TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

INTERVJU Slobodan Skerlić: Živimo u rodnim stereotipima, teško je muškarcima, ali ženama je još teže

Danas - 17.06.2024

Poslednju premijernu predstavu u Beogradskom dramskom pozorištu u ovoj sezoni, „Kramer protiv Kramera“, u režiji Slobodana Skerlića, na Maloj sceni “Predrag Pepi Laković” publika je u dve večeri (u subotu i nedelju) ispratila ovacijama.

POZORIŠNA KRITIKA: Nekoliko dasaka i malo suza

Novosti - 17.06.2024

Što se vizuelnosti tiče (scenograf Mia David), nje uopšte nije bilo, na sceni su samo tri stolice, i jedan sto sa sto­licom. Očigledna je namera autorske ekipe da "projekat" (radioničarski, kažu) putuje lako i jeftino.

Predstava "Kramer protiv Kramera" premijerno izvedena u Beogradskom dramskom pozorištu

Telegraf - 17.06.2024

Predstava "Kramer protiv Kramera" po režiji Slobodana Skerlića premijerno je izvedena u Beogradskom dramskom pozorištu . U predstavi u kojoj naslovne uloge tumače Marija Pikić, Nada Macanković i Andrija Kuzmanović nema pozitivnih i negativnih likova, niti borbe dobra i zla.

Predstava "Kramer protiv Kramera" premijerno odigrana u Beogradskom dramskom pozorištu

Informer - 17.06.2024

Publika je imala priliku da uz troje glumaca doživi život porodice Kramer. Predstava "Kramer protiv Kramera" po režiji Slobodana Skerlića premijerno je izvedena u Beogradskom dramskom pozorištu. Kultura Stefan Kapičić u holivudskom hit filmu: Rame uz rame sa Hjuom Džekmenom ...