TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dačić 17. aprila u Moskvi

Blic - 15.03.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić prihvatio je danas poziv šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova da 17. aprila poseti Moskvu. Dačiću je poziv Lavrova uručio ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin na sastanku u zgradi Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

Dačić s Čepurinom o poseti Rusiji

Danas - 15.03.2019

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa ambasadorom Rusije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom o svojoj poseti Rusiji. Povod je bilo obeležavanje 140 godina od otvaranja prvog poslanstva Srbije u Sankt Peterburgu. Tim povodom, u Sankt Peterburgu će 17.

Lavrov pozvao Dačića u posetu Rusiji

Politika - 15.03.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin razgovarali su o poseti našeg ministra Ruskoj Federaciji u okviru obeležavanja 140 godina od otvaranja prvog poslanstva Srbije u Sankt Peterburgu.

Dačić sa Čepurinom o predstojećoj poseti Ruskoj Federaciji

RTS - 15.03.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin razgovarali su o poseti našeg ministra Ruskoj Federaciji u okviru obeležavanja 140 godina od otvaranja prvog poslanstva Srbije u Sankt ...

Popović sa Čepurinom: Srbija maksimalno posvećena unapređenјu saradnјe sa Rusijom

RTV - 15.03.2019

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Nenad Popović, razgovarao je sa ambasadorom Rusije u Beogradu, Aleksandrom Čepurinom, i tom prilikom poručio da Srbija intenzivno radi na sprovođenju sporazuma u oblasti inovacija i digitalne ekonomije potpisanih tokom susreta ...

Popović i Čepurin o sprovođenju potpisanih sporazuma

RTS - 15.03.2019

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj, Nenad Popović, razgovarao je sa ambasadorom Rusije u Beogradu, Aleksandrom Čepurinom, i tom prilikom poručio da Srbija intenzivno radi na sprovođenju sporazuma u oblasti inovacija i digitalne ...

PLATFORMA PRIŠTINE JE FANTAZIJA, A SPONZORI SU SVE SLABIJI: Čepurin je na ĆIRILICI ALBANCIMA OBJASNIO sve

Espreso - 15.03.2019

Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, izjavio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin .

Čepurin o platformi: Fantazija nije u skladu sa realnošću

RTV - 14.03.2019

Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, naveo je danas ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin. "Fantazija nije u skladu sa realnošću:priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji.

Čepurin: Spisak ultimativnih zahteva Prištine

RTS - 14.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocenio je da je Platforma Prištine jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i spisak ultimativnih ...

Čepurin poručio: Sponzori Prištine gube snagu

Novosti - 14.03.2019

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin napisao je na društvenoj mreži Tviter da sponzori Prištine gube snagu Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin napisao je na društvenoj mreži Tviter da sponzori Prištine gube snagu.

Čepurin: Platforma Prištine nema veze sa realnošću

Blic - 14.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocenio je da je platforma Prištine ultimatum i fantazija koja nema veze sa realnošću, te predstavlja jasno odbijanje dijaloga sa Beogradom. On je na svom nalogu na društvenoj mreži "Tviter" naveo da sa takvom "platformom" Priština ...

RUSKI GAS USKORO STIŽE U SRBIJU: Čepurin otkrio sve detalje isporuke preko TURSKOG TOKA!

Espreso - 14.03.2019

Srbija će neprekidno dobijati ne samo gas po povoljnoj ceni, kao i sada, već i znatne prihode od tranzita Aleksandar Čepurin ambasador Rusije u Srbiji najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka“ početi 2020. godine. Prema njegovim rečima, od 2020.

Rusi otkrili kada kreće isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka“

Srbija Danas - 14.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka“ početi 2020. godine. Prema njegovim rečima, od 2020. godine će biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.

ČEPURIN: Prištinska platforma je ultimatum i fantazija koja nema veze sa realnošću! PRIZNANJA SE POVLAČE, A SPONZORI ...

Pink - 14.03.2019

Sa takvom 'platformom' Priština neće 'izdržati težinu', nego će se satrti, naveo je ambasador. Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocenio je da je Platforma Prištine jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom, ističući da je reč o spisku ultimativnih zahteva.

Dačić i Čepurin o poseti našeg ministra Ruskoj Federaciji (FOTO)

Pink - 15.03.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin razgovarali su danas o poseti našeg ministra Ruskoj Federaciji u okviru obeležavanja 140 godina od otvaranja prvog poslanstva Srbije u Sankt Peterburgu.

