TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŠEMSA SULJAKOVIĆ PALA S BINE: Skočila u publiku i udarila glavu - isplivao snimak s nastupa!

Mondo - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković je stajala blizu ivice zbog čega je morala da skoči Iako je na društvenim mrežama gde je osvanuo snimak objašnjeno da je Šemsa skočila s bine kako bi pevala s publikom, u komentarima se tvrdi i da se previše približila ivici s bine i da je skočila kako ...

NAKON STRAVIČNOG PADA, OGLASILA SE ŠEMSA! Pevačica otkrila u kakvom je stanju posle JEZIVOG udarca leđima i glavom, u ...

Republika - 06.02.2023

Pevačica narodne muzike Šemsa Suljaković postala je glavna tema javnosti, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak sa nastupa na kom je pala sa bine, a potom i glavom udarila. Ona se sada oglasila i otkrila šta se desilo, ali i kako se oseća.

Šemsa Suljaković pala sa bine: Pevačica doživela peh, a onda oduševila fanove VIDEO

Nova - 06.02.2023

Ostala profesionalac do kraja. Snimci pehova pevača i njihovih padova sa bine često se dele na društvenim mrežama. Poslednji u nizu jeste video sa nastupa članice „Južnog vetra“, pevačice Šemse Suljaković. Naime, pevačica se saplela, pala sa bine, a onda udarila glavu.

ŠEMSA SULJAKOVIĆ PALA SA BINE I UDARILA GLAVOM IZ SVE SNAGE! Stravične scene sa nastupa pevačice! (VIDEO)

Republika - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković imala je ozbiljan peh na jednom nastupu. Naime, ona je prišla svojoj publici, ali je pala sa bine i iz sve snage udarila glavom u nju. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Šemsa pada sa bine i udara glavnom.

UMALO DA SLOMI VRAT! Pevačica Šemsa SKOČILA SA BINE i ŽESTOKO POVREDILA GLAVU

Puls online - 06.02.2023

Pojavio se snimak kako je to izgledalo, a mnogi su se uplašili zbog posledica koje bi mogle da uslede. Takođe, primećuje se da niko nije hitno odreagovalo, što je još više razbuktalo vatru na društvenim mrežama.

Šemsa Suljaković pala na nastupu: Pevačica skočila s bine i udarila glavom, sve zabeleženo na snimku

Telegraf - 06.02.2023

Šemsa Suljaković doživela je neprijatnost kada je na nastupu pala sa bine i udarila se u glavu. Pevačica je na jednom od svojih koncerata napravila sjajnu atmosferu. Publika je pevala s njom uglas, što je Šemsu ponelo, pa je poželela da im se približi i veseli s njima.

(VIDEO) ŠEMSA SULJAKOVIĆ RAZBILA GLAVU Strašan snimak pevačica kako pada sa bine

Blic - 06.02.2023

Mnogi pevači na svojim nastupima doživeli su razne pehove, a padovi sa bina se najviše pamte, budući da se ti klipovi šire društvenim mrežama. Isto se dogodilo i pevačici Šemsi Suljaković. Naime, ona je na jednom nastupu pokušala da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ...

OVO JE BAŠ ZABOLELO! Šemsa Suljaković skočila sa bine i prosula se! Tresnula koliko je teška i udarila GLAVOM! (VIDEO)

Kurir - 06.02.2023

Padovi sa bine, na bini, ili kroz binu su stvari koje se pevačima ne dešavaju baš često. Međutim, i to se dešava i to iskusnim pevačicam koji su više od pola života na bini. Tako je Šemsa Suljaković pomislila da može da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali je ...

DRAMA NA NASTUPU! Šemsa skočila sa bine, umalo razbila glavu - teži pad nije skoro viđen (VIDEO)

Pink - 06.02.2023

Brojni pevačima desio se peh u vidu pada sa scene, a sada se društvenim mrežama širi snimak Šemse Suljaković, koja se prosula sa bine! Pevačica je, naime, pomislila da može da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali je, po svemu sudeći, precenila svoje mogućnosti i ...

PREVRNULA SE SA BINE! Pevačica se PROSULA na nastupu, pojavio se SNIMAK kako UDARA GLAVOM (VIDEO)

Espreso - 06.02.2023

Pevačica je tresnula o pod Na društvenoj mreži TikTok ovih dana kruži snimak pevačice Šemse Suljaković , kako je u toku nastupa, izgubila ravnotežu i pala sa bine. Folkerka se tom prilikom udarila o potiljak, i prava je sreća što je ostala bez teških posledica.

LETEĆA ŠEMSA: Pevačica pala sa bine, htela da skoči pa udarila glavom o šipku (FOTO)

Novosti - 06.02.2023

PEVAČICA Šemsa Suljaković karijeru je počela sedamdesetih godina, a sa “Južnim vetrom” napravila je veliki uspeh na muzičkoj sceni tadašnje Jugoslavije, a do danas ima reputaciju jedne od najboljih pevačica narodne muzike. I iskusnim pevačicama kao Šemsa desi se peh na nastupu.

