TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Igrač Ajaksa je medicinsko čudo: Pao u komu pre dve godine i devet meseci, sad je na putu oporavka!

Telegraf - 26.03.2020

Sjajna vest stiže iz Holandije. Fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri (22) na putu je oporavka nakon što je pre dve godine i devet meseci pao u komu, potvrdila je njegova porodica. Nuri je u julu 2017. godine doživeo srčani udar na prijateljskoj utakmici protiv Verdera u Austriji, ...

Fudbaler Ajaksa izašao iz kome nakon tri godine!

RTV - 26.03.2020

Fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri probudio se iz kome u kojoj je bio od jula meseca 2017. godine, objavio je njegov brat. Nuri je bio u komi nakon što je imao srčani udar na prijateljskoj utakmici protiv Verdera i nije na vreme dobio adekvatnu lekarsku pomoć.

KAKAV BORAC! Fudbaler Ajaksa se probudio iz kome posle skoro TRI GODINE i jezivog kolapsa tokom utakmice! /VIDEO/

Blic - 26.03.2020

Abdelhak Nuri, fudbaler Ajaksa, izašao je iz kome u kojoj je bio od jula meseca 2017. ...

Fudbaler Ajaksa se probudio iz kome posle skoro 3 godine

B92 - 26.03.2020

Abdelhak Nuri, fudbaler Ajaksa, izašao je iz kome u kojoj je bio od jula meseca 2017. godine. Mladi vezista "kopljanika" je tada u prijateljskoj utakmici protiv Verdera doživeo srčani udar, tokom kojeg je pretrpeo i oštećenja mozga.

Divne vesti iz Amsterdama - Abdelhak Nuri izašao iz kome posle skoro tri godine

RTS - 26.03.2020

Fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri probudio se iz kome u kojoj je bio od jula meseca 2017. godine, objavio je njegov ...

U moru loših, konačno lepa vest

ALO - 26.03.2020

On ima svega 22.godine Holandsko-marokanski fudbaler Abdelhak Nuri probudio se iz kome posle dve godine i devet meseci! Na prijateljskoj utakmici sa Verderom, ovaj fudbaler se srušio na teren i hitno je zbrinut u bolnicu zbog problema sa srcem.

Malo lepih vesti i u ovoj 2020: Api može da sedi, da jede, da se smeje, čak i da komunicira obrvama

Mozzart Sport - 26.03.2020

Od početka ove 2020. godine, čini se da loše vesti idu brže i učestalije nego prethodnih godina. Od požara u Australiji, preko pogibije Kobija Brajanta , do strašne pandemije korona virusa i hiljada žrtava. Previše loših stvari za tako kratko vreme...

ČUDO U AMSTERDAMU: Fudbaler Ajaksa se probudio iz kome posle tri godine!

Espreso - 26.03.2020

Svi su mislili da mu nema spasa Fudbaler Ajaksa Abdelhak Nuri je, nevericu svih, izašao iz kome u kojoj je bio od jula meseca 2017. godine, dakle posle skoro tri godine. On je u prijateljskoj utakmici sa Verderom doživeo srčani udar, tokom kog je pretrpeo i oštećenja mozga.

POSLE TRI GODINE U KOMI: Fudbaler Ajaksa se probudio! Pomera usta i obrve (VIDEO)

Kurir - 26.03.2020

Njegov brat je saopštio da Abdelhak više nije u komi, da se oporavlja i da sada može da komunicira pomerajući usta i obrve. Njegov otac je rekao da su svi prošli kroz “ozbiljno iskušenje”. - Moramo da se brinemo o njemu kako bi mu bilo dobro.

(VIDEO) Lepa vest u doba korone: Fudbaler Ajaksa se probudio iz kome posle skoro 3 godine!

Republika - 26.03.2020

Mladi vezista "kopljanika" je tada u prijateljskoj utakmici protiv Verdera doživeo srčani udar, tokom kojeg je pretrpeo i oštećenja mozga. Njegov brat je sa javnošću podelio informaciju da Abdelhak više nije u komi, da se oporavlja i da sada može da komunicira pomerajući usta i ...