TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TITO SE PLAŠIO JOVANKE, OD NJE SE KRIO U KUPATILU! Ona je prisluškivala sve njegove razgovore!

Kurir - 09.12.2019

Jože Pirjevec, istoričar Naučno-istraživačkog centra Kopar iz Slovenije, otkrio je šokantne i malo poznate detalje o Jovanki Broz, nekadašnjoj prvoj dami, supruzi doživotnog predsednika SFR Jugoslavije. On navodi da se Tito plašio svoje supruge.

KRIO JE KADA DAJE NOVAC NJIMA, A JOVANKA SE ŽALILA DRUGIMA: Moram mu i šlic zakopčavati! ISPLIVALE TAJNE BROZOVOG BRAKA

Kurir - 08.12.2019

Portal Express.hr u nastavcima objavljuje godinama skrivan, ogroman dokument iz Predsedništva SFRJ a koji se tiče Tita i Jovanke i prave prirode njihovog odnosa. "Bela knjiga Jovanke Broz" između ostalog govori i o tračevima koje je Jovanka širila o svom suprugu.

"Jovanka je uvek nosila pištolj da bi zaštitila Tita, ludo ga je volela, zvali su je pogrdnim imenima": Svedočenje zbog ...

Novosti - 07.12.2019

Jovanka Broz rođena je na današnji dan, 7. decembra 1924. godine u Pećanima, a s Titom je bila u braku od 1952 Jovanka Broz rođena je na današnji dan, 7. decembra 1924. godine u Pećanima, a s Titom je bila u braku od 1952.

JOVANKA JE UVEK NOSILA PIŠTOLJ I BILA SPREMNA DA POGINE ZA TITA: Volela je Broza do ludila, a prozvali su je lička ...

Pravda - 07.12.2019

Jovanka Broz rođena je na današnji dan, 7. decembra 1924. godine u Pećanima, a s Titom je bila u braku od 1952. Posle Titove smrti Jovanka je do kraja životu živela u izolaciji u vili na Dedinju, ni sa kim nije razgovarala i u grob je odnela brojne tajne Partije i Jugoslavije.

VOLELA JE TITA DO LUDILA: Ovu ISTINU je Jovanka krila od svih i bila je SPREMNA NA SVE!

Srbija Danas - 07.12.2019

Posle Titove smrti Jovanka je do kraja životu živela u izolaciji u vili na Dedinju, ni sa kim nije razgovarala i u grob je odnela brojne tajne Partije i Jugoslavije. Jedan od onih koji je ostao blizak s Jovankom Broz nakon Titove smrti bio je advokat Toma Fila, koji se 25 godina ...

"TITO SE PLAŠIO JOVANKE, krio se u kupatilu" Istoričar izneo POTPUNO NEPOZNATE DETALJE o životu prve dame SFRJ

Srbija Danas - 09.12.2019

Uprkos tome što su se voleli, Jovanka je, tvrdi slovenački istoričar, Titu pokvarila poslednjih 20 godina, a Maršal je od nje nekad i bežao, pa se čak i skrivao u kupatilu. Pre njihovog venčanja bili su u tajnoj vezi šest godina, a na večnu ljubav zakleli su se 1952. godine.