TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DANAS JE SVETI APOSTOL SIMON ZILOT: Ovu molitvu MORATE da izgovorite za oprost grehova

Espreso - 23.05.2020

On je jedan od 12 apostola Rodom je bio iz Kane Galilejske . Na svadbu mu dođe Gospod Isus sa Materom i s učenicima. Kada nestade vina Gospod pretvori vodu u vino. Videći ovo čudo, Simon mladoženja ostavi kuću, i roditelje i nevestu, pa pođe za Hristom. Zilot znači revnitelj.

Danas je Sveti apostol Simon Zilot: Ovu molitvu morate da izgovorite za oprost grehova

Telegraf - 23.05.2020

Danas je Sveti apostol Simon Zilot, jedan od 12 velikih apostola . Rodom bi iz Kane Galilejske. Na svadbu mu dođe Gospod Isus sa Materom i s učenicima. Kada nestade vina Gospod pretvori vodu u vino. Videći ovo čudo, Simon mladoženja ostavi kuću, i roditelje i nevestu, pa pođe za ...

DANAS SLAVIMO APOSTOLA SIMONA: Za oproštaj grehova OBAVEZNO izgovorite OVU MOLITVU

Srbija Danas - 23.05.2020

Danas je Sveti apostol Simon Zilot, jedan od 12 velikih apostola. Rodjen je u Kani Galilejskoj. Prema predanju na venčanju mu je bio Gospod Isus Hrist, sa Devicom Marijom i učenicima. Kada je na veselju nestalo vina, Isus je pretvorio vodu u vino.

SLAVIMO APOSTOLA SIMONA: Za oproštaj grehova se pomolite OVIM REČIMA!

Republika - 23.05.2020

Rođen je u Kani Galilejskoj. Prema predanju na venčanju mu je bio Gospod Isus Hrist, sa Devicom Marijom i učenicima. Kada je na veselju nestalo vina, Isus je pretvorio vodu u vino. Videći ovo čudo mladoženja ostavi kuću, roditelje i nevestu, pa pođe za Hristom.

DANAS SLAVIMO APOSTOLA SIMONA: Za oproštaj grehova OBAVEZNO izgovorite OVU MOLITVU

Kurir - 23.05.2020

Kada je na veselju nestalo vina, Isus je pretvorio vodu u vino. Videći ovo čudo mladoženja ostavi kuću, roditelje i nevestu, pa pođe za Hristom. Zilot znači revnitelj. A Revniteljem Simon je nazvan zbog svoje velike i ognjene revnosti prema Spasitelju i Njegovom Jevanđelju.