TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Biković objavio selfi s kolegom: "Jedna slika s popularnim holivudskim glumcem. Svetsko, a naše!"

B92 - 10.12.2019

Kada slučajno naletite na kolegu na najneočekivanijem mestu, pa to mora da se zabeleži jednim selfijem. Miloš Biković naleteo je na kolegu Nikolu Đurička koji se nedavno preselio u Ameriku. Na fotografiji je i njihov kolega Miodrag Radonjić koji, zajedno sa Bikovićem, drži ...

SVETSKO, A NAŠE! Biković posetio Đurička u Americi - selfi na koji će Srbija biti ponosna! Uputio emotivne reči svom ...

Informer - 10.12.2019

Tri legende na jednom mestu Nikola Đuričko nedavno je napustio Srbiju i otputovao u Ameriku, sa željom da proba da se probije na njihovoj glumačkoj sceni. Miloš Biković posetio je Đurička "preko bare", pa su se pohvalili zajedničkom fotkom, nastalom u Los Anđelesu.

ĐURIČKO OTIŠAO U AMERIKU, PA SE SREO SA BIKOVIĆEM Osvanula njihova fotka iz Los Anđelesa, a Miloš kaže: "Verujem u ...

Blic - 10.12.2019

Glumac Nikola Đuričko nedavno je otputovao u Ameriku, gde će probati da se probije na tamošnjem tržištu, o čemu se naširoko pričalo. Miloš Biković posetio je Đurička "preko bare", pa se pohvalio fotografijom sa njim nastalom u Los Anđelesu.

Biković objavio zajedničku fotku sa Nikolom Đuričkom iz Amerike, pa mu uputio jaku poruku

Telegraf - 09.12.2019

Miloš Biković trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, a zajedno sa Miodragom Radonjićem, koji je s njim krenuo na put, susreo sa kolegom Nikolom Đuričkom , koji se zajedno sa porodicom preselio u Ameriku.

BIKOVIĆ POSEĆUJE ĐURIČKA U AMERICI! Išli u provod u Los Anđelesu, a Miloš poručio: Džoni, verujem u tebe (FOTO)

Kurir - 09.12.2019

Glumac Nikola Đuričko nedavno se sa porodicom preselio u Ameriku i rešio da okuša sreću "preko bare" gde ga je posetio Miloš Biković . Biković je tokom posete objavio fotografiju na Instagramu nastalu prilikom izlaska u Los Anđelesu sa Đuričkom i Miodragom Radonjićem.

Kolega, može jedan selfi? "Slika s holivudskim glumcem - svetsko, a NAŠE!"

Mondo - 09.12.2019

Miloš Biković ispozirao s holivudskom facom Pre nekoliko meseci objavljeno je da je glumac Nikola Đuričko "napustio Srbiju". Đuričko je nedavno objavio da stvari nisu fatalne kao što zvuče: "Nisam ja otišao iz Srbije, to zvuči fatalno, a stvari zaista nisu takve.

Sudar titana

ALO - 31.07.2020

Dotakao se Mensura i Karića Vladimir Tomović, nekadašnji zadrugar, je prokomentarisao svoj emotivni status i odnos sa sada već bivšom devojkom, a onda pričao o Kristijanu Goluboviću. Vladimir je prokomentarisao i svoj emotivni status i odnos sa bivšom devojkom.

SELFI S HOLIVUDSKIM GLUMCEM ZA NJEGA JE SVE! Miloš Biković uputio slavnom kolegi dirljivu poruku (FOTO)

Srbija Danas - 10.12.2019

Zvezda filma Južni vetar trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je imao priliku da sretne kolegu kojeg izuzetno ceni. Pre nekoliko meseci, Srbija je tugovala zbog vesti da se Nikola Đuričko seli u Ameriku, ali je glumac objasnio da sve nije tako konačno kao što ...