TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bečić: Đukanović prisustvuje sednici Skupštine Crne Gore

Nova - 02.12.2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sednici Skupštine Crne Gore na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić izneti svoj ekspoze. To je na Tviteru saopštio predsednik Skupštine Aleksa Bečić.

U toku sednica Skupštine Crne Gore: Krivokapić predstavlja program

Telegraf - 02.12.2020

U Skupštini Crne Gore počela je sednica na kojoj će mandatar za sastav nove Vlade Zdravko Krivokapić predstaviti program i članove nove Vlade Crne Gore. Na početku sednice izglasana je Tačka 1. današnje sednice - Izbor predsednika i članova Vlade.

CRNA GORA DOBIJA NOVU VLADU: Krivokapić predstavio ekspoze, poslanici izneli komentare i primedbe! Nastavak sutra! ...

Kurir - 02.12.2020

Mir je naša nacija: Ministre nove Vlade nisu akteri korupcije i afera Momo Koprivica (Mir je naša nacija) je u ime Demokrata obećao da će učiniti sve da "društvo od hibridnog režima dovedemo u red zemalja konsolidovane demokratije".

Krivokapić predstavio program i kabinet: Dobili smo mandat za promene, ne za zamene /foto/

Sputnik - 02.12.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić u Skupštini Crne Gore obrazlaže program i personalni sastav nove Vlade. Istakao je da su mandat dobili za promene, a ne zamene, te da je, kako je kazao, na novoj Vladi da iskoristi šansu i vrati Crnu Goru na pravi put.

Medojević: Nećemo dozvoliti mandataru da nas ponižava

Vijesti.me - 02.12.2020

Poslanik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je u Skupštini Crne Gore da se nisu stekli uslovi da se raspravlja o predlogu programa vlade. Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić danas će u Skupštini Crne Gore obrazložiti program i personalni sastav nove ...

Đukanović će prisustvovati današnjoj sednici parlamenta

Danas - 02.12.2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sednici parlamenta, na kojoj će mandatar Zdravko Krivokapić predstaviti ekspoze i sastav nove Vlade. Tu informaciju je na svom tviter nalogu objavio predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, prenosi RTCG.

"Minut ćutanja za umrlu slobodu"

RTCG - 02.12.2020

Ispred crnogorskog parlamenta, uoči sjednice parlamenta na kojoj mandatar Zdravko Krivokapić predstavlja ekspoze i sastav nove vlade, okupila se grupa građanki, noseći transparente s natopisom "Nije naša vlada.

I MILO NA SEDNICI Đukanović prisustvuje izlaganju ekspozea Zdravka Krivokapića

Blic - 02.12.2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sednici Skupštine Crne Gore na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić izneti svoj ekspoze. To je na Tviteru saopštio predsednik Skupštine Aleksa Bečić, pišu "Vijesti".

ALEKSA BEČIĆ PORUČIO: Đukanović će prisustvovati podnošenju Krivokapićevog ekspozea

Kurir - 02.12.2020

To je na Tviteru saopštio predsednik Skupštine Aleksa Bečić. Bečić je poručio da će Đukanović prisustvovati delu sednice u kojem će mandatar podneti ekspoze. "U 12:00 časova mandatar za sastav 42. Vlade Crne Gore izneće svoj ekspoze, nakon čega ću otvoriti raspravu.

(UŽIVO) OČI U OČI: Krivokapić iznosi eskpoze, Milo sluša

Novosti - 02.12.2020

PREDSEDNIK Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sednici Skupštine Crne Gore na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić izneti ekspoze i predstaviti članove kabineta. To je na Tviteru saopštio predsednik Skupštine Aleksa Bečić.

Crnogorski pasoš samo za visokoškolovani kadar

B92 - 02.12.2020

Mandatar za sastav nove crnogorske vlade Zdravko Krivokapić navodi da program ekonomskog državljanstva neće ostati na snazi. U pitanju je program koji je stupio na snagu početkom prošle godine, a kako prenose crnogorski mediji, Krivokapić je poručio da će pažljivo kreirati listu ...

ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ DANAS PREDSTAVLJA EKSPOZE: Bićemo ko Luksemburg za četiri godine, ali humaniji

Kurir - 02.12.2020

Zdravko Krivokapić, mandatar za sastav nove vlade Crne Gore, danas će pred poslanicima predstaviti ekspoze u kome navodi da ima želju da Crna Gora za četiri godine bude kao Luksemburg. Kurir je imao uvid u ekspoze u kome se kao jedan od prioritetnih ciljeva navode borba protiv ...

