TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hapšenje demonstranata u Atini, povređeni policajci VIDEO

B92 - 20.01.2019

Najmanje 25 grčkih policajaca povređeno jeu sukobima ispred parlamenta u Atini, tokom demonstracija protiv Sporazuma iz Prespe s Makedonijom. Demonstracije su privukle desetine hiljada ljudi, a u uhapšeno je sedam osoba.

Atina: Protest zbog Prespanskog sporazuma, sedmoro uhapšeno, 25 policajaca povređeno

RTS - 20.01.2019

Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije izbili su sukobi. Bilans nereda – sedmoro uhapšeno, 25 policajaca povređeno. Učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom zasuli policiju koja je odgovorila ...

VELIKO "NE" SPORAZUMU SA SKOPLJEM Haos u Atini! Žestok sukob policije i demonstranata ISPRED PARLAMENTA (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 20.01.2019

Učesnici protesta su bakljama i "molotvljevim koktelima" zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem. Jedan muškarac, ogrnut grčkom zastavom, napao je velikom palicom policiju dok su drugi zamahivali zastavama sa drvenim jarbolima i udarili policajce.

HAOS U ATINI Nemiri na protestu protiv sporazuma sa Makedonijom, ŽESTOK SUKOB policije i demonstranata (FOTO)

Blic - 20.01.2019

U Atini je danas, ispred zgrade grčkog parlamenta, počeo protest protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije, a već na početku okupljanja došlo je do sukoba između demonstanata i policije, koja ih je suzavcem rasterala sa stepeništa na ulazu u parlament.

Atina: Protest zbog Prespanskog sporazuma, sukobi i suzavac

RTV - 20.01.2019

U Atini je danas, ispred zgrade grčkog parlamenta, počeo protest protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije, a već na početku okupljanja došlo je do sukoba između demonstranata i policije, koja ih je suzavcem rasterala sa stepeništa na ulazu u parlament.

Haos u Atini, sukobi, suzavci na protestu FOTO

B92 - 20.01.2019

Atina -- Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije izbili su sukobi. Učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem.

Atina: Protest, sukobi i suzavac zbog Prespanskog sporazuma

Al Jazeera - 20.01.2019

Organizatori su se nadali da će broj demonstranata premašiti 600.000, ali nije. Policija je suzavcem rastjerala demonstrante sa stepeništa na ulazu u parlament EPA U Atini je danas, ispred zgrade grčkog parlamenta, počeo protest protiv Prespanskog sporazuma o promjeni imena ...

Suzavac u Atini: Neredi zbog Makedonije! FOTO, VIDEO

Mondo - 20.01.2019

Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije danas su izbili sukobi - učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem.

Sedmoro uhapšeno, 25 policajaca povređeno u protestima u Atini

Politika - 20.01.2019

ATINA - Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije danas su izbili sukobi ispred grčkog parlamenta, pri čemu je povređeno 25 policajaca, a sedam osoba je uhapšeno. Učesnici protesta su bakljama, „molotovljevim koktelima”, kamenicama, ...

Nova demokratija krivi vladu za sukobe na protestima u Atini

Blic - 20.01.2019

Najveća grčka opoziciona stranka Nova demokratija optužila je vladu Aleksisa Ciprasa za današnje sukobe tokom demonstracija u Atini zbog Prespanskog sporazuma i zatražila ostavku ministara zaduženih za bezbednosne snage.

SUKOBI I SUZAVAC NA DEMONSTRACIJAMA: Cela Grčka se slila u Atinu, razlog - Skoplje (FOTO+VIDEO)

Novosti - 20.01.2019

Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije danas su izbili sukobi - učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem.

Ciprasova kancelarija: Za sukobe je kriva Zlatna zora

Blic - 20.01.2019

Kancelarija grčkog premijera Aleksisa Ciprasa oglasila se danas povodom sukoba u Atini na demonstracijama protiv Prespanskog sporazuma, u kojima je najmanje 10 policajaca povređeno, optužujući za sukobe ekstremističke elemente i članove krajne desničarske Zlatne zore.

