TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sastav Ana & The Changes osvojio regionalnu nagradu "Milan Mladenović"

Telegraf - 22.09.2021

Poznata muzičarka Ana Ćurčin i njen sastav Ana & The Changes večeras su za svoju pesmu "Tu" osvojili regionalnu nagradu "Milan Mladenović" istoimene Zadužbine , koja je u prostoru Silosa Beograd kod Dunavskog keja po treći put dodelila ovo prestižno i jedinstveno priznanje.

Ana & The Changes dobitnici nagrade Nagrade Milan Mladenović 2021

N1 - 22.09.2021

"Nisam navikla da pobeđujem... došla sam večeras da podržim svoje kolege", rekla je muzičarka Ana Ćurčin kada je shvatila da treba da izađe na pozornicu i preuzme nagradu koju dodeljuje Zadužbina Milana Mladenovića za najbolju pesmu na prostoru bivše Jugoslavije.

Ana & The Changes dobitnici nagrade Milan Mladenović

Vijesti.me - 22.09.2021

Ana & The Changes su sa pjesmom "Tu” novi su laureati Nagrade Milan Mladenović, koju dodjeljuje Zadužbina Milana Mladenovića za najbolju pjesmu na prostoru bivše Jugoslavije. “Nisam navikla da pobjeđujem… došla sam večeras da podržim svoje kolege”, kazala je Ana Ćurčin.

"Nisam navikla da pobeđujem...": Ani Ćurčin uručena nagrada za najbolju pesmu Zadužbine Milana Mladenovića

Blic - 22.09.2021

"Nisam navikla da pobeđujem... došla sam večeras da podržim svoje kolege", zbunjena je bila Ana Ćurčin kada je shvatila da treba da izađe na pozornicu i preuzme nagradu koju dodeljuje Zadužbina Milana Mladenovića za najbolju pesmu na prostoru bivše Jugoslavije.

Ani Ćurčin i njenoj grupi Nagrada „Milan Mladenović”

Politika - 22.09.2021

Na Dunavskom keju u Silosima upriličena je svečanost povodom dodele Nagrade „Milan Mladenović” za najbolju pesmu na teritoriji bivše Jugoslavije. Priznanje se dodeljuje tradicionalno na Milanov rođendan. Dobitnici nagrade su Ana Ćurčin i njena grupa „Ana & The Changes” za pesmu ...

Ana & The Changes dobitnici nagrade Milan Mladenović

Nova - 21.09.2021

Ana & The Changes ovogodišnji su pobednici konkursa za nagradu Zadužbine „Milan Mladenović“. Pesma "Tu" osvojila je najviše glasova stručnog žirija, a nagrada je dodeljena u Silosima na Dorćolu. Žiri u sastavu Damir Urban (Hrvatska), Kiril Džajkovski (Severna Makedonija), Ivan ...