Pavićević: Predlog sastava vlade CG razočaravajući

Nova - 02.12.2020

Predlog Vlade Crne Gore je razočaravajući i neozbiljan i njima može da bude zadovljan samo Milo Đukanović, ocenio je politikolog Vladimir Pavićević u jutarnjem “Probudi se” na TV Nova S. “Posle izbora sa puno entiuzijazma podržavao sam ideju da Zdravko Krivokapić bude mandatar, ...

ISTORIJSKI DAN ZA CRNU GORU: U podne počinje sednica na kojoj će CG dobiti novu vladu, posle tri decenije smena vlasti ...

Kurir - 02.12.2020

Mandatar je pre dva dana poslanicima Skupštine i javnosti dostavio ekspoze prema kome su glavni ciljevi nove vlade borba protiv korupcije i kriminala, pravda, dobrosusedski odnosi sa zemljama u okruženju. Po rečima Krivokapića, stanje koje on i njegovi ministri zatiču može se ...

Krivokapić počinje, dolazi Milo

B92 - 02.12.2020

Podgorica -- Danas bi trebalo da počne trodnevna sednica Skupštine Crne Gore, na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić obrazlagati program. Tri meseca od izbora Skupština Crne Gore dočekuje poslanike, na sednici, na kojoj će se glasati o programu i sastavu 42.

MENJA PARE ZA STRUČNOST: Krivokapić ukida program ekonomskog državljanstva i uvodi ovo

Republika - 02.12.2020

Govoreći o razvoju ekonomije u ekspozeu, Krivokapić je naveo da će pažljivo kreirati listu deficitarnih zanimanja i krenuti u prekvalifikacije i školovanje kadrova prema realnim potrebama i projekcijama razvoja tržišta rada.

Pred Skupštinom Crne Gore danas kandidati za ministre

Al Jazeera - 02.12.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić je ranije najavio vladu od 12 eksperata, ali je prijedlogom da Dritan Abazović bude ministar prekršio taj princip. Zdravko Krivokapić: Nijedan od kandidata nije moj prijatelj, niti rođak EPA-EFE Mandatar Zdravko Krivokapić predstavit će u srijedu u ...

KRIVOKAPIĆ OBRAZLAŽE SASTAV VLADE! U ekspozeu objasnio KOJE VELIKE PROMENE OČEKUJU CRNU GORU u narednom periodu!

Espreso - 02.12.2020

On je takođe najavio da će biti urađena revizija i preispitivanje svih koncesionih ugovora. Mandatar Zdravko Krivokapić obrazložiće danas u crnogorskom parlamentu program i personalni sastav nove vlade. Krivokapića je za mandatara predložio 8.

Crnogorski pasoš samo za visokoškolovani kadar

Sputnik - 02.12.2020

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić u ekspozeu jasno navodi da program ekonomskog državljanstva, koji je stupio na snagu početkom prošle godine, neće ostati na snazi, prenose crnogorski mediji. Govoreći o razvoju ekonomije u ekspozeu , Krivokapić je naveo da će ...

Bečić: Đukanović će prisustvovati podnošenju Krivokapićevog ekspozea

Sputnik - 02.12.2020

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sednici Skupštine Crne Gore na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić izneti ekspoze i predstaviti članove kabineta. To je na Tviteru saopštio predsednik Skupštine Aleksa Bečić .

Mnogo je koraka do Luksemburga

Vijesti.me - 02.12.2020

Volio bih da za četiri godine učinimo Crnu Goru sličnom Luksemburgu, sa naglaskom na želji da svi budemo solidarniji i humaniji, da živimo u državi koja služi čovjeku i u kojoj će čovjek služiti njoj, jedna je od ocjena mandatara za sastav Vlade Zdravka Krivokapića u ekspozeu, ...

Bečić: Đukanović će prisustvovati podnošenju Krivokapićevog...

Vijesti.me - 02.12.2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sjednici Skupštine Crne Gore na kojoj će mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić iznijeti svoj ekspoze. To je na Tviteru saopštio predsjednik Skupštine Aleksa Bečić.

Đukanović na sjednici tokom ekspozea

RTCG - 02.12.2020

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović prisustvovaće današnjoj sjednici parlamenta, na kojoj će mandatar Zdravko Krivokapić predstaviti ekspoze i sastav nove vlade. Tu informaciju je na svom Tviter nalogu objavio predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić.

Krivokapić danas obrazlaže program i sastav nove vlade

Vijesti.ba - 02.12.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić danas će u Skupštini Crne Gore obrazložiti program i personalni sastav nove vlade.Najavljeno je da će sjednica, zbog velikog interesovanja poslanika da učestvuju u raspravi, trajati najmanje dva, a najviše tri dana.

Trodnevna sednica Skupštine Crne Gore, Krivokapić obrazlaže program nove Vlade

RTS - 02.12.2020

Tri meseca od izbora Skupština Crne Gore dočekuje poslanike, na sednici, na kojoj će se glasati o programu i sastavu 42. crnogorske ...