PROTEST ZBOG PRESPANSKOG SPORAZUMA U ATINI! Sukob demontranata i policije! Leteli molotovljevi kokteli, baklje, ...

Pink - 20.01.2019

Protesti se održavaju ispred grčkog parlamenta, a pojedini demonstranti su pokušali da se popnu na stepenice zgrade, ali ih je policija odbila. Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije danas su izbili sukobi - učesnici protesta su ...

Cipras za KRVAVE SUKOBE u Atini optužio Zlatnu zoru (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 20.01.2019

- U našoj demokratiji, slobodno izražavanje mišljenja građana je neotuđivo pravo, čak i za one koji žele da ukinu demokratiju… Takođe je dužnost i obaveza nas koji u to verujemo da im to ne dozvolimo. Izolujmo ih i osudimo - navodi se u saopštenju kancelarije grčkog premijera.

Atina: Protest zbog Prespanskog sporazuma, sukobi i suzavac (FOTO, VIDEO)

Vesti Online - 20.01.2019

Na mitingu na Trgu Sintagma u centru Atine učestvuje 60 hiljada ljudi, saopštila je grčka policija. Tweet Tanjug Učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem.

EPILOG ULIČNOG RATA U ATINI: Uhapšeno 7 protivnika Prespanskog sporazuma, povređeno 25 policajaca (VIDEO)

Kurir - 20.01.2019

Učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom i drugim predmetima zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem, prenosi AP. Pojedini demonstranti su pokušali da se popnu na stepenice zgrade, ali ih je policija odbila.

Predstavnici medija napadnuti na protestu u Atini

Politika - 20.01.2019

ATINA - Grčka državna televizija ERT saopštila je da su nepoznate osobe napale njenu ekipu i teško povredile snimatelja tokom protesta protiv Prespanskog sporazuma koji je danas održan na Trgu Sintagma, dok ANA prenosi da je tokom tih demonstracija napadnut i povređen i jedan ...

HAOS NA PROTESTIMA U ATINI: Sedmoro uhapšeno, 25 policajaca povređeno (FOTO+VIDEO)

Novosti - 20.01.2019

Na demonstracijama u Atini protiv Prespanskog sporazuma o promeni imena Makedonije danas su izbili sukobi - učesnici protesta su bakljama, "molotvljevim koktelima", kamenicama, farbom zasuli policiju koja je odgovorila suzavcem.

ATINA KLJUČA Na protestu uhapšeno sedam osoba, povređeno 25 policajaca, TV snimatelj TEŠKO POVREĐEN

Blic - 20.01.2019

Grčka državna televizija ERT saopštila je da su nepoznate osobe napale njenu ekipu i teško povredile snimatelja tokom protesta protiv Prespanskog sporazuma koji je danas održan na Trgu Sintagma, dok ANA prenosi da je tokom tih demonstrancija napadnut i povređen i jedan ...

Reporteri povređeni u Atini: "Napad isplaniran" FOTO

B92 - 21.01.2019

Atina -- Grčka državna televizija ERT saopštila je da su nepoznate osobe napale njenu ekipu i teško povredile snimatelja tokom protesta protiv Prespanskog sporazuma. ANA prenosi da je tokom tih demonstrancija napadnut i povređen i jedan fotoreporter.

Sukobi u Atini ne jenjavaju - napadnut novinar: Šutirali ga, udarali, pa ukrali opremu (FOTO)

Srbija Danas - 21.01.2019

ANA prenosi da je tokom tih demonstrancija napadnut i povređen i jedan fotoreporter. Grčka policija je, u međuvremenu, saopštila da su za incidente na Trgu Sintagma odgovorni pripadnici krajnje desnice. - Članovi ekipe ERT nisu zastrašeni.