TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prvi put nakon 30 godina u Crnoj Gori se bira vlada bez DPS-a

RTV - 02.12.2020

Prvi put nakon 30 godina u crnogorskom parlamentu će se danas i narednih dana, a možda i dva, razmatrati izbor nove vlade u kojoj neće biti DPS-a, čiji je lider aktuelni rpedsednik Milo Ðukanović. Sudeći prema izjavama predstavnika parlamentarnih stranaka poslednjih sedmica ...

Adžić: URA sugerisala Krivokapiću da Bratić ne bude ministarka

Vijesti.me - 02.12.2020

Građanski pokret URA sugerisao je mandataru Zdravku Krivokapiću da Vesna Bratić, zbog stavova koji dijele javnost, ne bude kandidat za ministra prosvjete, nauke, kulture i sporta, kazao je potpredsjednik te stranke Filip Adžić.

URA sugerisala da Vesna Bratić ne bude ministarka

RTCG - 02.12.2020

Autor: I. P. [ Izvor: rtcg.me ] Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić saopštio je da pokret kojem pripada nije zadovoljan određenim personalnim rješenjima za ministre. Rekao je da su mandataru Zdravku Krivokapiću sugerisali da Vesna Bratić, zbog stavova koje dijele ...

Neke nije trebalo predložiti za ministre

RTCG - 02.12.2020

Autor: I. P. [ Izvor: rtcg.me ] Potpredsjednik Građanskog pokreta URA Filip Adžić saopštio je da će nova vlada biti posvećena građanima, a ne partijskim liderima, te da u pokretu kojem pripada nijesu zadovoljni određenim personalnim rješenjima.

DPS JE GOTOV? Upravo je ovo javljeno, u glavnoj ulozi je Abazović

Espreso - 02.12.2020

Prvi put nakon 30 godina u CG se bira vlada bez DPS-a Prvi put nakon 30 godina u crnogorskom parlamentu će se danas i narednih dana, a možda i dva, razmatrati izbor nove vlade u kojoj neće biti DPS-a, čiji je lider aktuelni rpedsednik Milo Djukanović.