TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ostavka Miloša Jankovića, pomoćnika ministra za informisanje

RTS - 13.03.2018

Miloš Janković, pomoćnik ministra za informisanje i medije, podneo ostavku, potvrđeno je "Tanjugu" u Ministarstvu kulture i ...

RAZREŠEN NA LIČNI ZAHTEV: Miloš Janković, pomoćnik ministra za informisanje podneo ostavku!

Informer - 13.03.2018

Miloš Janković, pomoćnik ministra za informisanje i medije, podneo ostavku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu kulture i informisanja Vlada Srbije Jankovića je razrešila na sednici održanoj u četvrtak, 8. marta, na lični zahtev.

UNS: Pomoćnik ministra kulture podneo ostavku

N1 - 13.03.2018

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra kulture Vladana Vukosavljevića za informisanje i medije Miloš Janković podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS). Vlada Srbije razrešila je Jankovića na sednici održanoj u četvrtak, 8. marta, na lični zahtev.

RAZREŠEN NA LIČNI ZAHTEV: Pomoćnik ministra za informisanje Miloš Janković podneo ostavku

Kurir - 13.03.2018

Miloš Janković, pomoćnik ministra za informisanje i medije, podneo ostavku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu kulture i informisanja. Vlada Srbije Jankovića je razrešila na sednici održanoj u četvrtak, 8. marta, na lični zahtev.

UNS: V.d. pomoćnika ministra podneo ostavku

B92 - 13.03.2018

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra kulture Vladana Vukosavljevića za informisanje i medije Miloš Janković podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje UNS. Vlada Republike Srbije Jankovića je razrešila na sednici održanoj u četvrtak, 8. marta, na lični zahtev.

Pomoćnik ministra kulture podneo ostavku

BKTV - 13.03.2018

Razrešen na lični zahtev. Miloš Janković, pomoćnik ministra za informisanje i medije, podneo ostavku, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu kulture i informisanja. PREMIJERKA ZAGRMELA: Neću sa novinarima PRVO DA PRIČAM O TOME! Vlada Srbije Jankovića je razrešila na sednici ...

Pomoćnik ministra kulture i informisanja Miloš Janković podneo ostavku

Danas - 13.03.2018

Vršilac dužnosti pomoćnika ministra kulture Vladana Vukosavljevića za informisanje i medije Miloš Janković podneo je ostavku na tu funkciju, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS). Vlada Srbije razrešila je Jankovića razrešila na sednici održanoj u četvrtak, 8.

Pomoćnik ministra za informisanje podneo ostavku

Vesti Online - 13.03.2018

Miloš Janković, pomoćnik ministra za informisanje i medije, podneo ostavku, potvrđeno je "Tanjugu" u Ministarstvu kulture i informisanja. Tweet wikimedia.org/Matija Ostavka Vlada Srbije Miloša Jankovića je razrešila na sednici održanoj u četvrtak, 8. marta, na lični zahtev.