Čepurin prokomentarisao prištinsku platformu

Vesti Online - 15.03.2019

Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, izjavio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin. Tweet Medija centar Beograd Aleksandar Čepurin - Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori ...

ČEPURIN ODBRUSIO ALBANCIMA: Priznanja se povlače, sponzori su sve slabiji! Platforma je fantazija i nije u skladu sa ...

Kurir - 14.03.2019

Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, naveo je danas ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin. "Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji.

ČEPURIN: Platforma Prištine nema veze sa realnošću

Pravda - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ocenio je da je platforma Prištine ultimatum i fantazija koja nema veze sa realnošću, te predstavlja jasno odbijanje dijaloga sa Beogradom. On je na svom nalogu na Tviteru naveo da sa takvom "platformom" Priština neće "izdržati ...

Rus zna kada će „poteći“ Turski tok kroz Srbiju

BizLife - 14.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka“ početi 2020. godine. Prema njegovim rečima, od 2020. godine će biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.

SRPSKI ŠEF DIPLOMATIJE U APRILU U SANKT PETERBURGU: Dačić razgovarao sa Čepurinom o predstojećoj poseti Ruskoj ...

Kurir - 15.03.2019

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin razgovarali su danas o poseti našeg ministra Ruskoj Federaciji u okviru obeležavanja 140 godina od otvaranja prvog poslanstva Srbije u Sankt Peterburgu.

"Fantazija NIJE u skladu sa REALNOŠĆU!" Ruski ambasador ZAPUŠIO USTA Prištini (FOTO)

Srbija Danas - 14.03.2019

Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, naveo je danas ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin. "Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji.

Čepurin otkrio kad kreće isporuka ruskog gasa Srbiji preko "Turskog toka"

Vesti Online - 14.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko "Turskog toka" početi 2020. godine. Tweet Medija centar Beograd Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin Prema njegovim rečima, od 2020.

Evo kada kreće isporuka ruskog gasa Srbiji preko ''Turskog toka''

Novosti - 14.03.2019

Aleksandar Čepurin najavio da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko ''Turskog toka'' početi 2020. godine AMBASADOR Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko ''Turskog toka'' početi 2020. godine.

Čepurin o platformi: Fantazija nije u skladu sa realnošću

B92 - 15.03.2019

Beograd -- Prištinska "platforma" je jasno odbijanje dijaloga sa Srbijom i postavljanje ultimatuma, naveo je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin. "Fantazija nije u skladu sa realnošću: priznanja se povlače i dalje, a sami sponzori su sve slabiji.

Čepurin: Isporuka ruskog gasa Srbiji preko Turskog toka od 2020.

Danas - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka“ početi 2020. godine. „Srbija će neprekidno dobijati, ne samo gas po povoljnoj ceni, kao i sada, već i znatne prihode od tranzita“, napisao je Čepurin na Tviteru.

ČEPURIN OTKRIVA: Evo kada kreće isporuka ruskog gasa Srbiji preko ''Turskog toka''

Pravda - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin najavio da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko ''Turskog toka'' početi 2020. godine. Prema njegovim rečima, od 2020. godine će biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.

Čepurin: Isporuka ruskog gasa Srbiji preko Turskog toka 2020. godine

Blic - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko "Turskog toka" početi 2020. godine. On je na Tviteru napisao da će od 2020. godine biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.

Čepurin: Isporuka ruskog gasa Srbiji preko Turskog toka 2020.

Politika - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko „Turskog toka” početi 2020. godine, prenosi Tanjug. On je na Tviteru napisao da će od 2020. godine biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.

Čepurin: Od 2020. prekid isporuke gasa preko Ukrajine, isporuka Srbiji preko Turskog toka

RTV - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko "Turskog toka" početi 2020. godine. On je na Tviteru napisao da će od 2020. godine biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.

Rusi zavrću slavinu preko Ukrajine, gas Srbiji dogodine

B92 - 15.03.2019

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je da će isporuka ruskog gasa Srbiji preko "Turskog toka" početi 2020. godine. On je na Tviteru napisao da će od 2020. godine biti prekinuta isporuka gasa Transbalkanskim koridorom preko Ukrajine.