TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zbog naših kupaćih mislili su da smo swingeri: Nisam ni znala da je to voće njihov tajni motiv

24sata.hr - 29.07.2021

Motiv ananasa na kupaćim kostimmima Lindi se učinio slatkim pa ih je kupila i sebi i suprugu. No skriveno značenje ovog voća nije joj bilo poznato. No ona i njezin suprug skužili su da su drugi parovi malo previše ljubazni prema njima.

Par na plaži slučajno nagovestio da su svingeri, a onda im je sve postalo čudno VIDEO

B92 - 29.07.2021

Kako piše Mirror, korisnica TikToka, Linda, postala je viralna nakon što je podelila kako je kupila kupaće kostime s istim motivom za nju i supruga dok su odlazili na odmor. Kupaći kostimi bili su ukrašeni ananasom i delovali su savršenima za odmor.

GREŠKOM SU LJUDIMA DALI SIGNAL DA SU SVINGERI: Parovi su odjednom počeli da nam prilaze, nismo imali pojma! (VIDEO)

Mondo - 29.07.2021

Par greškom dao znak da su svingeri – "odjednom su svi postali previše ljubazni prema nama". Naime, za sve su krivi kupaći kostimi! Ona je svom mužu i sebi kupila kupaće kostime sa istim motivima – ananasima, misleći da su savršeni za odmor.

Par slučajno dao znak drugim parovima da su swingeri: 'Nismo znali da je to njihov simbol'

Vecernji.hr - 28.07.2021

Mislili su da su njihovi kupaći kostimi slatki i nevini, ali motiv ananasa na njima drugim parovima je prikazao drugačiju priču Kako piše Mirror , korisnica TikToka, Linda, postala je viralna nakon što je podijelila kako je kupila kupaće kostime s istim motivom za nju i supruga ...