TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TAJNA ANINOG BROJA 996 OTKRIVA DA NIŠTA NIJE SLUČAJNO Evo da li ima nade za POMIRENJE Zvezdana i nje, zašto je ovaj ...

Kurir - 29.01.2023

Ulazak Ane Ćurčić sada već bivše supruge Zvezdana Slavnića koje je on prevario u Zadruzi sa Anđelom Đuričić postao je tema broj jedan. Gosti Jovane Jermić su bili Ružica Kralj, Srđan Stojić a u emisiju se u jednom trenutnku se uključila i Vesna Rivas.

TAJNA BROJA "996" - Misterija koja OTKRIVA hoće li se Ana i Zvezdan POMIRITI - Anđela je tu SUVIŠNA?

Srbija Danas - 29.01.2023

Ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu 6" napravio je pravi tektonski poremećaj u javnosti, a nema čoveka koji nije čuo za ovaj ljubavni trougao, čiji su akteri pored pomenute, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić . Svako ima svoj sud o ovoj temi, a u Novom jutru kod Jovane Jeremić, gostovali ...

OVO JE TAJNO PROROČANSTVO ANE I ZVEZDANA: Upletena MISTERIJA BROJA 996, poznato i šta će BITI SA NJIMA

Espreso - 29.01.2023

U jednom momentu se uključio novinar Miloš Raonić koji je razgovarao sa Vesnom Rivas Ulazak Ane Ćurčić sada već bivše supruge Zvezdana Slavnića koje je on prevario u Zadruzi sa Anđelom Đuričić postao je tema broj jedan.

"ONI MALO LAŽINJAJU": Vesna Rivas pogodila sudbinu Dalile i Dejana, a sada raskrinkala ANU I ZVEZDANA: "Ovo je Anđelina ...

Puls online - 29.01.2023

Bivša žena Zvezdana Slavnića, koju je pred milionima prevario sa 23 godine mlađom Crnogorkom Anđelom Đuričić, ušla je u petak u Zadrugu i napravila totalni haos, a sada je bivša učesnica rijalitija Vesna Rivas prokomentarisala ovaj ljubavni trougao.