Šta se očekuje od Krivokapića: Pravda da zakuca i na vrata...

Vijesti.me - 02.12.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić je uglavnom kroz nova zakonska rješenja najavio preispitivanje sumnjivih i koruptivnih poslova bivše vlasti, ali predstavnici političkih partija nove pobjedničke većine tvrde da je to trebalo učiniti mnogo odlučnije.

Danas počinje trodnevna sjednica Skupštine Crne Gore, bira se nova vlada

Avaz - 02.12.2020

Tri mjeseca od izbora Skupština Crne Gore danas će dočekati poslanike, na sjednici, na kojoj će se glasati o programu i sastavu 42. crnogorske Vlade. U parlamentu kažu da su tehnički kapaciteti u plenarnoj sali poboljšani, a zbog velikog interesiranja poslanika za raspravu, ...

Parlament Crne Gore danas bira novu vladu

Sputnik - 02.12.2020

U Podgorici će danas biti održana sednica parlamenta na čijem dnevnom redu je izbor 42. crnogorske vlade, koju je predložio mandat Zdravko Krivokapić. Krivokapić je u ponedeljak parlamentu dostavio ekspoze u kojem je na 51 strani naveo da su prioriteti buduće vlade borba ...

Đukanović pozvan na sednicu Parlamenta

Nova - 01.12.2020

Tri meseca od izbora, na kojima je došlo do smene trodecenijske vlasti koju je predvodila Demokratska partija socijalista (DPS), Skupština zaseda u sredu, kada će poslanici glasati o programu i sastavu 42. Vlade Crne Gore, prenose Vijesti.

CRNA GORA DOBIJA NOVU VLADU, PRVU BEZ DPS-a NAKON 3 DECENIJE: Poziv i Milu da prisustvuje istorijskoj sednici!

Kurir - 01.12.2020

Sednica će, kako se očekuje, trajati tri dana, a glasanje o novoj Vladi, ukoliko ne bude iznenađenja moglo bi da na red dođe u petak popodne. Mandatar Zdravko Krivokapić, koji je ekspoze i sastav vlade poslanicima dostavio juče, predstaviće ekspoze na početku sednice.

ZATEKLI - DRŽAVNI UDAR: Zdravko Krivokapić dostavio Skupštini ekspoze o programu buduće izvršne vlasti

Novosti - 01.12.2020

MANDATAR za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić dostavio je crnogorskom parlamentu ekspoze o programu buduće izvršne vlasti, njenim prioritetima, unutrašnjoj i spoljnoj politici. Sednica Skupštine na kojoj će se glasati o programu i sastavu nove vlade počeće sutra i, ako bude ...

"Krivokapiću neće biti lako da sprovede sve što je zamislio, ali...

Vijesti.me - 01.12.2020

"Stanje koje zatičemo može se s pravom nazvati svojevrsnim državnim udarom", ocjenjuje na početku svog ekspozea, koji će sjutra predstaviti poslanicima, mandatar Zdravko Krivokapić. Na 50 strana, budući premijer bez uvijanja, saopštava sve probleme sa kojima će se njegov kabinet ...

Nijedan od poslanika nije se prijavio za učešće u radu Skupštine...

Vijesti.me - 01.12.2020

Tri mjeseca od izbora, na kojima je došlo do smjene trodecenijske vlasti predvođene DPS-om, Skupština sjutra dočekuje poslanike, na sjednici, na kojoj će se glasati o programu i sastavu 42. Vlade Crne Gore. U parlamentu kažu da su tehnički kapaciteti u plenarnoj sali poboljšani, ...

SKUPŠTINA CG SUTRA BIRA VLADU, mandatar Krivokapić dostavio ekspoze!

Informer - 01.12.2020

U Podgorici će sutra biti održana sednica parlamenta na čijem dnevnom redu je izbor 42. crnogorske vlade, koju je predložio mandat Zdravko Krivokapić Krivokapić je u ponedeljak parlamentu dostavio ekspoze u kojem je na 51 strani naveo da su prioriteti buduće vlade borba protiv ...

Vijesti u pola 7: Sve o sjednici Skupštine na kojoj se bira nova...

Vijesti.me - 01.12.2020

U Vijestima u pola 7 pogledajte: - Kakvi su komentari na ekspoze i program rada buduće Vlade mandatara Zdravka Krivokapića? - Kako će izgledati rasprava o Vladi narednih dana i kad se očekuje glasanje? - Tužilački savjet stopirao treće mandate na rukovodećim pozicijama u ...

