TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vojska Albanije u sastavu KFOR-a

RTV - 22.05.2020

Ministarka odbrane Albanije Olta Džačka najavila je danas da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije, a da će po prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na Kosovu.

ALBANIJA PRVI PUT ŠALJE VOJSKU NA KOSOVO! Evo šta se krije iza ovoga poteza (FOTO)

Srbija Danas - 22.05.2020

Olta Džačka je navela da su uprkos pandemiji koronavirusa vojne snage nastavile sa obukom za pripremu međunarodnih misija, te da će po prvi put komandni tim služiti u okviru snaga Kfora na Kosovu. Džačka je najavila da će nove kopnene trupe biti pokrenute sledećeg meseca u ...

Albanija prvi put šalje vojne snage na Kosovo

Al Jazeera - 22.05.2020

Ministrica odbrane Olta Xhacka objavila je kako se oružane snage spremaju za nove misije van domovine. Kopnena vojska će poslati vod iz pješadijskog bataljona koji će služiti u NATO misiji u Afganistanu EPA - Ilustracija Ministrica odbrane Albanije Olta Xhacka najavila je u ...

Albanija prvi put šalje komandne snage na Kosovo

RTS - 22.05.2020

Albanske vojne trupe nakon pandemije koronavirusa vratiće se u međunarodne misije, uključujući i Kosovo, objavila je ministarka odbrane Albanije Olta ...

"Albanija prvi put šalje vojne snage na KiM"

B92 - 22.05.2020

Ministarka odbrane Albanije Olta Džačka najavila je danas da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije. Ona je navela da će prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na KiM.

Albanija po prvi put šalje vojne snage na Kosovo

Vesti Online - 22.05.2020

„U ovom periodu pandemje, oružane snage ne samo da nisu obustavile pripreme, već su bile angažovanije nego ikad. Vežbe se nastavljaju, posebno za trupe novih kontigenata koje će narednog meseca otići u misije u inostranstvo.

ALBANSKI VOJNICI PO PRVI PUT NA KOSOVU: Jedinica za posebne operacije služiće u okviru KFOR-a

Kurir - 22.05.2020

TIRANA - Ministarka odbrane Albanije Olta Džačka najavila je danas da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije, a da će po prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na Kosovu.

Albanija šalje vojne snage na Kosovo

Politika - 22.05.2020

TIRANA - Ministarka odbrane Albanije Olta Džačka najavila je danas da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije, a da će po prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na Kosovu.

Ministarka odbrane Albanije: Prvi put šaljemo vojne snage na Kosovo

Blic - 22.05.2020

Ministarka odbrane Albanije Olta Džačka najavila je danas da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije, a da će po prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na ...

Albanija prvi put šalje vojne snage na Kosovo i Metohiju

Sputnik - 22.05.2020

Ministarka odbrane Albanije Olta Džačka najavila je da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije, a da će prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na Kosovu i Metohiji.

NEŠTO SE SPREMA! Albanija šalje vojsku na Kosovo!

Pravda - 23.05.2020

Ministarka odbrane Albanije Olta DŽačka najavila je danas da se albanske vojne trupe nakon pandemije vraćaju u međunarodne vojne misije. Ona je navela da će po prvi put albanska vojska služiti u okviru snaga Kfora na KiM.