TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Talijani tvrde: Sampdoriji prijeti oduzimanje bodova zbog dugova

N1 - 02.02.2023

Fudbalski klub Sampdoria će biti kažnjena oduzimanjem bodova, ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici. Kako prenosi Gazzeta dello Sport Sampdoria nije isplatila zarade za posljednja tri mjeseca 2022. godine.

NEMA KRAJA AGONIJI SAMPDORIJE! Stanković se HVATA ZA GLAVU! Tim iz Đenove SUOČAVA se sa NAJGORIM SCENARIOM!

Informer - 02.02.2023

Sve su manje šanse da će Sampdorija sačuvati status u Seriji A, pošto klubu iz Đenove preti i oduzimanje bodova Šampion Serije A iz sezone 1990/91 preživljava jedne od najtežih trenutaka u klupskoj istoriji! NEĆU DA SE KRIJEM I ODUSTANEM! Stanković ZAGRMEO nakon NOVOG NEUSPEHA...

NEVOLjE U ĐENOVI: Sampdoriji oduzimaju bodove sredinom februara?

Novosti - 02.02.2023

Prema pisanju "Gazete", ukoliko Sampdorija ne izmiri dugovanja iz finalnog kvartala 2022. koja iznose 11 miliona evra, kao i da ako vlasnička porodica Ferero ne "upumpa" u klub dodatni kapital od oko 35 - 50 miliona evra do 16. februara, biće im oduzeti bodovi.

Sampdoriji preti oduzimanje bodova zbog dugovanja prema igračima i zaposlenima

RTV - 02.02.2023

Fudbalski klub Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, prenosi "Gazeta delo Sport". Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022. godine.

Sampdorija pred kaznom oduzimanja bodova

Vijesti.ba - 02.02.2023

Fudbalski savez Italije će Sampdoriji oduzeti bodove ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i ostalim zaposlenicima kluba. Kako prenosi "Gazzeta dello Sport“ Sampdorija nije isplatila zarade za posljednja tri mjeseca 2022. godine.

Stankovićevom timu preti Juventusov scenario

B92 - 02.02.2023

Fudbalski klub Sampdorija je u sve većim problemima, čak im preti i oduzimanje bodova. Ekipi Dejana Stankovića je u sve veći problemima, rezultati u Seriji A su loši, i sva je prilika da tim iz Đenove sledeće godine nećemo gledati u društvu najboljih.

KATASTROFA ZA DEJANA STANKOVIĆA U SERIJI A: Sampdorijini problemi postaju još veći - sprema se KAZNA!

Mondo - 02.02.2023

Nekadašnji trener crvene zvezde ima gotovo nemoguću misiju da izbori opstanak. Ukoliko italijanski tim do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, biće kažnjen. Kako se navodi, klub je u velikim finansijskim problemima i novac nije isplaćen u poslednja ...

Sampdorija pred kaznom oduzimanja bodova ako ne isplati plate

N1 - 02.02.2023

Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ukoliko do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, piše Gazeta delo Sport. Kako se navodi, Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022.

Sampdorija i Stanković pred ponorom - Imaju 14 dana da ne odu ispod nule!

Sportske.net - 02.02.2023

Preti im Juventusov scenario. Fudbalski klub Sampdorija nalazi se u veoma nezavidnoj situaciji na tabeli italijanske Serije A. Tim iz Đenove koji sa klupe predvodi srpski trener Dejan Stanković trenutno je na pretposlednjem mestu sa samo devet osvojenih bodova iz 20 utakmice i ...

Juventus nije jedini klub kojem prijeti oduzimanje bodova

Index.hr - 02.02.2023

SAMPDORIJI će biti oduzeti bodovi u talijanskom prvenstvu ako do 16. veljače ne isplati plaće igračima i osoblju kluba za posljednja tri mjeseca 2022. godine, objavila je Gazzetta dello Sport. Podsjetimo, 15 bodova oduzeto je Juventusu zbog financijskih malverzacija, a torinskom ...

DRAMA Stankovićev klub na ivici ambisa, preti mu oduzimanje bodova, čak i likvidacija

ALO - 02.02.2023

Slavni klub iz Đenove, čiji je trener Dejan Stanković, suočava se sa velikim problemom jer će do 16. februara morati da nabavi čak 11 miliona evra kako bi isplatio obaveze prema zaposlenima. Samp već mesecima kuburi sa finansijama, plate kasne, a ukoliko se ne ispoštuje rok ...

VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Sampdorija pred IZBACIVANJEM u drugu ligu?

Republika - 02.02.2023

Fudbalski klub Sampdorija se nalazi u velikom problemu, pošto bi Đenovljani mogli da budu teško kažnjeni, što bi moglo da im dodatno oteža ostanak u Seriji A . Naime, Sampdorija duguje preko 11 miliona evra, a taj novac će morati da nabavi do 16.

STANKOVIĆ U PROBLEMU: Sampdoriji oduzimaju bodove, borba za opstanak postaje NEMOGUĆA MISIJA

Srbija Danas - 02.02.2023

Prema navodima čuvenog lista, Gazeta delo Sport, Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ukoliko do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici. Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022.

Stanković tone sve dublje: Sampdoriji preti oduzimanje bodova u Seriji A

Telegraf - 02.02.2023

Fudbalski klub Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, prenosi "Gazeta delo Sport". Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022. godine.

Italijani tvrde: Sampdoriji preti oduzimanje bodova zbog dugova

Nova - 02.02.2023

Novi problemi za srpskog stručnjaka. Fudbalski klub Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova, ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, prenosi „Gazeta delo Sport“. Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022. godine.

SVE VEĆI PROBLEMI ZA DEKIJA STANKOVIĆA Sampdoriji prete oduzimanjem bodova u Seriji A

ALO - 02.02.2023

Fudbalski klub Sampdorija će biti kažnjena oduzimanjem bodova ako do 16. februara ne isplati zaostale plate igračima i radnoj zajednici, prenosi "Gazeta delo Sport". Sampdorija nije isplatila zarade za poslednja tri meseca 2022. godine.

DEJAN STANKOVIĆ U SVE VEĆIM PROBLEMIMA: Sampdoriji preti Juventusov scenario!

Kurir - 02.02.2023

Sampdorija je u sve većim problemima, a pored nezavidne situacije na tatabeli čak im preti i oduzimanje bodova. Ekipi Dejana Stankovića bi 16. februara mogla da ostane i bez ovo malo bodova što su osvojili, jer im preti kazna zbog neisplaćenih obaveza prema igračima i za ...