TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NE MOGU BEZ ITALIJANA! Legenda "azura" postala novi selektor Kine!

Blic - 16.03.2019

Italijanski stručnjaci su u potpunosti očarali Kineze! Tome u prilog svedoči činjenica da će i drugi selektor ove zemlje biti sa Apeninskog poluostrva. Do sada je pomenutu funkciju vršio legendarni Marćelo Lipi, a od sada će azijsku selekciju voditi Fabio Kanavaro.

Posle Lipija - Kanavaro

Mondo - 15.03.2019

Italijan umesto Italijana. Fabio Kanavaro novi je selektor reprezentacije Kine. Nekada sjajni italijanski defanzivac preuzeo je azijsku selekciju od sunarodnika Marčela Lipija , koji je klupu Kine napustio nakon lošeg nastupa na Kupu Azije krajem januara, gdje su Kinezi ...

LEGENDA UMESTO LEGENDE: Kanavaro nasledio Lipija na klupi u Kini

Kurir - 15.03.2019

Bivši kapiten italijanske reprezentacije i bivši fudbaler Juventusa, Real Madrida i Parme zamenio je Marčela Lipija, koji će ostati savetnik u reprezentaciji. Lipi je podneo ostavku u januaru, posle eliminacije Kine u četvrtfinalu Azijskog kupa.

Kanavaro postao selektor (foto)

Sportske.net - 15.03.2019

Nekadašnji osvajač "Zlatne lopte" od danas je na novom zadatku. Fabio Kanavaro je novi selektor Kine. Italijanski stručnjak preuzeo je danas fudbalsku selekciju najmnogoljudnije zemlje sveta, kao što je najavljivano.

Italijan umesto Italijana na klupi Kine

SportskaCentrala - 15.03.2019

Proslavljeni italijanski reprezentativac Fabio Kanavaro imenovan je danas za novog selektora reprezentacije Kine. Bivši fudbaler Parme, Real Madrida i Juventusa, koji je sa italijanskom reprezentacijom osvojio Svetsko prvenstvo 2006.

Italijan umesto Italijana na klupi Kine

Vesti Online - 15.03.2019

Fabio Kanavaro novi je selektor reprezentacije Kine. Tweet twitter.com/ Fabio Kanavaro, sa svojim pomoćnicima u Gvangžuu Nekada sjajni italijanski defanzivac preuzeo je azijsku selekciju od sunarodnika Marčela Lipija, koji je klupu Kine napustio nakon lošeg nastupa na Kupu Azije ...

Kanavaro zamenio Lipija na "kormilu" Kine

B92 - 16.03.2019

Italijanski trener Fabio Kanavaro imenovan je za selektora fudbalske reprezentacije Kine. Bivši kapiten italijanske reprezentacije i bivši fudbaler Juventusa, Real Madrida i Parme zamenio je Marčela Lipija, koji će ostati savetnik u reprezentaciji.

ITALIJAN OPET PREDVODI KINEZE: Lipija zamenio SUNARODNIK na mestu selektora (FOTO)

Srbija Danas - 16.03.2019

Italijan je ponovo selektor Kine. Posle Marčela Lipija, koji je vodio kineski nacionalni tim od 2016. do 2019. godine, brigu o najboljim fudbalerima najmnogoljudnije zemlje sveta preuzeo je Lipijev sunardonik Fabio Kanavaro.