Krivokapić dostavio predlog vlade: Zaokret od privatnih interesa ka boljitku građana

Sputnik - 01.12.2020

U ovom trenutku u prvom planu buduće vlade su ekonomija, borba sa kovidom i vladavina prava, čime bi se napravio zaokret od dosadašnje politike i okrenuli bismo se prosperitetu i boljitku Crne Gore, najavio je mandatar Zdravko Krivokapić.

KRIVOKAPIĆ PREDAO EKSPOZE: Stanje koje zatičemo može se nazvati državnim udarom

Kurir - 30.11.2020

"Naša nova vlada, pre nego što je i počela, dobila je niz atributa: ekspertska, reformska i tome slično, all ipak njena osnovna težnja je da bude vlada svih, odnosno, vlada naroda, jer nam je građanin na prvom mestu i želimo da služimo našim građanima, domaćinski i odgovorno - ...

Krivokapićev ekspoze: Ovo što zatičemo liči na državni udar

Nova - 30.11.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Predlog programa nove Vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta koja počinje u sredu. Krivokapić je u ekspozeu istakao prioritete nove vlade među kojim su borba protiv korupcije i kriminala, pravda i ravnopravnost, ...

Krivokapić: Nova vlada zatiče stanje "spržene zemlje"

RTV - 30.11.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Crne Gore Predlog programa nove vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta u sredu, 2. decembra. U ekspozeu koji ima 51 stranu, Krivokapića poručuje da je osnovna težnja nove vlade da bude vlada svih, odnosno vlada ...

Krivokapić predstavio ekspoze, evo šta su ciljevi nove Vlade Crne Gore

Telegraf - 30.11.2020

Mandatar za sastav nove vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Predlog programa nove vlade te zemlje , koji će predstaviti na sednici parlamenta koja počinje u sredu. - Naša nova vlada, pre nego što je i počela, dobila je niz atributa: ekspertska, ...

Krivokapić u ekspozeu: Stanje koje zatičemo se može nazvati državnim udarom

N1 - 30.11.2020

Mandatar za sastav Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić je u ekspozeu istakao prioritete nove vlade, među kojima su borba protiv korupcije i kriminala, pravda i ravnopravnost, dobrosusedski odnosi sa zemljama okruženja, obezbeđivanje fer uslova na izborima, smanjenje troškova u ...

Krivokapić: Nova vlada zatiče „sprženu zemlju"

Politika - 30.11.2020

PODGORICA - Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Crne Gore Predlog programa nove vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta u sredu, 2. decembra. U ekspoze koji ima 51 stranu, Krivokapića poručuje da je osnovna težnja nove vlade da bude vlada svih, ...

Krivokapić: Nova vlada zatiče stanje „spržene zemlje“

Sputnik - 30.11.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Crne Gore Predlog programa nove vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta u sredu, 2. decembra. U ekspozeu koji ima 51 stranu, Krivokapić poručuje da je osnovna težnja nove vlade da bude vlada svih , odnosno vlada ...

Krivokapić u ekspozeu: Stanje koje zatičemo može da se okarakteriše kao državni udar

Beta - 30.11.2020

Mandatar za sastav Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić naveo je u ekspozeu koji je dostavio parlamentu da je cilj njegovog kabineta da država bude uredjenija, složnija i bogatija po isteku njegovog mandata, ali da to neće biti lak zadatak jer stanje koje zatiče može da se ...

ZATEČENO STANJE JE DRŽAVNI UDAR: Krivokapić dostavio ekspoze

Pravda - 30.11.2020

Mandatar Zdravko Krivokapić dostavio je danas Skupštini Crne Gore Predlog programa nove Vlade, koji će predstaviti na sednici parlamenta koja počinje u sredu. „Naša nova vlada, pre nego što je i počela, dobila je niz atributa: ekspertska, reformska i tome slično, all ipak njena ...

"MORAMO ISPRAVITI NEPRAVDU I ŠTETU" Krivokapić: Među prioritetima nove vlade izmena zakona o slobodi veroispovesti

Espreso - 30.11.2020

Sednica crnogorskog parlamenta, na kojoj će Krivokapić obrazložiti program i personalni sastav nove Vlade, biće održana u sredu, 2. decembra Nova crnogorska vlada poseban prioritet će posvetiti izmenama i dopunama Zakona o slobodi veroispovijesti kako bi ispravila nepravdu i ...

Parlament Crne Gore sutra bira novu vladu

B92 - 01.12.2020

U Podgorici će sutra biti održana sednica parlamenta na čijem dnevnom redu je izbor 42. crnogorske vlade, koju je predložio mandat Zdravko Krivokapić. Krivokapić je u ponedeljak parlamentu dostavio ekspoze u kojem je na 51 strani naveo da su prioriteti buduće vlade borba protiv ...