ŠEMSA SULJAKOVIĆ PALA S BINE I UDARILA GLAVOM U IVICU! Pevačica imala nezgodu na nastupu! (VIDEO)

Informer - 06.02.2023

Šemsa Suljaković nedavno je imala ozbiljnu nezgodu na nastupu kada je pala s bine i žestoko udarila glavom u ivicu. Veliki broj pevača doživljavao je nezgode na sceni, ali je Šemsa sada imala zabrinajvajući pad.

(VIDEO) RAZBILA GLAVU prilikom pada sa bine: Šemsa Suljaković doživela NEZGODU na nastupu!

Srbija Danas - 06.02.2023

Mnogi pevači na svojim nastupima doživeli su razne pehove, a padovi sa bina se najviše pamte, budući da se ti snimci šire društvenim mrežama. Isto se dogodilo i pevačici Šemsi Suljaković . Ona je na jednom nastupu pokušala da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, a tom ...

"BOLI ME PLEĆKA I KIČMA" Šemsa Suljaković se oglasila nakon STRAVIČNOG pada, evo šta se desilo na nastupu

Kurir - 06.02.2023

Padovi sa bine, na bini, ili kroz binu su stvari koje se pevačima ne dešavaju baš često. Međutim, i to se dešava i to iskusnim pevačicam koji su više od pola života na bini. Tako je pevačica Šemsa Suljaković pomislila da može da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali ...

'BOLI ME PLEĆKA I KIČMA' Oglasila se Šemsa Suljaković posle jezivog pada sa scene, evo šta se desilo na nastupu (VIDEO)

Pink - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković oglasila se nakon nezgode koju je doživela na nastupu. Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Šemsa pada sa bine i udara glavnom. Pad nije nimalo izgledao naivno. Pevačica je tresnula na leđa, a glavnom udarila o binu.

"BOLE ME PLEĆKA I KIČMA" Šemsa Suljaković se oglasila nakon JEZIVOG pada sa bine: Otkrila kako se oseća

Blic - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković pala je sa bine i razbila glavu kada je pokušala da skoči sa podijuma kako bi bila bliža publici kojoj peva. Snimak na kojem se vidi kako je izgledao peh pevačice postao je viralan na društvenim mrežama, a ljudi su primetili da njen pad nije bio naivan, ...

NASTRADALA PLEĆKA I STRAŽNJICA! Oglasila se Šemsa Suljaković povodom pada sa bine na nastupu, evo u kakvom je stanju!

Informer - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković imala je nezgodu na nastupu kada je pala sa bine. Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Šemsa pada sa bine i udara glavnom . Pad nije nimalo izgledao naivno. Pevačica je tresnula na leđa, a glavnom udarila o binu.

Oglasila se Šemsa Suljaković nakon pada sa bine: Otkrila kako je došlo do nezgode i šta je povredila

Nova - 06.02.2023

Pevačica je doživela peh kada je pala sa bine, a sada je kako se oseća. Brojni pevači na svojim koncertima doživeli su različite neprijatne situacije, ali se padovi sa bina najviše pamte, budući da snimci takvog peha često postaju viralni na društvenim mrežama.

PALA NA LEĐA, UDARILA GLAVOM O BINU - Pevačica doživela NESREĆU na nastupu! Odmah joj ukazana HITNA POMOĆ

Srbija Danas - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković je htela da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali je precenila svoje mogučnosti i pala. Društvenim mrežama se širi snimak kako je ona pala, te uopšte nije delovalo naivno, budući da je pevačica pala na leđa i udarila glavom o binu.

OGLASILA SE ŠEMSA SULJAKOVIĆ NAKON PADA: Pevačica OTKRILA kakve je POVREDE zadobila tom prilikom

Espreso - 06.02.2023

Na društvenoj mreži TikTok ovih dana kruži snimak pevačice, kako je u toku nastupa, izgubila ravnotežu i pala sa bine. Pevačica Šemsa Suljaković se sada oglasila o nemilom događaju, te otkrila kako se oseća. - Stejdž je mali, a oivičen nekom minijaturnom ukrasnom ogradicom.

Evo u KAKVOM JE STANJU Šemsa Suljaković nakon JEZIVOG PADA na nastupu!

Puls online - 06.02.2023

Pevačica Šemsa Suljaković je doživela nezgodan pad na nastupu kada je poželela da priđe bliže publici tokom izvođenja jedne od pesama. Kako je snimak ovog pada postao viralan na društvenim mrežama, Šemsa se oglasila i otkrila kako se oseća nakon istog.

"TEK SAD OSEĆAM BOL" Oglasila se Šemsa Suljaković nakon PADA SA BINE tokom nastupa

Blic - 06.02.2023

Pevačica narodne muzike, Šemsa Suljaković, našla se u žiži javnosti nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak sa njenog nastupa na kom je pala sa bine, a potom i udarila glavu. Ona se sada oglasila za medije i otkrila šta se desilo, ali i kako se sada oseća.