TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PRE PET GODINA JEDVA PREŽIVEO SUDAR Aleksandar iz Mladenovca poginuo gotovo na istom mestu gde je stradala njegova ...

Blic - 08.10.2019

Aleksandar Eskić (25) poginuo je prekjuče kada je pod i dalje neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad motorom i udario u zaštitnu ogradu nadvožnjaka u Mladenovcu. Inače, reč je o mladiću koji je jedva preživeo sudar koji se dogodio pre pet godina.

Prijatelj pokojnog saše (25) se javio redakciji

ALO - 08.10.2019

Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati Tuga! Aleksandar Saša Eskić (25), koji je poginuo kada je motorom sleteo s nadvožnjaka, biće sahranjen u sredu na lokalnom groblju u Mladenovcu. Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati u Ulici kralja Petra Prvog u Mladenovcu.

Ukleta sudbina mladića iz Mladenovca

ALO - 07.10.2019

Pre pet godina nije bio sam u vozilu smrti Ukleta sudbina! Aleksandar Saša Eskić (25) iz Mladenovca poginuo je u nedelju u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Mladenovcu, dok je njegova devojka Nina Šmit (18) poginula pre pet godina na izlazu iz Mladenovca, dok je on vozio automobil.

KOBNA IGRA SUDBINE! ALEKSANDAR (25) IZ MLADENOVCA stradao u JEZIVOM UDESU, a pre pet godina PREŽIVEO TRAGEDIJU

Informer - 08.10.2019

Aleksandar Saša Eskić (25) iz Mladenovca poginuo je u nedelju u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Mladenovcu, dok je njegova devojka Nina Šmit (18) poginula pre pet godina na izlazu iz Mladenovca, dok je on vozio automobil.

ALEKSANDAR JE NA MOTORU POGINUO NA ISTOM MESTU GDE I NJEGOVA DEVOJKA: Izgubio je kontrolu i zakucao se u ogradu!

Espreso - 08.10.2019

Zvuci motora i jak udarac alarmirali su ljude koji žive u kućama Aleksandar Eskić (25) poginuo je prekjuče kada je pod i dalje neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad motorom i udario u zaštitnu ogradu nadvožnjaka u Mladenovcu.

PRIJATELJ MOTORISTE SAŠE (25) BIO SVEDOK UŽASNE NESREĆE U MLADENOVCU: Proklizao je na rizli i udario u ogradu mosta, ...

Informer - 09.10.2019

Aleksandar Saša Eskić (25), koji je poginuo kada je motorom sleteo s nadvožnjaka, biće sahranjen u sredu na lokalnom groblju u Mladenovcu Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati u Ulici kralja Petra Prvog u Mladenovcu.

PRE PET GODINA JEDVA PREŽIVEO SUDAR Aleksandar iz Mladenovca poginuo gotovo na istom mestu gde je stradala njegova ...

Press - 09.10.2019

09. 10. 2019. Aleksandar Eskić (25) poginuo je prekjuče kada je pod i dalje neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad motorom i udario u zaštitnu ogradu nadvožnjaka u Mladenovcu. Inače, reč je o mladiću koji je jedva preživeo sudar koji se dogodio pre pet godina.