TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. SEPTEMBAR! Znakove očekuje pravo LUDILO - Bikove KARIJERNE promene, a tek Strelčeve!

Informer - 29.09.2022

Svaki horoskopski znak će doživeti nešto zanimljivo, da li u ljubavnoj, poslovnoj ili zdravstvenoj sferi Evo šta svaki horoskopski znak očekuje danas: DA LI JE VAŠ PAS GOJAZAN? Evo KADA treba da budete zabrinuti - uticaće na njegovo ZDRAVLJE! PRAVI JE NEVALJALKO! Pokušao je da ...

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR: Lav se zaljubljuje u dosta mlađu osobu, a srećan dan će imati OVA 3 znaka

Kurir - 29.09.2022

Ovan Posao: Proverite više puta ako je potrebno da li ste sve iz prethodnog perioda odradili, kako bi izbegli neko veće kašnjenje po već dogovorenim planovima. Ljubav: Nemojte olako davati obećanja, koja možda u ovom trenutku niste spremni da ispunite.

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. SEPTEMBAR: Ovnovi oprez s novcem, Rakovima se savetuje upornost, a NJIMA prošlost kuca na vrata

Kurir - 28.09.2022

Ovan Posao: Vodite računa o papirologiji, formalnostima, a posebnu opreznost zahtevaće finansije. Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste upoznati osobu koja će vas na prvi pogled osvojiti. Zdravlje: Pad imuniteta.

DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 28. SEPTEMBAR: Rakove očekuju promene u sferi ljubavi, a OVAJ ZNAK će upoznati nekoga ko će im ...

Informer - 28.09.2022

Današnji dan donosi mnogo izazova. Otkrijte šta vam zvezde poručuju OVAN LJUBAV: Nećete biti raspoloženi , zbog čega i ne treba da očekujete nešto posebno. POSAO: Trenutno ste zbog nepovoljnih okolnosti primorani da sačekate bolje vreme za delanje. ZDRAVLJE: Loše.

HOROSKOP ZA OKTOBAR! Promene i problemi udaraju na sve strane, DEVICE su posebno na UDARU haosa, a evo šta očekuje ...

Kurir - 27.09.2022

Novi mesec je pred nama, a sa njim i nove promene u našim životima, a evo šta su zvezde pripremile horoskopskim znacima za predstojeći period. OVAN Posao Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine kaže da je povoljan trenutak za poslovne sastanke i potpisivanje važnih dokumenata.

Dnevni HOROSKOP za 28. septembar: Bik će uploviti u burnu ljubavnu avanturu, a OVAJ znak da pripazi na zdravlje

Srbija Danas - 28.09.2022

Posao: Vodite računa o papirologiji, formalnostima, a posebnu opreznost zahtevaće finansije. Ljubav: Ukoliko ste slobodni, mogli biste upoznati osobu koja će vas na prvi pogled osvojiti. Zdravlje: Pad imuniteta. Posao: Povoljan je dan za sve poslove vezane za inostranstvo.

Veliki horoskop za oktobar, promjene i problemi udaraju na sve strane

Radio Sarajevo - 28.09.2022

Novi mjesec je pred nama, a sa njim i nove promjene u našim životima, a evo šta su zvijezde pripremile horoskopskim znacima za predstojeći period, piše mondo. OVAN Posao Mjesečni horoskop za oktobar 2022. godine kaže da je povoljan trenutak za poslovne sastanke i potpisivanje ...

Lava će zaintrigirati mlađa osoba, OVAJ ZNAK stiže umor - DNEVNI HOROSKOP za 29.septembar je tu

Srbija Danas - 29.09.2022

Posao: Proverite više puta ako je potrebno da li ste sve iz prethodnog perioda odradili, kako bi izbegli neko veće kašnjenje po već dogovorenim planovima. Ljubav: Nemojte olako davati obećanja, koja možda u ovom trenutku niste spremni da ispunite.