TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Papa obećao i dalje biti ‘gnjavator’ u odbrani siromašnih

Al Jazeera - 17.10.2021

Papa Franjo svjestan je da ga neki ljudi, uključivo u samoj Crkvi, smatraju gnjavatorom jer brani siromašne i ranjive ali obećao je da će to nastaviti činiti jer je to dio kršćanskog nauka, javlja Reuters. “Razmišljajući o isključenju i nejednakosti, gnjavim sa svojim pitanjima.

Papa: Smatraju da sam pošast jer branim siromašne

B92 - 16.10.2021

Vatikan -- Papa Franja je izjavio da shvata da neki ljudi, čak i neki krugovi unutar katoličke crkve, smatraju da je on "pošast" jer staje u odbranu najsiromašnijih Poručio je da ga to neće zaustaviti jer je to u duhu hrišćanstva.

PAPA FRANJA : Smatraju da sam pošast jer branim siromašne

Novosti - 16.10.2021

On je pozvao farmaceutske kompanije da obznane patente kako bi vakcine protiv kovida-19 bile dostupnije siromašnima, napominjući da je u nekim zemljama samo tri do četiri odsto stanovništva vakcinisano. Papa Franja (84) je putem video veze govorio učesnicima Svetskog samita ...

Papa Franja: Smatraju da sam pošast jer branim siromašne

Blic - 16.10.2021

Papa Franja izjavio je danas da shvata da neki ljudi, ukljucujući i neke krugove unutar katoličke crkve, smatraju da je on "pošast" jer staje u odbranu najsiromašnijih i najugroženijih i poručio da ga to neće zaustaviti, jer je to u duhu hrišćanstva.

Papa: Smatraju da sam pošast jer branim siromašne

Politika - 16.10.2021

VATIKAN - Papa Franja izjavio je danas da shvata da neki ljudi, ukljucujući i neke krugove unutar katoličke crkve, smatraju da je on „pošast” jer staje u odbranu najsiromašnijih i najugroženijih i poručio da ga to neće zaustaviti, jer je to u duhu hrišćanstva.

Papa: Smatraju da sam "pošast" jer branim siromašne

RTS - 16.10.2021

Papa Franja izjavio je da shvata da neki ljudi, uključujući i neke krugove unutar katoličke crkve, smatraju da je on "pošast" jer staje u odbranu najsiromašnijih i najugroženijih i poručio da ga to neće zaustaviti, jer je to u duhu ...

Papa Franja: Smatraju da sam pošast jer stajem u odbranu najsiromašnijih

Telegraf - 16.10.2021

Papa Franja izjavio je danas da shvata da neki ljudi, uključujući i neke krugove unutar Katoličke crkve, smatraju da je on "pošast" jer staje u odbranu najsiromašnijih i najugroženijih i poručio da ga to neće zaustaviti, jer je to u duhu hrišćanstva.

Papa Franjo: 'Svjestan sam da me smatraju gnjavatorom, ali nastavljam u obrani siromašnih'

24sata.hr - 16.10.2021

Pozvao je farmaceutske tvrtke da se odreknu patenata za proizvodnju cjepiva protiv covida-19 i učine ih dostupnima za siromašne. Bogate zemlje zamolio je da otpišu dug siromašnijim... Papa Franjo svjestan je da ga neki ljudi, uključivo u samoj Crkvi, smatraju gnjavatorom jer ...

Papa prozvao farmaceutske tvrtke, tehnološke divove, proizvođače oružja…

N1 - 16.10.2021

Papa Franjo svjestan je da ga neki ljudi, uključivo u samoj Crkvi, smatraju gnjavatorom jer brani siromašne i ranjive no obećao je da će to nastaviti činiti jer je to dio kršćanskog nauka. “Razmišljajući o isključenju i nejednakosti, gnjavim sa svojim pitanjima.