradu je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe osumnjičene za tešku krađu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. U prvoj akciji, policija je uhapsila К.К. (26) i I.M.

Uhapšeni zbog obijanja radnji u vreme policijskog časa

Politika - 26.03.2020

Pripadnici beogradske policije u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa, saopšteno je iz MUP-a Srbije. U prvoj akciji, policija je uhapsila K .K. (1994) i I. M.

DIVLJAŠTVO U BEOGRADU: Sekirom razvalili vrata, oteli flaše alkoholnog pića

Mondo - 26.03.2020

Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog sumnje da su počinile krivično delo teška krađa. Neposredno nakon izvršenja krivičnog dela, počinjenog za vreme trajanja zabrane kretanja, policija je sinoć uhapsila ...

U Beogradu su se sinoć krale čokolade i alkohol: Tokom policijskog časa sekirom razvaljena radnja

Srbija Danas - 26.03.2020

Policija je u Beogradu u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo teška krađa. U prvoj akciji, policija je uhapsila K.K. (26) i I.M.

Troje uhapšeno u Beogradu: Obili radnje, ukrali alkohol i čokolade

Novosti - 26.03.2020

Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe BEOGRAD - Beogradska policija je u dve odvojene akcije, neposredno nakon počinjenog krivičnog dela, uhapsila tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile ...

Uhapšene tri osobe zbog krađe za vreme policijskog časa

B92 - 26.03.2020

Policija u Beogradu u dve odvojene akcije, uhapsili su tri osobe osumnjičene za tešku krađu, soapštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Hapšenje je sprovedeno neposredno nakon počinjenog krivičnog dela. U prvoj akciji, policija je uhapsila К.К. (26) i I.M.