TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UŽAS U BRITANIJI Automobilom pokosio decu ispred škole, dečak (12) poginuo, petoro povređeno

Blic - 02.12.2019

Dvanaestogodišnji dečak je poginuo, a nekoliko osoba je povređeno nakon što ih je udario automobil koji se popeo na trotoar ispred škole u Eseksu u Engleskoj. Britanski mediji pišu da je dečak prevezen u bolnicu, gde je preminuo, i da su povređena još dvojica dečaka uzrasta 13 i ...

Automobil se zaleteo na trotoar, pa pregazio dečaka (12): Tragedija ispred škole u Eseksu

Telegraf - 02.12.2019

Dečak star 12 godina poginuo je, a još petoro osoba je povređeno kada se automobil zaleteo na trotoar ispred škole u Eseksu u Velikoj Britaniji. Kako prenose britanski mediji, policija je pokrenula istragu i potvrdila da je jedan dečak nastradao .

TRAGEDIJA! AUTO POKOSIO DECU U ESEKSU: Jedan dečak (12) je poginuo, četvoro povređeno (FOTO)

Kurir - 02.12.2019

Naime, nesreća se desila kada je automobil naleteo na grupu dece ispred škole u Eseksu. Britanska policija je navela da je prijavljeno da su povređeni pešaci na koje je naleteo srebrni "ford ka", navodi Rojters. Automobil je naleteo na grupu dece koja su se vraćala iz škole.

Teroristički napad ili ne?

ALO - 02.12.2019

Policija traga za jednim vozačem. Jedan dečak (12) je poginuo, a petoro dece je povređeno kada je automobil naleteo na grupu dece kod škole u pokrajini Eseks. Policija je saopštila da je pokrenula istragu o ubistvu, prenosi Rojters.

Automobilom naleteo na grupu dece u Eseksu, jedan dečak poginuo

RTS - 02.12.2019

Jedan dečak je poginuo, a petoro je povređeno kada je automobil naleteo na grupu dece ispred škole u Eseksu, severoistočno od Londona, prenosi ...

POKOSIO decu ispred škole, jedan dečak poginuo, 5 povređeno

Mondo - 02.12.2019

Dvanaestogodišnji dečak je poginuo a petoro dece je povređeno kada se automobil zaleteo na trotoar ispred škole u Eseksu. Kako prenose mediji, policija je pokrenula istragu i potvrdila da je jedan dečak nastradao. Drugih informacija o incidentu za sada nema.

UŽAS U BRITANIJI Automobilom pokosio decu ispred škole, jedan dečak poginuo, petoro povređeno

Blic - 02.12.2019

Dvanaestogodišnji dečak je poginuo a petoro dece je povređeno kada se automobil zaleteo na trotoar ispred škole u Eseksu. Kako prenose britanski mediji, policija je pokrenula istragu i potvrdila da je jedan dečak nastradao. Drugih informacija o incidentu za sada nema.

Automobilom naleteo na grupu dece, poginuo dečak

B92 - 02.12.2019

Jedan dečak (12) je poginuo, a petoro dece je povređeno kada je automobil naleteo na grupu dece kod škole u pokrajini Eseks. Policija je saopštila da je pokrenula istragu o ubistvu, prenosi Rojters. Traga se za srebrnim automobilom marke "ford ...